VladaSD 2364 Napisano Septembar 27, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Znači ipak nisi prelazio više od mene sa istom dozom goriva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Septembar 27, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kako si divljao danas na Banjici, čudi me da nisi i tu drugu felnu ubio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 27, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan More kad sam video felnu od ktm-a moja šerpa od istog materjala bolje i čvršće izgleda.. Aćimo..mora da si me pomešao sa nekim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Septembar 27, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je tako lakše, onda ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4206 Napisano Septembar 27, 2012 Ne silazi, 6577 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Kako si divljao danas na Banjici, čudi me da nisi i tu drugu felnu ubio. Mene čudi da još to nije ukapiro, al ubrzo će, sad će samo stražnjica da mu se vrpolji, bliži se šesti Aćimo..mora da si me pomešao sa nekim Ako ti je tako lakše, onda ok. : Noćas ima da sanjam sa odstupanjem od O,1 mm u jajastim izbočinama na štrafte i krampone 0,10 mm je ne postoji kod fabričke izrade, samo u dobrim aftermarket obručima i naročitim ručnim podešavanjem. Nooo, više nego odlično pošto je sa više milimetarskog odstupanja u svim pravcima i osmičenog i đevrekastg oblika, točak doveden u hop ispod 2 mm i otprilke isto toliko klaćenje, mereno na gumi, delom zaslugom samim njenim deformitetom usled "boravka" od 1.000 km na krivom točku. Pojas je prevrnut i obrnut smer da ga ne bi niplovi žuljali pošto je bio već pred probojem i metuta duct traka ispod, obeležena tačka za montažu gume. More kad sam video felnu od ktm-a moja šerpa od istog materjala bolje i čvršće izgleda. Isti je obruč na i na F 800, iako su Behr loši, stradanje potiče od udarca i u glavnom ne brige, vožnje sa labavim žicama. Žičani točak traži pažnju, servisiranje i održavanje ko i svaki deo na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Septembar 28, 2012 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Kapetan na pravom mopedu!!! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Septembar 28, 2012 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Al ga je odmah okitio gelom na sedistu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 28, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Što jes..jes . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Septembar 28, 2012 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Na pravi motor se stavlja gel, a na neke rNdalice moze i plasticna flasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
O l e g 118 Napisano Septembar 28, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Out of Africa.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 28, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Auu Kapetane.. pa sa tim tranzistorom ćeš sad na megdan at vs st? Srećno ti sokoćalo bilo i puno lepih kilometra da ti da.. kao što ti je kraljica davala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 28, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan E pa nek je sa srećom, puuuuuuuuuuuuuuuuuuuno sigurnih km... što smo te gledali na vožnjama gledali smo te, sad ćemo da te vidimo na početku vožnje i kasnije dok stignemo u kamp... jedva smo do sada stizali da te vidimo na sporoj africi... E sad, gde smo ono stali braćo afrikanci :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 29, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Koji bre afrikanci.. pa to je izmrla vrsta.. nema više.. možda je vreme i ova tema da ode u prošlost 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 29, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Niasam ja promenio motor, samo kubikažu. Ostalo je sve isto Živela Africa!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Septembar 29, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Kepo majku mu, jel ti to na predzadnjoj slici kurblas??? Svaka cast, ako nekom dolikuje, definitivno si to ti! I majke ti nemoj do ga stedis, ajd da vidimo od cega je narandzasti napravljen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 29, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se naviknem da je u motoru sve ok, i da je to sve normalno sto melje unutra. Kod kraljice sam samo cuo auspuh .... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Septembar 29, 2012 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se naviknem da je u motoru sve ok, i da je to sve normalno sto melje unutra. Kod kraljice sam samo cuo auspuh .... Vratices se ti na AT 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6111 Napisano Septembar 29, 2012 Svakom po zasluzi, 12435 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...a neka se izigra na ovoj narandžastoj šklopociji pa opet u staro jato Jednom Afrikanac, uvek Afrikanac Srećno druže Kepo i uživaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Septembar 29, 2012 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Srecna ti voznja Kepo i da se slatko navozas sa novim motorinom, a i da se napijes kafe mlevenoj na njoj "i da je sve normalno sto melje unutra" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Septembar 29, 2012 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nista tu ne melje, to je zvuk radosti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Septembar 29, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kapetane, salutiram u stavu mirno! Oslabio AT klan, ali ne dovoljno da se ugrozi status to me podseti na ono kad se zvezda istripuje da će biti bolja od partizana 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Septembar 29, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kapetane, salutiram u stavu mirno! Oslabio AT klan, ali ne dovoljno da se ugrozi status to me podseti na ono kad se zvezda istripuje da će biti bolja od partizana :lol: :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 29, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Do sad si se svrckao po asfaltu, a sad` si na*ebao !! Cestitam Captain !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Septembar 29, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam za novi pakleni stroj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 29, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Kapetane, salutiram u stavu mirno! Oslabio AT klan, ali ne dovoljno da se ugrozi status to me podseti na ono kad se zvezda istripuje da će biti bolja od partizana Ne mogu da verujem....afrikanac, pa još navija za partizan....gde ide ovaj svet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...