Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 30, 2015 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Pazi, na ostalu količinu, realno, on je statistička greška Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 30, 2015 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan odkad je trecina motora statistička greška :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Maj 30, 2015 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Ono kad ti je ovo jutarnje paljenje.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 31, 2015 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno vise ne znam sta je potrebno nebi li ljudi ukapirala sta je bolje AT ili ST. Da bi pobedio neprijatelja moras duboko da udjes u redove i dobro naucis slabosti Od danas jasem tu fyksicu kraljicu..pa da vidimo kako ce da slusa.. Sutra utisci, a vi danas opletite P.s. Rd o4, bivsa Hackijeva i Perliksova drolja..odracu je danas jedno 400 km 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 31, 2015 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ono kad ti je ovo jutarnje paljenje.... nije jutarnje paljenje, nego traženje struje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan KG 34 Napisano Maj 31, 2015 U prolazu, 84 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Popsy da ofarbam ST u neke vesele boje( Narandzasto, Plavo pa malo i Crno) i ima da ih ošisamo. Nadam se da je dozvoljeno da stavim i neke nalepnice da pise Super Tenere! Čim zavrsim sa tim prepravkama javljam se. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 31, 2015 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan pošto nam se sekta podmladila, ove godine će biti obuka pa dogodine na Xrossu da vidimo šta i kako... evo Milanu je bio prvi offroad i uze 4to mesto. Videćemo šta mlade nade imaju da pokažu a valjda ću i ja biti bez pehova sa tim potrošnim materijalima :D u svakom slučaju idemo dalje ps. sad videh da jedino ja turih Vlajku plus za prelaz u Afrikance... nije valjda da ga ne prihvatate :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 1, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Evo "turih mu ga" i ja Samo da se ne vraca..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Jun 1, 2015 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ne videh Teneru na postolju ... Ni ja Afriku...a cekaj Kvarisa je uzeo trece mesto...aj ako zanemarimo cinjenicu da Kvarisa vozi kao da je Vucicu ukrao motor, zar nije on ono bese menjao nesto na motoru...ah da kompletno prednje ogibljenje sa kocnicama, felnama i sl.... sta kazete i kompletno zadnje je menjao...i to sve od KTMa...a sta je ostalo od Afrike motor? Eto lud vozac, KTM sa Afrikinim motorom i mozes da se nadas trecim mestom, a ako ti je ok cetvrto uzmes obicnu Teneru. P.S: Nego kako se sad to gleda, da li ovo cetvrto mesto mogu sad da svojataju samo Trafikanci ili i KTMovci? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 1, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ne videh Teneru na postolju ... Ni ja Afriku...a cekaj Kvarisa je uzeo trece mesto...aj ako zanemarimo cinjenicu da Kvarisa vozi kao da je Vucicu ukrao motor, zar nije on ono bese menjao nesto na motoru...ah da kompletno prednje ogibljenje sa kocnicama, felnama i sl.... sta kazete i kompletno zadnje je menjao...i to sve od KTMa...a sta je ostalo od Afrike motor? Eto lud vozac, KTM sa Afrikinim motorom i mozes da se nadas trecim mestom, a ako ti je ok cetvrto uzmes obicnu Teneru. P.S: Nego kako se sad to gleda, da li ovo cetvrto mesto mogu sad da svojataju samo Trafikanci ili i KTMovci? Rolle, nemoj da vredjas Kvarisu i njegov KTM...uzeli su II mesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Jun 1, 2015 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Sa Afrikinim motorom od 27kW... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Jun 1, 2015 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ne videh Teneru na postolju ... Ni ja Afriku...a cekaj Kvarisa je uzeo trece mesto...aj ako zanemarimo cinjenicu da Kvarisa vozi kao da je Vucicu ukrao motor, zar nije on ono bese menjao nesto na motoru...ah da kompletno prednje ogibljenje sa kocnicama, felnama i sl.... sta kazete i kompletno zadnje je menjao...i to sve od KTMa...a sta je ostalo od Afrike motor? Eto lud vozac, KTM sa Afrikinim motorom i mozes da se nadas trecim mestom, a ako ti je ok cetvrto uzmes obicnu Teneru. P.S: Nego kako se sad to gleda, da li ovo cetvrto mesto mogu sad da svojataju samo Trafikanci ili i KTMovci? Rolle, nemoj da vredjas Kvarisu i njegov KTM...uzeli su II mesto Veliko izvinjenje Kvarisi, u pitanju je stvarno nenamerni lapsus. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jun 1, 2015 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ljubomorne duse mogu da ga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 1, 2015 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sa Afrikinim motorom od 27kW... Milanova ST je švajcarac sa 24kw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan KG 34 Napisano Jun 1, 2015 U prolazu, 84 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Popsy nije tako. Skinuta mi je blokada jos kad sam ga kupio. Promenio se taj zakon odavno. I skinuli su uglavnom svi tu mehanicku blokadu na karburatoru. Ali na motoru je sve fabricki. Nisam nista menjao. Mada to nije ni bitno. Opusteno samo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 1, 2015 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam ja da nije al tvoja ima blokadu isto kao i Kvarišina :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rott 67 Napisano Jun 1, 2015 U prolazu, 32 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hahahah kakva tema,koliko strana jbt....kolko je vama dobro...inace probo sam i jedan i drugi...moj glas ide definitivno SUPER TENERI.....definitivno bolji motor u svakom pogledu a i duplo jeftiniji...tj ima realnu cenu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 1, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahah kakva tema,koliko strana jbt....kolko je vama dobro...inace probo sam i jedan i drugi...moj glas ide definitivno SUPER TENERI.....definitivno bolji motor u svakom pogledu a i duplo jeftiniji...tj ima realnu cenu. Auuu druze...to nisi trebao da kazes! Sad ce krenuti lavina komentara...! :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 1, 2015 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Gde god krenes samo neke pekare smrde oko tebe. Ne moze covek posteno da se nadise svezeg vazduha. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rott 67 Napisano Jun 1, 2015 U prolazu, 32 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hahahah kakva tema,koliko strana jbt....kolko je vama dobro...inace probo sam i jedan i drugi...moj glas ide definitivno SUPER TENERI.....definitivno bolji motor u svakom pogledu a i duplo jeftiniji...tj ima realnu cenu. Auuu druze...to nisi trebao da kazes! Sad ce krenuti lavina komentara...! :-D Pa cekaj ja nisam ja nista izmislio....ako cemo posteno ja kod motora cenim....ubrzanje ,krajnju brzinu,vesanje, i na kraju krajeva kod tih starudija je vrlo bitna cena...ko jos normalan oce da plato za 25 godina staru afriku 3 soma....samo neko koje debelo indoktriniran afrika sindromom.Sa druge strane ST platis plafon 1500 e a ima i za 1200 i vozis se ko covek i plus nema da te biju kompleksi.ST ima za taj tip motora najbolji odnos ulozeno dobijeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rott 67 Napisano Jun 1, 2015 U prolazu, 32 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gde god krenes samo neke pekare smrde oko tebe. Ne moze covek posteno da se nadise svezeg vazduha. Ma jasan si ti meni odavno...drazi su tebi cevapi kod Zelje nego banjalucki burek..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jun 1, 2015 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Koja je bila razlika između 2. i 4. mesta u vremenu? . Siguran sam da je to zato što sam koristio i nitro gorivo na sve te KTM-ove delove p.s. nisam ja menjao sve što sam hteo, nego sam morao. Pootpadalo fabričko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 1, 2015 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Gde god krenes samo neke pekare smrde oko tebe. Ne moze covek posteno da se nadise svezeg vazduha. Ma jasan si ti meni odavno...drazi su tebi cevapi kod Zelje nego banjalucki burek..... Draze mi je kod Zelje, nego kod tebe u svakom slucaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Jun 1, 2015 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Koja je bila razlika između 2. i 4. mesta u vremenu? . Siguran sam da je to zato što sam koristio i nitro gorivo na sve te KTM-ove delove p.s. nisam ja menjao sve što sam hteo, nego sam morao. Pootpadalo fabričko KTM jakna dala ti je neslućene moći Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Jun 1, 2015 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Neki ljudi zaista ne mogu bez bjb foruma buahahahahahah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...