Popsy 2907 Napisano Januar 30, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan imas PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 31, 2013 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan i, oli biti nesto za vikend? Jel izdzigljala neka ljubicica iz snega... msm, da ima za nesto guma da se u`vati? Naravno da nije... Glib je do za'vrat tamo gde nema snega!!! Nemo` plasis tenerase. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 31, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kod gazde Milutina ima mesta. Spavanje sa lepom vecerom i doruckom 1300 din., rakija gratis, pivo iz prodavnice. Tenerasima ako je frka zbog vremena, nek slobodno dodju kolima. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 31, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Kod gazde Milutina ima mesta. Spavanje sa lepom vecerom i doruckom 1300 din., rakija gratis, pivo iz prodavnice. Tenerasima ako je frka zbog vremena, nek slobodno dodju kolima. O Kapetane malo humora na nas racun Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6421 Napisano Januar 31, 2013 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kako se vi lepo dogovarate, prosto mi zao sto ne vozim Afriku Jos kad videh gratis rakiju kod gazda Milutina ih miline Prestao da pusim, poceo da pijem, pa mi to odgovara :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 31, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Kod gazde Milutina ima mesta. Spavanje sa lepom vecerom i doruckom 1300 din., rakija gratis, pivo iz prodavnice. Tenerasima ako je frka zbog vremena, nek slobodno dodju kolima. O Kapetane malo humora na nas racun Pazi zamalo pa da mu uspe.. posle bi bilo materjala za zajebavanje.. Nego Kapetane zajebi tu auto radnju.. Vako su tekle danas pripreme teneraškog tabora kom opanci kom slatkiši.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro R 51 Napisano Januar 31, 2013 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Bgd Motocikl: KTM 690 ENDURO R, EXC 450 Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj, Cekaj, polaakooo , videcemo ..... najjache su mi sektashke priche ktm klan definitivno prednjachi sa glupim izjavama... mora da curi, mora da lupa, mora da se greje, mora da se menja na 5-10-15.000km itd ali je najbolji... definitivno... ko kazhe drugachije, ktm vlasnici im se deru u facu... jer im je to stil, uz motor, besni su i brzi ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro R 51 Napisano Januar 31, 2013 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Bgd Motocikl: KTM 690 ENDURO R, EXC 450 Prijavi odgovor kao problematičan Ahahahahahahahahaaaaaaaa ma ja bih probao 990 adv umesto afrike i exc 450/300 umesto dominatora... ali kad saberem koliko me ta tranzicija koshta ja odem i potroshim pare na neshto drugo da se ne bih zaletao tacno, ja imam golfa_2 TAS 1,6dizel, delovi dzabe, ne moze da stane, ko casha, razmisljao sam o porseu ali me kosta a i ovako idem od tacke do tacke i ne mrznem se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 1, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Celoj ekipi, što pali za Kosjeru..lepo vreme i još lepše druženje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 1, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Šta bi, Vlado? Izdala te tenera, po običaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 1, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Stigla jedna tenera, i jedna mala afrika. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano Februar 1, 2013 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 1, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast kolegama Vlajku i Čedi. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 1, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Šta bi, Vlado? Izdala te tenera, po običaju? Jeste Afrikanac , poslaću ti i slike kako me izdaje ..svaki kilometar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 1, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nešto mi se čini da te izdaje kod svake kafane. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 1, 2013 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Nešto mi se čini da te izdaje kod svake kafane. Pa zna ona gde ce, troskadzija je to! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogruja 51 Napisano Februar 1, 2013 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Melbourne - Australija Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Ceka Afrikance da pristignu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 1, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Brate, toliko ste brzi da nas čeka vruće pečenje dok stignemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogruja 51 Napisano Februar 2, 2013 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Melbourne - Australija Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan To su repete...Prva tura pojedena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Februar 2, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se javim i ja. Otišao sam sa Vlajkom iz Smedereva, išli preko Mladenovca, Lazarevca i u Mionici nas je čekao kapetan Kepo. Odatle smo zapucali na Divčibare i usput sam naleteo na šljaku, koja je bila skoro po celoj traci i ishod je bio sledeći: povreda kolena i stopala (udario direktno kolenom i stopalom u stub); a na motoru sam polomio prednju plastiku i kofer koji se prepolovio, kada mi je udario u kacigu. Malo mi je bilo krivo što se sve to izdešavalo, ali jbg sada. Neiskustvo je najviše uzrokovalo svemu ovome,a i plastične gume. U principu moja krivica. Uprkos tome, nisam se hteo povući u sebe, nego dve ljute niz grlo i žurka. Oteklo mi je koleno, a i stopalo, mada nisam osećao bol, mogao sam da stojim. Ujutru, otok se sva sreća nije proširio, mada me i dalje bolelo. Doručkovao i pravac kući. Kad sam došao kući, pravac urgentni centar na snimanje, sva sreća bez preloma, samo je jako nagnječenje. Sledeće dve nedelje, strogo mirovanje, a moram i štake da koristim (po prvi put u životu). Mada meni je bilo lepo. Društvo je bilo više nego korektno, ma zajebanti svi! Nadam se, da ću ubuduće doći bez ovakvih prepreka, pa će i sa moje strane biti zajebancija. Kapetane i ostali ! Slike nemam, nije mi bilo do slikanja, mada ostatak ekipe je slikalo, pa to prepuštam njima... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 2, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je da si sigurno stigao kuci. Sreca da se zavrsilo na nagnjecenju, s obzirom kako je izgledalo, odlicno si prosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 2, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan ...ja sam se samo prosro od silnog alkohola!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Februar 2, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Cedo, sve to ide u rok sluzbe i otprilike je neprocenjivo iskustvo! Dobro je samo da je na kraju sve relativno dobro proslo! Drz' se Kapetane, kakva je situacija sto se tice off-a, jel sve pod snegom ili ima trasa gde moze da se covek opusti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 69 Napisano Februar 2, 2013 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan -Bilo je odlicno, nego mnogo smo brzo pohitali nazad! Jga, trebalo je da vratim vozom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Februar 2, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Pero! E, a da nije bilo specijalke, ne bi izdržao od bolova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...