hitman 355 Napisano Jul 25, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, iz postovanja prema vasim godinama ostacu suzdrzan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 25, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde, Vlajko, pa to je čista estetika. Drug urednik je profesionalnim okom estete utvrdio da mu je siva boja, identična ostalim delovima plastike, potrebna za razvijanje većih brzina baš na tom mestu na kome lepi duck-tape. Dobija se na brzini i na smanjenju potrošnje goriva. Znajući druga urednika, do tog zaključka je došao detaljno analizirajući problem sa više aspekata. Čak je i obarao motor na zemljicu crnu da dobije bolji ugao za sagledavanje situacije. mmmda, evo onda još malo estetike :D :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Jul 25, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Cuti bre Ja se bar nisam krio iza kuce da me niko ne vidi jer nemam sta da krijem .. Sve radi kako treba I reci mi, jel te sramota tog tvog "Elfa" sto sipash u motor, pa si ga uklavirio na moju fotografiju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7012 Napisano Jul 25, 2012 Drug član, 3060 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, iz postovanja prema vasim godinama ostacu suzdrzan Eto, bar neka prednost sede kose (i brade) A beše, i jedni i drugi palite motore na dugme za devojčice? Toga nije bilo u moje vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 25, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Na ovoj voznji se skupilo dokaza za celu sezonu....jedino Banov "BMW Made in China" je bio besprekoran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Jul 25, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Na ovoj voznji se skupilo dokaza za celu sezonu....jedino Banov "BMW Made in China" je bio besprekoran. Ja tebe opet ne videh u nasoj grupi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 25, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Na ovoj voznji se skupilo dokaza za celu sezonu....jedino Banov "BMW Made in China" je bio besprekoran. Ja tebe opet ne videh u nasoj grupi Pa opet, nisam bio u vašoj grupi , a kad smo bili na pauzi zajedno , bio si zauzet pričom o nekoj "kotrljajućoj rizli, koja hoće da sjebe prednji točak i koleno" , ovog puta sam vozio sa prizemnim ljudima koji nisu oklevali da mi pomognu i da me posavetuju. Vi leteći, me nećete videti još neko vreme . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 26, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan I reci mi, jel te sramota tog tvog "Elfa" sto sipash u motor, pa si ga uklavirio na moju fotografiju? Nije moj Elf, Perin je :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Jul 26, 2012 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan :D Kako je ova tema besmrtna, strašno... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6163 Napisano Jul 26, 2012 Svakom po zasluzi, 12444 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Još desetak godina će biti aktuelna dok se sve kangrbe ne raspadnu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Jul 26, 2012 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Na ovoj voznji se skupilo dokaza za celu sezonu....jedino Banov "BMW Made in China" je bio besprekoran. Ja tebe opet ne videh u nasoj grupi Pa opet, nisam bio u vašoj grupi , a kad smo bili na pauzi zajedno , bio si zauzet pričom o nekoj "kotrljajućoj rizli, koja hoće da sjebe prednji točak i koleno" , ovog puta sam vozio sa prizemnim ljudima koji nisu oklevali da mi pomognu i da me posavetuju. Vi leteći, me nećete videti još neko vreme . A posto je u grupi bila i jedna Afrika morali smo da se/da je cekamo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 27, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Plus za bata Rolle-ta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Jul 27, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Još desetak godina će biti aktuelna dok se sve kangrbe ne raspadnu Pre ce ovi sadasnji plastikaneri da krepaju nego kangrbe!!! Evo ja recimo imam bubu staru skoro 40 godina i ne trosi ni gram ulja,svaki dan se vozi,zimi-leti a evo kako izgleda ps a i moja Africa nije u nista gorem stanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 27, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan A mogao sam se kladiti da voziš golfa dvojku 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Jul 28, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan A mogao sam se kladiti da voziš golfa dvojku tom logikom vi ste dobacili do golfa keca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 28, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Jok bre.. umesto golfa, terali smo kadeta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 28, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Jok bre.. umesto golfa, terali smo kadeta Ja sam tero fiće samo tako...i opet bi...samo AT nikako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Jul 28, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih iskreno pre terao ST nego ficu. Ali bih, u svakom slucaju, pre terao AT nego ST. Nisam ostrascen kao ti ,samo sam realan i iskren. Uvek biram bolje. p.s. Pise se "opet bih" a ne "opet bi". Sramota da Pirocanac uci Beogradjanina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 28, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pise se "opet bih" a ne "opet bi". Sramota da Pirocanac uci Beogradjanina Pusti gramatiku, nego oćemo li se gledati u Grzi na vožnji ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jul 28, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan 3-5. avgust orijentativno postavljen datum a ace nema da pokrene temu da vidimo sta i kako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 28, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih iskreno pre terao ST nego ficu. Ali bih, u svakom slucaju, pre terao AT nego ST. Nisam ostrascen kao ti ,samo sam realan i iskren. Uvek biram bolje. p.s. Pise se "opet bih" a ne "opet bi". Sramota da Pirocanac uci Beogradjanina Jel Piroćanac, da nisi ti neki KO-lektor .... da si toliko pismen , pročitao BI da sam iz Smedereva , a ne iz Beograda...... a da me malo bolje poznaješ, verovatno BI znao da me zabole za gramatiku , kad sam među svojima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jul 28, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste lijo, naš drug Vlada je totalno opušten lik, negde više negde manje, al što je lav u srcu... za to nemam reči. P.S. Treba imati nešto da bi tero one lomine 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Jul 28, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih iskreno pre terao ST nego ficu. Ali bih, u svakom slucaju, pre terao AT nego ST. Nisam ostrascen kao ti ,samo sam realan i iskren. Uvek biram bolje. p.s. Pise se "opet bih" a ne "opet bi". Sramota da Pirocanac uci Beogradjanina Jel Piroćanac, da nisi ti neki KO-lektor :lol:.... da si toliko pismen , pročitao BI da sam iz Smedereva , a ne iz Beograda...... a da me malo bolje poznaješ, verovatno BI znao da me zabole za gramatiku , kad sam među svojima i ST ti je pravi smederevac Samo ga zalozi dobro i da vidis kako dimi!!!!! :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 28, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ne diraj mi bucka oraščića Biće opaki ofruouder jednog dana od njega.. Nego, pitao te Popsy nešto lijo a ti ko naši političari samo mrsiš OO p.s. Aco javi se..vidiš li koji je datum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Jul 28, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Tesko. Sakupljamo novce pa idemo Afrikama u Grcku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...