Popsy 2907 Napisano April 26, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan saugom pojačavaš smesu gorivom tj. zalivaš svećicu i to je ok kad je hladno dok ne upali i posle kraćeg vremena ugasiš saug i držiš gas rućno na 1500 obrtaja dok se ne zagreje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano April 27, 2010 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Uniorova cevasta 18ica je meni radila posao jako dobro, ne bi trebalo puno da košta. A što se cold starta tiče, dobro je ovako kako je Popsy opisao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano April 27, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan problem je sto ima malo mesta uizmedju cilindra i rama pa kljuc ne moze da udje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 27, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan problem je sto ima malo mesta uizmedju cilindra i rama pa kljuc ne moze da udje jes zvao Gremlina da ga pitaš kako je on menjao ideja 1 - mislim da bi odgovara onaj ključ za svećice za yuga što je na šipčici, samo ako može da se priđe ideja 2 - zovi Čeha, on ima istu takvu ps. da ne bude totalni off, u prilogu slika Afrike twin ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 590 Napisano April 27, 2010 Drug član, 1358 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan problem je sto ima malo mesta uizmedju cilindra i rama pa kljuc ne moze da udje Ne bih se složio, imamo isti motor, bez problema uđe ključ unutra, barem onaj u original alatu kojeg koristim. Al ne bash često, jer svjećice mjenjam svakih možda 20.000 km i nikad nisam imao problema sa svjećicama, taj motor ne ubija svijećice uopće. Jedino ako je smjesa loše podešena, onda možda, no ja nisam imao tih problema, eto okruglo 200.000 km. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 27, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan problem je sto ima malo mesta uizmedju cilindra i rama pa kljuc ne moze da udje Probaj ovo, ja sam ovako pravio za moj motor, imao sam isti problem. Sad nije isti motor al princip je isti (uglaviti kljuc) http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=51139.0 Nadam se da sam pomogao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janko.BG 5 Napisano April 27, 2010 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bato i ja mislim da je svaki komentar suvisan... ;D ;D ;D BTW, kako te sluzi moja bivsa ;D Pa vidis da je kao lutkica Pa covek stavio kacigu i otisao da jede a ti jos sedis na kofi!!! Vlado brate daj mu sledeci put malo ulja za nedaj boze ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano April 27, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Koji li je ono motor gore??? Bato i ja mislim da je svaki komentar suvisan... ;D ;D ;D BTW, kako te sluzi moja bivsa ;D Pa vidis da je kao lutkica Pa covek stavio kacigu i otisao da jede a ti jos sedis na kofi!!! Vlado brate daj mu sledeci put malo ulja za nedaj boze ;D Mi smo vec zavrsili sa jelom dok se on popeo sa Afrikom, a sto se ulja tice, falilo je.... ali za cevape Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 590 Napisano April 27, 2010 Drug član, 1358 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan problem je sto ima malo mesta uizmedju cilindra i rama pa kljuc ne moze da udje Evo, slike ti sve govore! [/url] [/url] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano April 27, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan valjda cemo uspeti da napravimo nesto slicno... hvala svima na pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6307 Napisano April 27, 2010 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kupi obican cevasti kljuc, skrati ga brusilicom koliko treba i izbusi 4 rupe u krug da mozes zavijati i odvijati svecicu srafcigerom i resena stvar, sta ga komplikujes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano April 27, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan pa to ce se i uraditi, al sam lakse je kad znas mere od originala, nego da 2,3 puta seces Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janko.BG 5 Napisano April 27, 2010 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Brate koja frka oko alata c c c Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 28, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan E, a kad je ubio iridijumsku svećicu!!! C,c,c,c,c..... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 28, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Brate koja frka oko alata c c c pa kad ne koristimo godinama... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janko.BG 5 Napisano April 28, 2010 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Brate koja frka oko alata c c c pa kad ne koristimo godinama... ;D ;D ;D ;D ;D Batice problem je sto koristite pa gubite izmedju sebe ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7916 Napisano April 29, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan ST is the BEST ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 29, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Gile, a čime podkrepljuješ tu neosnovanu tvrdnju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 29, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ST is the BEST ! .... gutač goriva i ulja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano April 29, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan ST is the BEST ! .... gutač goriva i ulja ;D hteo je da kaze da dimi ko best cigare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1389 Napisano April 29, 2010 Drug član, 1929 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Peco nisi se bunio kad te Gile vozio za Bg ;D . Ajd sad posteno kazi kako ide ST i to sa dvojicom na motoru od toga jedan 90+ (20 ;D ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7916 Napisano April 29, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Gile, a čime podkrepljuješ tu neosnovanu tvrdnju? Ja neznam kome nije valjao stari motor pa uzo drugi.. ST is the BEST ! .... gutač goriva i ulja ;D Što jes' jes' al s razlogom, ne trosi ona džabe toliko, performans traži žrtvu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 29, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja neznam kome nije valjao stari motor pa uzo drugi.. Ehhhhhh.... pa NISAM JOŠ! Samo je u planu i "na čekanju" ;D Moram prvo prodati ovaj koji vozim... jbg, nema para za DVA. Mada bih vrlo rado zadržao obe, iz sentimentalnih razloga. Ovaj motor se bre VOLI, nije to deo poljoprivredne mehanizacije k'o ST ... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 30, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Juce jedan od Hondasa probao, pa se usro ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7916 Napisano April 30, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Juce jedan od Hondasa probao, pa se usro ;D Neske postedi ih, ne spominji imena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...