kepo 4527 Napisano Novembar 16, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan bokilic Moto manijak u usponu Lokacija: svilajnac brmmmm brmmmm Odg: Honda Afrika Twin « Odgovor #1 poslato: јануар 27, 2008, 11:15:34 » Citat -------------------------------------------------------------------------------- vrh,motor je strasno izdrzljiv,podvozan,mozda nije za tezak off road ali je za 2 klase bolji od konkurencije Pa dobro bokilicu, dokle vise ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Novembar 16, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte ga napadati ljudi...dajte da skupimo po neki dinar i da mu ostvarimo san pa da i on vozi Afriku. Pa nije toliko strašno pa i deca se u pubertetu zaljube, pa šta!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 17, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ja sam to sr..e imao i prodao posle par dana,,, ipak je st st, p.s. kepo,januara 2008 nisam imao teneru,pa nisam ni mogao da je hvalim,do tad sam probao to magare od afrike,,pa se razocarao u nju momentalno kad sam kupio st,al dobro,kad ste dosadni i stalno gubite navalite,necim morate da lecite dusevne rane ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Novembar 17, 2009 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan ja sam to sr..e imao i prodao posle par dana,,, ipak je st st, p.s. kepo,januara 2008 nisam imao teneru,pa nisam ni mogao da je hvalim,do tad sam probao to magare od afrike,,pa se razocarao u nju momentalno kad sam kupio st,al dobro,kad ste dosadni i stalno gubite navalite,necim morate da lecite dusevne rane ;D ;D ;D ;D Jebem li ga sto se vi afrikanci toliko pplaite na tu afriku,aj recimo da ste vecina teski pocetnici i da vam je to prvi veci motor i niste vozili bolje i da vas razume covek i oprosti sto ste u zabludi.....al brate ima tu i par iskusnijh ljudi pa i ono zapeli afrika pa afrika.Predlazem ovim manje iskusnima da probaju nesto drugo bilo sta u klasi 600-900 ccm i videcete sta ste vozili do sada. Ja sam probao Acinu afriku(koja je stegnuita kao motor i ok je ovako na ) i mogu reci da sam bio strasno razocaran odzivom na gas koji bukvalno po mojim merilima nije nii postojao ...nego das gas i cekas sta ce da se desi kao stara mecka dizel na izdisaju jbl li ga u cemu je tu fora,toga kod ST nema ,brate das gas i ode nema te . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 17, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ne razumes ti to pit... afrika je mnogo bolji motor kad stoji... ima i centralni skoro po pravilu... i tako ;D ;D ;D ove ST su samo za voznji i nista vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svemirko 75 Napisano Novembar 17, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan afrika je da se smrznes. zbog jedne smo se smrzli u subotu ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Novembar 17, 2009 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan afrika je da se smrznes. zbog jedne smo se smrzli u subotu ;D ;D ;D ;D ;D Nemoguce ,ne verujem da je afrika otkazala pa i Cak Noris vozi afriku to sam skoro cuo i uopste se nisam iznenadio ...delovalo mi je tako prirodno i nekako ocekivano jer sta bi drugo i mogao da vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 17, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Vid ti mangupa kako su se okuražili, citavih pet postova, aaaaaa mora jedna kontra vaspitna da vas spusti na zemlju. Odoh da zavarim nesto, i cim zavrsim eto me. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 17, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Vid ti mangupa kako su se okuražili, citavih pet postova, aaaaaa mora jedna kontra vaspitna da vas spusti na zemlju. Odoh da zavarim nesto, i cim zavrsim eto me. ;D Sta bi, opet varis Afriku, pa pobogu Kepo po koji put? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Novembar 17, 2009 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Vid ti mangupa kako su se okuražili, citavih pet postova, aaaaaa mora jedna kontra vaspitna da vas spusti na zemlju. Odoh da zavarim nesto, i cim zavrsim eto me. ;D Sta bi, opet varis Afriku, pa pobogu Kepo po koji put? ;D Puko ram jbt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 17, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Sektasi, gledajte ovo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 17, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro Neske zar si i ti pao na tako jeftinu foru sa R1. Klasican marketinski trik! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Novembar 17, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Jebem li ga sto se vi afrikanci toliko pplaite na tu afriku,aj recimo da ste vecina teski pocetnici i da vam je to prvi veci motor i niste vozili bolje i da vas razume covek i oprosti sto ste u zabludi.....al brate ima tu i par iskusnijh ljudi pa i ono zapeli afrika pa afrika.Predlazem ovim manje iskusnima da probaju nesto drugo bilo sta u klasi 600-900 ccm i videcete sta ste vozili do sada. Ja sam probao Acinu afriku(koja je stegnuita kao motor i ok je ovako na ) i mogu reci da sam bio strasno razocaran odzivom na gas koji bukvalno po mojim merilima nije nii postojao ...nego das gas i cekas sta ce da se desi kao stara mecka dizel na izdisaju jbl li ga u cemu je tu fora,toga kod ST nema ,brate das gas i ode nema te . Pite, pa evo je Aprilia Mille 1000, 120HP, ispred...ne kažem, maznem ključeve, sednem napravim krug da skinem perut sa ramena i onda opet na moju kraljicu majku Afriku!! Pa kada je mali počeo od mene da se grebe za Afriku, znaš koliko ima sati!! Tenera je jeftina za održavanje...kupiš od traktora migavce i to ti je to...ostalo se ne popravlja, samo se bacxa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 17, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Tenera je jeftina za održavanje...kupiš od traktora migavce i to ti je to...ostalo se ne popravlja, samo se bacxa! mogu ti reći da jeste... Znaš šta mi je drugar rekao pre neki dan: "znaš zašto vlasnici ST uvek moraju da imaju alat na putu?" "Zato što uvek može neka afrika da stane" :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Novembar 17, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Vide li onu crvenu danas na Ušću...to mi od drugara Naje! kada sam mu rekao da cu sutra doći Afrikom kada je vec sunčano a on mi reće uzmi moj motor, napravi krug!! Ne, nikako pa svinjski grip vlada a Tenere su podložne infekcijama...sačekaću do sutra , nije hića! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1425 Napisano Novembar 25, 2009 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Evo vam drugari nepristrasan pogled. Citajte afrikaneri i uzivajte : http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=99999999&topic=45086.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 25, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan šta će to da bude... Afrikanci se osipaju (puni ih oglasi) a ST sve više ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Novembar 26, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Pa šta da ti kažem...istina je da prodaju Afrike i opet kupuju samo novije a ST kada se proda, kupi se Afrika! Pa šta misliš ko kupuje ove Afrike koje su na prodaji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 26, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kolko vidim niko ;D ;D ;D (ako izuzmemo Kepine i novu i staru) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 26, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan i nek mi posle neko kaze da niste sektasi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Novembar 26, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ko, mi!?! ;D ;D ;D ;D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Novembar 28, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za tenerase. Da li neko ima user manuel, ili onu knjizicu koja se dobija kad kupujete nov motor? Rado bi je klonirao. Ono sto je naj znacajnije je da mi treba za tasta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Novembar 28, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Imas temu u Garazi za trazenje Manuala, al' dok se ne naviknes moze i ovo da pomogne! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 28, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan User manual http://www.blackbears.ru/manual/files/Yamaha_Super_Tenere_XTZ750_Service_Manual.zip 35 mb ili mozda jos bolje http://www.blackbears.ru/manual/files/Yamaha_TDM850_'91-99_TRX850_'96-97_XTZ750_'89-95_Service_Manual.zip 122 MB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Novembar 28, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan @Popsi Hvala druze. Imam servis manuale, ali posto sam malo preprecizan za neke podatke potreban mi je user manual. Pozdrav. @Lalajko Hvala, ali sam mislio ovako cu brze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...