gosa 553 Napisano Novembar 8, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan onaj ktm i nije toliko los, komuniciramo po celi dan, samo me jebe sto ne znam morzeovu azbuku pa jos uvek ne znam sta hoce da mi kaze ona f1 lampica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Novembar 9, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan@Ö 62 Napisano Novembar 9, 2012 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Vračar Motocikl: V-Stom 650 (C7) Prijavi odgovor kao problematičan Uuu bre Durmitore ala si se ti naputovao ovija dana... Verovatno si i video koju, no nisi hteo da je slikas! Znam te ja, stari si ti manipulator... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Durmitor2000 139 Napisano Novembar 9, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U srcu Honda Africa a u ruci BusPlus Prijavi odgovor kao problematičan Uuu bre Durmitore ala si se ti naputovao ovija dana... Verovatno si i video koju, no nisi hteo da je slikas! Znam te ja, stari si ti manipulator... A vidiš. Nema za nas Afrikance nema zime. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Durmitor2000 139 Napisano Novembar 9, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U srcu Honda Africa a u ruci BusPlus Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo svežih slika od pre sat vremena. Hladno ali to nama Afrikancima ne predstavlja problem pošto Afrike idu i greju nas naši motori. I opet ST nema, nema....... Flughafen Wien - Aerodrom photo sharing websites Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borrko Illin 26 Napisano Novembar 10, 2012 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Africa ce dosadno drugo da zivi, mora da je neka greshka u pitanju kad su je napravili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 10, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan strašno ste monotoni Baš nas zezate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Novembar 10, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan strašno ste monotoni Baš nas zezate Svrati ti sutra na Glinaru da prodiskutujemo to oko motora uz prasence Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano Novembar 11, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Svratio Popsy da prodiskutuje Al` za utehu, i jedna afrika se popela, nego nije ufotkana. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Novembar 11, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ovde vise nema rasprave, Stunt Popsy i STaraba u teskoj kategoriji odnose ubedljivo prvo mesto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 11, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Fala Busmanu sto me "uvatio", Jimmy-u sto me kuražio "siso, skoči ..." i Goši koji je sredio sve kako fabrika zapoveda :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AleksandarG 15 Napisano Novembar 11, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin rd03 Prijavi odgovor kao problematičan Svratio Popsy da prodiskutuje Al` za utehu, i jedna afrika se popela, nego nije ufotkana. Ufotkana je!!! Evo samo da ne odneset pobedu tek tako! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano Novembar 11, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Sale, JBG, pa pusti bre da se raduju malo ! Izduva se balon ko` prkno !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Novembar 11, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan to je RD03,ona se ne racuna ..ipak je 2 klase bolja od Stenere 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 12, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan To nije uklasi nasih krava...ona je lakša od mene (bez motora) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Novembar 12, 2012 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan to je RD03,ona se ne racuna ..ipak je 2 klase bolja od Stenere 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 13, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan to je RD03,ona se ne racuna ..ipak je 2 klase bolja od Stenere Ledu...ako tako nastaviš , više ti neću dozvoliti da mi pomažeš oko podizanja STare , kad padnem na offu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 13, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ufotkana je!!! Evo samo da ne odneset pobedu tek tako! kad su od 10 vozača Afrike 11 fotografi... nema veze, naučiću i ja da napravim nerazmazanu fotografiju :P 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano Novembar 13, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ma bices ti dvanasti jednog dana ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano Novembar 14, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan STenerasi... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Durmitor2000 139 Napisano Novembar 14, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U srcu Honda Africa a u ruci BusPlus Prijavi odgovor kao problematičan STenerasi... A za izgled ove Afrike se pobrinuo kolega SmokeS. Svaka cast!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 14, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan STenerasi... Vidi vako... momku svaka čast i sretan put da ne kažem da je hrabro od njega što će ići Afrikom, ipak V Strom je ozbiljniji offroad motor al ajd sad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano Novembar 14, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan STenerasi... Vidi vako... momku svaka čast i sretan put da ne kažem da je hrabro od njega što će ići Afrikom, ipak V Strom je ozbiljniji offroad motor al ajd sad Sta Strom?! Ma R1 je najbolji za off ! ps. Sad ocekujem one klipove sa YT-eta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Novembar 14, 2012 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan STenerasi... Vidi vako... momku svaka čast i sretan put da ne kažem da je hrabro od njega što će ići Afrikom, ipak V Strom je ozbiljniji offroad motor al ajd sad Sta Strom?! Ma R1 je najbolji za off ! ps. Sad ocekujem one klipove sa YT-eta. Ma neee, kakav R1, mislim da je ovo isplatljivije zbog potrosnje goriva i guma(e). 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borrko Illin 26 Napisano Novembar 15, 2012 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan slucajno sam naisao na oglas u Rumuniji, kompletno kvacilo za Steneru 199 evra, pa pomislih na bratiju moz nekome treba... http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=ac&act=view&src=db&ID=175773&selpic=0&zoom=1#foto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...