gosa 553 Napisano Avgust 4, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan dok dragi tenerasi posecuju servise i pokusavaju ne moguce, da osposobe mrcine, teku poslednje pripreme pred put, to je ono sto su culi da postoji, ali jos ga nisu videli, a verovatno ni nece, tako da sledece 2 nedelje pocevsi od petka mogu na miru da popravljaju bez da gube vreme ovde sa mnom, a kada se vrnem nastavljamo gde smo stali ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Avgust 4, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Licno sam se uverio da jedna Afrika potrosi 200 gr ulja od Beograda do mene, a to je svega 120 km ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 4, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ako si mislio da ćeš se slatkorečivo izvući bez kafe za sretan put malko si se uzje##o ;D ;D ;D al da dođeš Vespom, da ne bude posle, Afrika izvukla ligamente pred polazak i slično ;D ;D ;D ps. Molimo pripadnike bavarske sekte da se ne mešaju u diskusiju osim kao sudije @Neske - oces da kazes da je tolko mogla u cugu da pređe... odlično za jednu Afriku ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Avgust 4, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ako si mislio da ćeš se slatkorečivo izvući bez kafe za sretan put malko si se uzje##o ;D ;D ;D al da dođeš Vespom, da ne bude posle, Afrika izvukla ligamente pred polazak i slično ;D ;D ;D ps. Molimo pripadnike bavarske sekte da se ne mešaju u diskusiju osim kao sudije @Neske - oces da kazes da je tolko mogla u cugu da pređe... odlično za jednu Afriku ;D ;D ;D kada i gde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Avgust 4, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan ako si mislio da ćeš se slatkorečivo izvući bez kafe za sretan put malko si se uzje##o ;D ;D ;D al da dođeš Vespom, da ne bude posle, Afrika izvukla ligamente pred polazak i slično ;D ;D ;D ps. Molimo pripadnike bavarske sekte da se ne mešaju u diskusiju osim kao sudije @Neske - oces da kazes da je tolko mogla u cugu da pređe... odlično za jednu Afriku ;D ;D ;D A auspuh joj crn ko sulundar na mom smederevcu ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Avgust 4, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan ako si mislio da ćeš se slatkorečivo izvući bez kafe za sretan put malko si se uzje##o ;D ;D ;D al da dođeš Vespom, da ne bude posle, Afrika izvukla ligamente pred polazak i slično ;D ;D ;D ps. Molimo pripadnike bavarske sekte da se ne mešaju u diskusiju osim kao sudije @Neske - oces da kazes da je tolko mogla u cugu da pređe... odlično za jednu Afriku ;D ;D ;D A auspuh joj crn ko sulundar na mom smederevcu ;D ;D ;D ;D ;D A bio sam se obradovao da si progledao... :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Avgust 4, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ako si mislio da ćeš se slatkorečivo izvući bez kafe za sretan put malko si se uzje##o ;D ;D ;D al da dođeš Vespom, da ne bude posle, Afrika izvukla ligamente pred polazak i slično ;D ;D ;D ps. Molimo pripadnike bavarske sekte da se ne mešaju u diskusiju osim kao sudije @Neske - oces da kazes da je tolko mogla u cugu da pređe... odlično za jednu Afriku ;D ;D ;D A auspuh joj crn ko sulundar na mom smederevcu ;D ;D ;D ;D ;D tanka ti je ta prica , dok za razliku od vas mi imamo i dokaze kakvi su auspusi na prosecnim tenerama ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Avgust 4, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovaj se sija ko sunce ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Avgust 4, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovaj se sija ko sunce ;D mislis na mestima gde nije truo? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 4, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan uf da ga vidiš sada ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 4, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Neki Devil ga pravio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Avgust 4, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Neki Devil ga pravio jel to rdja na obodu? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 4, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi stvarno ;D Popsy..sta da radim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Avgust 4, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Pazi stvarno ;D Popsy..sta da radim samo opusteno, nista sto se uz pomoc holsrafa ne moze resiti ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1444 Napisano Avgust 4, 2010 Drug član, 1961 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Od oktobra kad sam kupio ST presao sam 8000km. Ni jedne sekunde mi ST nije stajala u garazi zbog kvara. Uvek mi je bila dostupna za voznju. Tako da Vlajko pusti ti price ovih manekena na manekenskom motoru. ST je pravi izbor ako hoces da se vozis a ne da poziras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Avgust 4, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Od oktobra kad sam kupio ST presao sam 8000km. Ni jedne sekunde mi ST nije stajala u garazi zbog kvara. Uvek mi je bila dostupna za voznju. Tako da Vlajko pusti ti price ovih manekena na manekenskom motoru. ST je pravi izbor ako hoces da se vozis a ne da poziras u krugu od kilometar, da ne moras mnogo da guras do kuce ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1444 Napisano Avgust 4, 2010 Drug član, 1961 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Goso pa to je tek masina kad ubijes ovu kilometrazu ali samo na 1 km od kuce. Pali,gasi,pali,gasi,kreni,stani,kreni,stani i motoru nista nije ;D . Ti si tvoju afriku odmarao cele godine i sad ces 2-3 hiljade u cugu i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Avgust 4, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Goso pa to je tek masina kad ubijes ovu kilometrazu ali samo na 1 km od kuce. Pali,gasi,pali,gasi,kreni,stani,kreni,stani i motoru nista nije ;D . Ti si tvoju afriku odmarao cele godine i sad ces 2-3 hiljade u cugu i to je to. nemoj tako, vozao sam je malo i u lokalu ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Avgust 4, 2010 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan rado pratim temu... moram da primetim nesto - vlasnici afrika komotno mogu u oglas za prodaju svoje afrike da napisu: vozena do usca - radnim danom ,a vikendom do pijace... kilometraza je 100% originalna, nema bojazni ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Avgust 4, 2010 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan vozena do usca - radnim danom ,a vikendom do pijace... "Rocas Beach" na uscu .. Pijaca "Gobi" .. p.s. Daj Goso okaci neku fotku sa "Kalisa" na Alpima .. ;D ;D Oces jos ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Avgust 4, 2010 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan necu ovo mi lici na serijal: "stari dani slave" iliti "kucamo na vrata zaboravljenih asova"... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Avgust 4, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan evo kako izgleda kad teneru poteras 140 km/h odma se upali (ali bukvalno ) nasred puta .... oce covek da prati BMW ..... e sta jos necu da vidim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7926 Napisano Avgust 4, 2010 Drug član, 2472 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Dacu ja tebi samo 140... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7926 Napisano Avgust 4, 2010 Drug član, 2472 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Avgust 4, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan necu ovo mi lici na serijal: "stari dani slave" iliti "kucamo na vrata zaboravljenih asova"... ;D deder junace, turi ti neku sliku da vidimo gde si ti bio? a uz to i ne pratis dobro, u petak se ponovo krece put alpa ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...