kepo 4527 Napisano Januar 16, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Bokilicu, ajd na prolece probaj neku Africu u normalnom stanju, pa da cujemo komentare. vec probao,ipak je to kanta u odnosu na st...... ;) Ovako se obnovi tema pre tri dana, polse duze paze ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 16, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Bokilicu, ajd na prolece probaj neku Africu u normalnom stanju, pa da cujemo komentare. vec probao,ipak je to kanta u odnosu na st...... ;) Ovako se obnovi tema pre tri dana, polse duze paze ;D ;D Daleko dogurasmo za kratko vreme. Malo nas je al smo mnogo jaki! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Januar 16, 2009 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Od svega ovoga najbitnije je da ce d padne pragnje x2 posle okrsaja.Takodje bih zamolio one koji imaju plicu matericu da izbegavaju uvredljive komentare jer izlaze iz konteksta drugarskog zezanja i izazivaju netrepeljivost i svadju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 16, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Bokilicu, ajd na prolece probaj neku Africu u normalnom stanju, pa da cujemo komentare. vec probao,ipak je to kanta u odnosu na st...... ;) Ovako se obnovi tema pre tri dana, polse duze paze ;D ;D Daleko dogurasmo za kratko vreme. Malo nas je al smo mnogo jaki! ;D U nadvlacenju konopca, mozda? ;D Nego, jel odgovara Divcibarsko pragnje, da kazem domacinu da pricuva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Januar 16, 2009 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Na taj dvoboj na Divcibarama stizem i ja, moram to da gledam i prezivim i ako mi u opste nije vazno sta je bolje AT ili ST. Vazno je da se dobro jede i pije i lepo provede vikend. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 16, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Na taj dvoboj na Divcibarama stizem i ja, moram to da gledam i prezivim i ako mi u opste nije vazno sta je bolje AT ili ST. Vazno je da se dobro jede i pije i lepo provede vikend. Naravno da je vazno druzenje, al je isto vazno i to ko ce da zatvori ovu temu sa svojim porazom i dubokim naklonom prema pobedniku. ;D E sad, moze dobiti sansu za porpavni, ali pod posebnim uslovima koje propise pobednik ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasa 0 Napisano Januar 16, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan Aman ljudi cemu ovolika rasprava.Oba motora su dobra i u voznjama dokazana ali je isto tako fakat da su deo istorije jer se vise neproizvode. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Januar 16, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Kada je u planu voznja ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Januar 16, 2009 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Na taj dvoboj na Divcibarama stizem i ja, moram to da gledam i prezivim i ako mi u opste nije vazno sta je bolje AT ili ST. Vazno je da se dobro jede i pije i lepo provede vikend. Naravno da je vazno druzenje, al je isto vazno i to ko ce da zatvori ovu temu sa svojim porazom i dubokim naklonom prema pobedniku. ;D E sad, moze dobiti sansu za porpavni, ali pod posebnim uslovima koje propise pobednik ;D Aj smisli disipline u kojima ce se takmiciti LETECE KRAVE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Januar 16, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Na taj dvoboj na Divcibarama stizem i ja, moram to da gledam i prezivim i ako mi u opste nije vazno sta je bolje AT ili ST. Vazno je da se dobro jede i pije i lepo provede vikend. Naravno da je vazno druzenje, al je isto vazno i to ko ce da zatvori ovu temu sa svojim porazom i dubokim naklonom prema pobedniku. ;D E sad, moze dobiti sansu za porpavni, ali pod posebnim uslovima koje propise pobednik ;D Aj smisli disipline u kojima ce se takmiciti LETECE KRAVE. Nemojte samo da bude trudna mi baba pa nemogu da dodjem danas a tako bih voleo itd ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Januar 16, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Kada je u planu voznja ? cim afrikanci poprave motore,,evo sad skidaju i delove sa tenere,sam da osposobe masine,valjda ce do proleca uspeti da ih popale... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Januar 16, 2009 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Evo pade mi na pamet moze motokros staza PLOCE kod Nisa .Uslovi idealni,gde ces bollji off-roud nego na stazi za kross. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 16, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Na taj dvoboj na Divcibarama stizem i ja, moram to da gledam i prezivim i ako mi u opste nije vazno sta je bolje AT ili ST. Vazno je da se dobro jede i pije i lepo provede vikend. Naravno da je vazno druzenje, al je isto vazno i to ko ce da zatvori ovu temu sa svojim porazom i dubokim naklonom prema pobedniku. ;D E sad, moze dobiti sansu za porpavni, ali pod posebnim uslovima koje propise pobednik ;D Aj smisli disipline u kojima ce se takmiciti LETECE KRAVE. Prva disciplina: - Nacemo čobanicu od koje ocekujemo utiske sa zadnjeg sedista (udobnost, ciklistika,potezanje, itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Januar 16, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Aman ljudi cemu ovolika rasprava.Oba motora su dobra i u voznjama dokazana ali je isto tako fakat da su deo istorije jer se vise neproizvode. I ja se pitam cemu rasprava, kada je fakat da je AT mnoooogo bolja od ST. I jedu oba dobra, ali ,opet, AT je mnooooooogo bolja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Januar 16, 2009 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna disciplin a neverne Tome. Nadvlacenje konopca izmedju AT i ST. Teren prvo asfalt ,pa makadam,pa trava,pa blato... ako se neko seti od Afrikanaca gde je afrika bolja nek slobodno napise ...razmotricemo i uvaziti zelje.Jedini uslov da imaju iste gume enduro profila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 16, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna disciplin a neverne Tome. Nadvlacenje konopca izmedju AT i ST. Teren prvo asfalt ,pa makadam,pa trava,pa blato... ako se neko seti od Afrikanaca gde je afrika bolja nek slobodno napise ...razmotricemo i uvaziti zelje.Jedini uslov da imaju iste gume enduro profila. ne yaboravi da i vozači budu približne težine, inače Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Januar 16, 2009 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna disciplin a neverne Tome. Nadvlacenje konopca izmedju AT i ST. Teren prvo asfalt ,pa makadam,pa trava,pa blato... ako se neko seti od Afrikanaca gde je afrika bolja nek slobodno napise ...razmotricemo i uvaziti zelje.Jedini uslov da imaju iste gume enduro profila. ne yaboravi da i vozači budu približne težine, inače Nivelaciju vozaca cemo da uradimo kasnije uz jagnje i prase tkz.pragnje kao i ladni spriceri i pivo u velikim kolicinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Januar 16, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Aman ljudi cemu ovolika rasprava.Oba motora su dobra i u voznjama dokazana ali je isto tako fakat da su deo istorije jer se vise neproizvode. I ja se pitam cemu rasprava, kada je fakat da je AT mnoooogo bolja od ST. I jedu oba dobra, ali ,opet, AT je mnooooooogo bolja greska greska,super tenera je bolja,ali verovatno je nisi vozio pa i neznas,, da si na put iso tenerom,znao bi,ali u svakom slucaju polako,ici ces,ima vremena ;D ;D ;D i spremi pragnje,,, Evo jedna disciplin a neverne Tome. Nadvlacenje konopca izmedju AT i ST. Teren prvo asfalt ,pa makadam,pa trava,pa blato... ako se neko seti od Afrikanaca gde je afrika bolja nek slobodno napise ...razmotricemo i uvaziti zelje.Jedini uslov da imaju iste gume enduro profila. ne yaboravi da i vozači budu približne težine, inače Nivelaciju vozaca cemo da uradimo kasnije uz jagnje i prase tkz.pragnje kao i ladni spriceri i pivo u velikim kolicinama. al da poneses i schut gan,da ubijemo letece krave, :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 16, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Kada je u planu voznja ? cim afrikanci poprave motore,,evo sad skidaju i delove sa tenere,sam da osposobe masine,valjda ce do proleca uspeti da ih popale... Kaslju im rage, imaju sipnju, pa da dobiju malo Tenerine krvi ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 16, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Tenerasi, znate li kako ovca mekece? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Januar 16, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Znate kako ovca mekece? Pa to se ti vec spremas unapred da izgubis trku,znao sam ja da si ti razuman covek i da znas koji je bolji motor,sam ti spremaj meso, ah da,spremi i one gedore,,uzicke one susene,,ma znas ti koje,, ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Januar 16, 2009 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Ajde otvarajte temu gde je obracun, dosta je bilo vise o performansama, vreme je za planiranje krkanluka i picanluka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 16, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde otvarajte temu gde je obracun, dosta je bilo vise o performansama, vreme je za planiranje krkanluka i picanluka. Neka bira slabija ekipa, nama je svejedno! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 16, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan TEEEEEEEEEEEE... NEEEEEEEEEE... REEEEEEEEEEEEEEE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Januar 16, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ako,ako,sam ga ti goji,,,nek se udeblja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...