zextreme 1286 Napisano Septembar 11, 2012 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan os da se neki ovde slogiraju???? P.S. @ Acimo, nema tebra ono, ima samo celo za mnogo jevreja... Os celo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Septembar 11, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je to naš drug Hitman. Ne, mi smo bili u Julu .. Evo jedan mali video za dobro jutro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Septembar 11, 2012 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Odo da drmnem OUZO!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Septembar 11, 2012 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je to naš drug Hitman. Ne, mi smo bili u Julu .. Evo jedan mali video za dobro jutro Muzika je objasnila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Septembar 11, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hitmane, alal ti ćufte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Septembar 11, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Odo da drmnem OUZO!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 12, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan makina je stigla kuci... spremni ulazimo u treću trećinu sezone (meni omiljenu :D ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 12, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Sinoć smo imali iskrene izjave afrosa.. Brate ide do OO prede ko mačka a ide u pm.. nego htedoh nešto drugo reći.. LJUDI PROVERITE PONEKAD ŽICE NA FELGAMA!!! ako su mekane i neravnomerno zategnute našpanujte to, jer u suprotnom će se pokriviti i žica i felna pri jačem udaru.. a ispravljanje toga ovde je čitava nauka i retko ko to radi kako valja.. p.s. pričao mi Đunta detaljno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6434 Napisano Septembar 12, 2012 Enduraš, 6398 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sinoć smo imali iskrene izjave afrosa.. Brate ide do OO prede ko mačka a ide u pm.. Da li je moguce da to ide tako dobro da se afrikanac iznenadi ? Koliko vec idemo na voznje zajedno, a nikad nisam probao kako treba tu ST, moracu jednom to da ispravim, ko zna mozda sam ceo zivot u zabludi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 12, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Sinoć smo imali iskrene izjave afrosa.. Brate ide do OO prede ko mačka a ide u pm.. Da li je moguce da to ide tako dobro da se afrikanac iznenadi ? Koliko vec idemo na voznje zajedno, a nikad nisam probao kako treba tu ST, moracu jednom to da ispravim, ko zna mozda sam ceo zivot u zabludi Šta će ti to možda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Septembar 12, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi aco, kad se najbolji tim Afrikanaca okupi i sklopi teneru, pa mora da bude dobra. Krstili smo se i rukama i nogama nekim Yamahinim rešenjima, ali mora da su pili one rakije od trske kad su je kopirali od Honde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 12, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi aco, kad se najbolji tim Afrikanaca okupi i sklopi teneru, pa mora da bude dobra. Krstili smo se i rukama i nogama nekim Yamahinim rešenjima, ali mora da su pili one rakije od trske kad su je kopirali od Honde. Vidi, što jes jes... puuuuuuuuuuuno hvala svima koji su učestvovali u "manjim kozmetičkim promenama" al o tome u drugoj temi samo dok kompletiram plastike za kraj @AcaPn - naravno da ćeš da probaš, sada SVE radi i SVE je na kiloključ stavljeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 12, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan p.s. pričao mi Đunta detaljno :lol: :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 12, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Vidi aco, kad se najbolji tim Afrikanaca okupi i sklopi teneru, pa mora da bude dobra. Krstili smo se i rukama i nogama nekim Yamahinim rešenjima, ali mora da su pili one rakije od trske kad su je kopirali od Honde. "Najbolji tim Afrikanaca" , u tamanjenju gulaša i gaj piva (i to od GAJfruta) ......ja bi taj motor poslao na attestiranje, možda i na radioaktivnost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6434 Napisano Septembar 12, 2012 Enduraš, 6398 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Vidi aco, kad se najbolji tim Afrikanaca okupi i sklopi teneru, pa mora da bude dobra. Krstili smo se i rukama i nogama nekim Yamahinim rešenjima, ali mora da su pili one rakije od trske kad su je kopirali od Honde. Vidi, što jes jes... puuuuuuuuuuuno hvala svima koji su učestvovali u "manjim kozmetičkim promenama" al o tome u drugoj temi samo dok kompletiram plastike za kraj @AcaPn - naravno da ćeš da probaš, sada SVE radi i SVE je na kiloključ stavljeno Koliko li su te mucili i koliko ti nokta iscupali da bi te naterali da upotrebis kilo kljuc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 12, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan dobio sam zabranu od Goše da koristim bilo koji alat sa mehanizmom a nisam ja kriv što ima trule imbuse... pogotovo 7+1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Septembar 12, 2012 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nije to stezano kilo kljucem nego kljucem od kilo da budemo precizni!!!! A sto se tockova tice, Djunta je doktor!!! Meni je sredio tockove da to ni fabrika nije tako uradila.... Skidam kapu i toplo preporucujem svakom ko ima zicane tockove da poseti coveka makar kontrole radi!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4226 Napisano Septembar 12, 2012 Ne silazi, 6586 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan p.s. pričao mi Đunta detaljno :lol: :lol: Pošto je kod Vlajka izgleda sve krivo ko ova žbica,( koju ću ja da ispravim), moraće za ostalo da koristi kaunterstiring s obe ruke. Kako se inače voza ko ufiksan, nije primećivao da je prešo na asfalt već se i dalje klanjao ko na ofu pa onako crn na Zelenku izgledo ko taliban, točak imo hop 5+ mm, stalno gubio itinerer, svi pređu 100 km a njemu cajger 150 jer išo okolo naokolo, baco točak levo desno 5+ mm i zelenko zato pio banku. Sad će dobije pravu narkozu i kad ponovo mete šlaufe, ima okean da preglisira. Sad razmišljam ima da mu skratim prenos, izvadim po neku žbicu, nek mete u rezervu, ionako se voza solo. A sto se ... tice, Djunta je doktor!!! i toplo preporucujem svakom da poseti coveka makar kontrole radi!!! Kontrolišem ja i luk i kupus u pljeski. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 13, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Odma dođe.. suva pita s kokosovim brašmom.. Vaša pita gospodine http://www.youtube.com/watch?v=KWsyc0ooxfI 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Septembar 13, 2012 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Vlajko nemoj slatkise, Djunta je na dijeti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Septembar 13, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Đunta, jel na prodaju ta streč folija? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Septembar 13, 2012 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Đunta, jel na prodaju ta streč folija? Jasta je... dodjes da sredi tocak za par pljeskavica onako drugarski jer se na pare gadi, al ti uvali nekoliko rolni po sibolicnoj ceni!!! :takoje: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Septembar 14, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sad mogu da kazem da se lepo razradila i pun gas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Septembar 14, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan A zato menjaš svećice, pa što oma nisi rekao. P.S. Imam ja kluč, trebalo je samo da pitaš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 14, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sad mogu da kazem da se lepo razradila i pun gas vidi, svaka čast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...