NikolaCruss 10 Napisano Februar 14, 2010 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan O cemu se u ovoj temi radi : ;D Ama baš o ničemu vezano za tvoju lakrdiju od Rotax-a ;D ;D ;D ;D :o :o :o Khm Khm ja sam mislio da se ovde prozivaju vase serpe i lonci a ne nasi kvalitetni motori za avione?! ;D Dzoks, to sto vasi motori u svakoj krivini imaju tendenciju da odlete, i dalje ih ne cini avionima.... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Februar 14, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D Oni oce da polete.....to stoji.... ;D a vase tenere onda treba u zemljoradnicke masine da predju....koliko videh samo oru... ;D ;D i slikama si to docarao.... A ni afrike nisu srecnije eno imam jednu u garazi, ne zna nista drugo nego da stoji. Ne moz' ni da upali bez BMW-a..... nego nije tema o bmw....ima i za njega posebna. popsy BMW vas isprati na startu, obidje sve u toku voznje a onda saceka na cilju i izmeri vam vremena ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 14, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dzoks, to sto vasi motori u svakoj krivini imaju tendenciju da odlete, i dalje ih ne cini avionima.... ;D ;D ;D ;D ;D HAHAhahahahahHAHAHHA!!! ;D ;D ;D Eeeeeeeeeee, slatko sam se nasmejao ;D ;D Vidim već da će ovo polako da se pretvori u AT&ST vs Rotax ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano Februar 14, 2010 Drug član, 1953 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije to nego u onoj anti bmw temi ne umeju ljudi ni posteno da se posvadjaju a da se na kraju dogovore za voznju i prase ;D . Sto vreme vise prolazi to prase se sve vise oseca u vazduhu i sve je vise ucesnika ove teme koji hoce svoj deo E pa drugari mi smo to prase zasluzili na 160 strana, ali ipak ste svi dobrodosli na okrsaj. Kad je beg bio cicija ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 14, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma koje bre prase? Do sada smo već i pečenog vola zaslužili ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano Februar 14, 2010 Drug član, 1953 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ma koje bre prase? Do sada smo već i pečenog vola zaslužili ;D Cuti bre tu, to za vola se jos nije proculo ;D . Sad kad si spomenuo imacemo 10 stranica dnevno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Februar 14, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nikola je rekao sustinu, nije bitan motor za dobro druzenje, mi na okrsaje AT vs ST ne idemo da bi dokazali koji je motor bolji vec zbog izvanrednog druzenja. No dosta offa U duhu ove teme, moram na kraju da napomenem da mi vas je zao, niste vi tenerasi krivi sto vozite takve serpe od motora, neko vam je napunio glavu kako je to dobar motor ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Februar 14, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Sudija na BMW-u hhmmmmmmm.......POOSTENO !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 14, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sudija na BMW-u hhmmmmmmm.......POOSTENO !!! al samo ako mogu da prate ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Februar 14, 2010 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Samo vas slusham kako kukate da su motori preteshki i nisu za ovo, nisu za ono .. bla bla .. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Februar 14, 2010 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan AU Hitmane, objasni ga ti, do jaja snimci! Nego, silji on enalepnice Vldu da se bacamo na posao, a tebe d ane bije Maler ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 14, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sudija na BMW-u hhmmmmmmm.......POOSTENO !!! Sudije, nego šta nego pošteno. Pa za takmičenje svakako niste. Ajde onda bar da se ne osećate TOLIKO ugroženo, budite sudije ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 14, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Samo vas slusham kako kukate da su motori preteshki i nisu za ovo, nisu za ono .. bla bla .. ;D Auuuu, Hitmane, ovaj snimak je do 00! Jeste, može, ali ja još mnooogo pasulja treba da pojedem do ovakve vožnje Svaka mu čast, nema šta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 14, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Hitmane djesu majice? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 14, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Majice? Kakve majice? Šta sam to propustio?? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 14, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Majice? Kakve majice? Šta sam to propustio?? ;D Hitman treba da nam smisli majice do okrsaja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 14, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Oooooo, pa računajte obavezno i mene za par komada ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Februar 14, 2010 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Da se razumemo, srz mog prethodnog posta je: to su dva sjajna motora, doduse zastarela, ali, i nase mogucnosti su zastarele, finansijske, tako da, rade posao savrseno, meni je moja ST pruzila predivnu sezonu 2009, 2010 se nadam jos boljoj. Boj ne bije svetlo oruzje.... Elem, sto se tice GS i njegovih terenskih mogucnosti, OFF ljudi cesto mesaju sa KROSS, te stoga tvrde da GS nije za OFF. Za KROSS nije ni ST, ni AT, vec su za to cvaje, ali to je neki skroz drugi par opanaka... Evo lepa retrospektiva sta sve moze GS, a moze i ST, naravno kad ga voze sjajni ljudi s kojima saa imao zadovoljstvo da delim ovu avanturu (da naglasim oba GS su sve vreme imala suvozacice, moj motor je vise za ovaj teren jer je laganiji, ja sam visok 207, oni oko 185, ja sam imao dva pada, oni ni jedan, dakle, nije do motora, vise j edo vozaca ): Hvala ti braleeee za ovih 185 cm , jel to kada ustanem na motoru ili kad otvorim kljun od kacige ? Stagod bilo iskreno ti hvala i u moje i Dekijevo ime ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Februar 14, 2010 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da se razumemo, srz mog prethodnog posta je: to su dva sjajna motora, doduse zastarela, ali, i nase mogucnosti su zastarele, finansijske, tako da, rade posao savrseno, meni je moja ST pruzila predivnu sezonu 2009, 2010 se nadam jos boljoj. Boj ne bije svetlo oruzje.... Elem, sto se tice GS i njegovih terenskih mogucnosti, OFF ljudi cesto mesaju sa KROSS, te stoga tvrde da GS nije za OFF. Za KROSS nije ni ST, ni AT, vec su za to cvaje, ali to je neki skroz drugi par opanaka... Evo lepa retrospektiva sta sve moze GS, a moze i ST, naravno kad ga voze sjajni ljudi s kojima saa imao zadovoljstvo da delim ovu avanturu (da naglasim oba GS su sve vreme imala suvozacice, moj motor je vise za ovaj teren jer je laganiji, ja sam visok 207, oni oko 185, ja sam imao dva pada, oni ni jedan, dakle, nije do motora, vise j edo vozaca ): Hvala ti braleeee za ovih 185 cm , jel to kada ustanem na motoru ili kad otvorim kljun od kacige ? Stagod bilo iskreno ti hvala i u moje i Dekijevo ime ;D Visina je krajnje subjektivna stvar, meni vas dvojica delujete kao bas Veliki ljudi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deyan76 0 Napisano Februar 14, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan ako moze i ja bi sa vama na okrsaj malko ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Februar 14, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Nikola je rekao sustinu, nije bitan motor za dobro druzenje, mi na okrsaje AT vs ST ne idemo da bi dokazali koji je motor bolji vec zbog izvanrednog druzenja. No dosta offa U duhu ove teme, moram na kraju da napomenem da mi vas je zao, niste vi tenerasi krivi sto vozite takve serpe od motora, neko vam je napunio glavu kako je to dobar motor ;D ;D ;D upravo to Nego sta je bilo ne svidjaju vam se moji dizajni majci ??? :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Februar 14, 2010 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ova tema raste nekoliko strana dnevno...odem na sedam dana i kad se vratim ima preko 20 novih strana. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Februar 14, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Kepo pod hitno moramo da se nadjemo da dogovorimo itinerer, vidis da i ovi sa kobajagienduro motorima hoce da voze okrsaj. Da ne bi okrnjili njihov avanturisticki duh, treba pazljivo da odaberemo kud da se vozi :-* ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 14, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ova tema raste nekoliko strana dnevno...odem na sedam dana i kad se vratim ima preko 20 novih strana. ;D Pa nemoj da ideš nigde na 7 dana ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Februar 14, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Kepo pod hitno moramo da se nadjemo da dogovorimo itinerer, vidis da i ovi sa kobajagienduro motorima hoce da voze okrsaj. Da ne bi okrnjili njihov avanturisticki duh, treba pazljivo da odaberemo kud da se vozi :-* ;D Ma samo nek ponovi trasu od Padavicarenja i videce se ko je ko. Jes da JOS nemam Afriku, ali hocu i ja majce!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...