aca-pn 6308 Napisano Januar 19, 2009 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan deluje mi veoma interesantno. Ne znam samo da nije malo rano ipak je januar mesec. Nije problem da se vozi po brdu. veci je problem po hladnom vremenu voziti 100km. Da se barem temperatura ustali preko dan na 10 do 12 stepeni. Krajem Aprila. Cekamo lepse vreme zbog Tenerasa, malo da presusi blato. ;D Nadam se da nisi ozbiljan, krajem aprila jos sneg nece da okopni, a kamoli da se osusi blato. Ko da vadi tolike teneriste iz snega i cupa iz blata ? Pa nije afrika slep sluzba da izvlaci ST na svakoj blatnjavoj uzbrdici Mada mozda ugradim kuku na afriku, kako je krenulo tamo ce moci nesto i da se zaradi ;D @pit Ti ces morati da poneses lance, a ako zakazu posto si mi drug tebe slepujem za dz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Januar 19, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da se vidimo tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 19, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Krajem Aprila. Cekamo lepse vreme zbog Tenerasa, malo da presusi blato. ;D Nadam se da nisi ozbiljan, krajem aprila jos sneg nece da okopni, a kamoli da se osusi blato. Ko da vadi tolike teneriste iz snega i cupa iz blata ? Pa nije afrika slep sluzba da izvlaci ST na svakoj blatnjavoj uzbrdici Mada mozda ugradim kuku na afriku, kako je krenulo tamo ce moci nesto i da se zaradi ;D to pod uslovom da ovi vasi krsevi uspeju da upale,, p.s. spremite se i za asfalt, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6308 Napisano Januar 19, 2009 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo za asfalt spremni odavno, samo ti vasi dreshevi se nesto uvijaju pri vecim brzinama Ja ne znam ni zasto da dolazite, sem zbog nase zabave, niste za asfalt, niste za blato i makadam, za sta ste, samo za garazu ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 19, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma cuti,mi bar nemenjamo pumpe,i reglere svaki cas,a nesto nemenjamo ni crevca po karburatorima,nego kad rece asfalt,bolje da se ne pojavljujete, a posto volite blato,vi se valjajte po njemu kolko hocete,mi necemo ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Januar 19, 2009 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan pa rekao sam ti Kepo da im ne pokazujes slike...vec najavljuju odustajanje od off rouda :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6308 Napisano Januar 19, 2009 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Keeeepooo narucuj helikoptere transportere za teneriste, nece ljudi u blato Ne bih ni ja da sam na njihovom mestu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 19, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma jok,bre,mi po blatu,isljucimo jedan cilindar i izadjemo di ocete,,a za asfalt koristimo dva,nego aco jel pazari ti nesto od 125cm,za off,znam nesto si se bese zalio da ti tteska africa za teren,pa reko da neces sa nekom cvajom da naidjes...ono kao 125,250,itd,,mislim nije lepo da nedodjes afrikom,nema smisla da nas prevaris, p.s. spakuj neko prase u taj helikopter da ga izedemo ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 62 Napisano Januar 19, 2009 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Konjarnik-Bgd Motocikl: dr 650 se - T7 Prijavi odgovor kao problematičan spremam specijalne gume sa ekserima,ako treba teramo i po snegu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 19, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan I po blatu, to bar nama nije nikakav problem ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Januar 19, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan I po blatu, to bar nama nije nikakav problem ;D Lep je ovaj plavi dimcic koji govori da ili je motor sa slike dvotaktni ili je neka cetvorotaktna jamaha! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 19, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa posle jedno 200.000km....nije ni cudo.... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6308 Napisano Januar 19, 2009 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ucite sa ovih slika, svako od vas neka ponese po litar ulja za dolivanje, trebace vam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 19, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma nije problem,sam nam kazite koje ulje trosite,da zanamo koje da ponesemo, p.s. za dobrim konjem dobra prasina se dize,a vi afrosi odma se javiste da sprecite oduzimanje titule,uplasili ste se pre takmicenja... nerazumem cega se tolko plasite,,,...,.ee,,,,strah ima dugacke noge........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Januar 19, 2009 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Teneristi ovakve slike mogu samo u fotosopu da naprave ;D ;D(slikano juce) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 19, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Teneristi ovakve slike mogu samo u fotosopu da naprave ;D ;D(slikano juce) Bas dubok ovaj sneg :D :D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Januar 19, 2009 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Teneristi ovakve slike mogu samo u fotosopu da naprave ;D ;D(slikano juce) Bas dubok ovaj sneg :D :D ;D ;D ;D ;D ;D Probaj nesto slicno pa ces da vidis da dubina nije bitna ,inace ovo je led a ne snjeg! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jesic 9 Napisano Januar 19, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Od silnog glupog prepucavanja, jedva sam nešto pametno pročitao!!! Užas!!! Hehehe jedino je tvoj motor gori od Afrike. He,He, ne sećam se da sam tražio mišljenje, ičije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 19, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma po snegu mozes i apn a voziti,lakse je, :) p.s. vanja pogledaj strnu dve pre ove,ima tenera u snegu,nesekiraj se.... ;) ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Januar 19, 2009 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Od silnog glupog prepucavanja, jedva sam nešto pametno pročitao!!! Užas!!! ] Pa ti si prvi dao glup komentar a na glup komentar dobio si realnu ocenu tvog motora.....stvarno je najgori od svih pomentih.Jbg nemo da se ljutis al to je istina ,imao sam priliku da ga probam ima ga jedan drug Nisu ....covece kako to trese kao pneumatski cekic , imao sam utisak da ce da se raspadne svakog trenutka , afrika je za njega makina znas kakva. Hehehe jedino je tvoj motor gori od Afrike. He,He, ne sećam se da sam tražio mišljenje, ičije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 19, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ALEA IACTA EST ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 62 Napisano Januar 19, 2009 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Konjarnik-Bgd Motocikl: dr 650 se - T7 Prijavi odgovor kao problematičan Ucite sa ovih slika, svako od vas neka ponese po litar ulja za dolivanje, trebace vam nekome ulje,a nekome zejtin za salatu i jos ponesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Januar 19, 2009 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Au Bokilicu uplasise te ovi Afrosi sad si i Latinski poceo da govoris. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Od silnog glupog prepucavanja, jedva sam nešto pametno pročitao!!! Užas!!! Hehehe jedino je tvoj motor gori od Afrike. He,He, ne sećam se da sam tražio mišljenje, ičije! Jel druze, a ko je tvoje trazio? Ti si iz nepostojece sekte!? Tako da reci, dje ba zapelo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan ALEA IACTA EST ;) VENI ''VIDI'' VICI africu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...