aky 239 Napisano Februar 21, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna moja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Februar 21, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan I to tamo gde Tenerasi najcesce borave! Verovatno znate svakog prodavca goriva po imenu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Februar 21, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan I to tamo gde Tenerasi najcesce borave! Verovatno znate svakog prodavca goriva po imenu! Bolje mi prodaj kofere nego sto me prozivas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Februar 21, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Bas ti je lepo to magare Aky Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Februar 21, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Taman posla da te prozivam, ti si moj drug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1387 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 1929 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Nego Goso kolko si platio prevoz motora do Francuske? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 21, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ne mož čovek da se voza i kad se vrati mora sve ovo da čita... aky - radiće johnynovak metalne kofere u svojoj režiji pa ako ispadnu da valjaju (a poznajući njega kakva je pi##jzla kad radi ispašće) da mu uletimo da i nama pravi ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna moja izvini, gde se nalazi ta benzinska pumpa? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1387 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 1929 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Nego Goso kolko si platio prevoz motora do Francuske? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Nego Goso kolko si platio prevoz motora do Francuske? ;D racunaj, 2 nedelje po evropi, oko 3000 milja pa ti vidi, nije bilo jeftino, ali vredi svaku paru ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7915 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan aky - radiće johnynovak metalne kofere u svojoj režiji pa ako ispadnu da valjaju (a poznajući njega kakva je pi##jzla kad radi ispašće) da mu uletimo da i nama pravi ;D ;D ;D +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan znate sta volim kod vas naj vise? sto prozivate na teme gde ste naj tanji, po pitovom nastupu mislio sam da je covek ozbiljno proputovao, cak sam otisao i procitao skoro sve njegove postove, svih 111 strana, rece covek, pogledaj na forumu, ispostavilo se da osim po srbiji nigde nije isao motorom, mozda u makedoniju, ali opet kazem mozda, a ako sam ja dobro razumeo, tek 2007 je kupio motor, pa ja sam u to vreme vec 16 godina vozio motore ;D ;D ;D i dalje cekam slike!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1387 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 1929 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si placao prevoz motora zeleznicom do Francuske? ;D Nema veze, necu vise da pitam. Aky odlicno ti izgleda ST. Vi koji cete da pravite kofere, jel cete da pravite 2 razlicita zbog auspuha ili cete samo levi da vise udaljite od motora da bi bili na istom odstojanju od centra motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7915 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan na istom odstojanju naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7915 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan tolko o 'igijeni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan na istom odstojanju naravno nije ti to bas dobro resenje, uzni u obzir da imas auspuh sa desne stane i da on nije lagan, dva kofera iste velicine i kapaciteta= desna strana ce biti vise natovarena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Nego Goso kolko si platio prevoz motora do Francuske? ;D ako pitas ozbiljno, izmedju 70 i 100e dnevno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1387 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 1929 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ako su oba kofera iste velicine, levi mozete da stavite na drzac koji je uz samu plastiku ali desni ne moze toliko da pridje od auspuha. Znaci levi drzac mora da bude malo odmaknut od motora da bi krajnje tacke oba kofera bile podjednako udaljene od motora. Jel razume neko o cemu pricam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Ako su oba kofera iste velicine, levi mozete da stavite na drzac koji je uz samu plastiku ali desni ne moze toliko da pridje od auspuha. Znaci levi drzac mora da bude malo odmaknut od motora da bi krajnje tacke oba kofera bile podjednako udaljene od motora. Jel razume neko o cemu pricam? pogledaj ovde kako su oni resavali te probleme http://www.touratech.com/shops/001/index.php?cPath=1&osCsid=9150f1659ba36a4bd0e4c87207e97402 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Februar 21, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije to toliko bitno, izuzev sto mozda malo cudno izgleda. U voznji se ne oseca ni malo. Na levom koferu mi obicno stoji sator, a na desnom vecinom nista - to je oko 5kg razlike, i kao sto rekoh, ne oseca se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije to toliko bitno, izuzev sto mozda malo cudno izgleda. U voznji se ne oseca ni malo. Na levom koferu mi obicno stoji sator, a na desnom vecinom nista - to je oko 5kg razlike, i kao sto rekoh, ne oseca se. u toj varijanti si u pravu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7915 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan na istom odstojanju naravno nije ti to bas dobro resenje, uzni u obzir da imas auspuh sa desne stane i da on nije lagan, dva kofera iste velicine i kapaciteta= desna strana ce biti vise natovarena goso to je Tenera nije Afrika.. Uostalom, svaki motor koji ima sa strane auspuh, bilo leve ili desne strane, da li nekom smeta ili remeti ravnotezu? Ne. Tako da i u ovom slucaju to nema nikakve veze. Kao sto Laki reche Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan na istom odstojanju naravno nije ti to bas dobro resenje, uzni u obzir da imas auspuh sa desne stane i da on nije lagan, dva kofera iste velicine i kapaciteta= desna strana ce biti vise natovarena goso to je Tenera nije Afrika.. Uostalom, svaki motor koji ima sa strane auspuh, bilo leve ili desne strane, da li nekom smeta ili remeti ravnotezu? Ne. Tako da i u ovom slucaju to nema nikakve veze. Kao sto Laki reche to sto ti je laki napisao je tacno, pod uslovom da se pakujes kako je on rekao, nemoj da si lenj, imas link i pogledaj kako to ljudi prave, nisu bez razloga naj bolji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Februar 21, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije to toliko bitno, izuzev sto mozda malo cudno izgleda. U voznji se ne oseca ni malo. Na levom koferu mi obicno stoji sator, a na desnom vecinom nista - to je oko 5kg razlike, i kao sto rekoh, ne oseca se. pa s obzirom da afrika jedva ide ni neces primetiti tu razliku u tezini,,,ona i onako vuce na sve strane :P :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije to toliko bitno, izuzev sto mozda malo cudno izgleda. U voznji se ne oseca ni malo. Na levom koferu mi obicno stoji sator, a na desnom vecinom nista - to je oko 5kg razlike, i kao sto rekoh, ne oseca se. pa s obzirom da afrika jedva ide ni neces primetiti tu razliku u tezini,,,ona i onako vuce na sve strane :P :P :P tebe necu ni da pitam za slike, kapiram da ne nosis foto-aparat do prodavnice ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...