Predator016 1221 Napisano Decembar 2, 2021 Zainteresovan, 782 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan A ovaj hromirani deo ne planiraš da farbas?Pomenuo si pre neki dan led svetla, nisi li uzimao nesto? I ja planiram da zamenim obe H7 u farovima nekim led sijalicama, pa razmišljam sta da uzmem..Sent from my SM-A515F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23065 Napisano Decembar 2, 2021 Integrisan, 9786 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Taj hromirani deo ostaje takav, slaze se sa cepom nazad iste ce boje biti Y maska napred, rukohvati, nosaci zadnjih nogostupa i oplata auspuha... Grafit crna i mat lak preko. Skuter je crna, sjaj... Za sijalice sam juce pitao, koliko kapiram ograniceni smo izborom zbog adaptera koji se koristi na sijalici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16326 Napisano Decembar 2, 2021 Integrisan, 9393 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sijalica - adapter - dzek a moz i obratno.... ako hocete led da turite, mora da uzmete one poskupe, ima ih Bear.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23065 Napisano Decembar 4, 2021 Integrisan, 9786 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Morao sam juce ponovo masku da radim... Ispustio sam kondenz iz kompresora pa je ipak uspeo da uz lak pljucne i dve kapi vode! Smirglanje, pa ponovo baza i lak, sada je kako volim Na red dolaze bocne prednje plastike, i levo i desno su vidim nosaci popucali ali su tu! Nosim na krpljenje pa farbanje, sve ostalo je ok. Guvernal stajao blaaago u desno, upreli se stapovi u trokutu (verovatno je u neku rupcagu udario), dok sam ispravljao vidim da su i prasinarke ispucale, taman cu pri zameni usuti i malo viskoznije ulje napred. Imate li iskustava kakvih, sta odgovara tezim vozacima? 15w, 20w ? 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23065 Napisano Decembar 4, 2021 Integrisan, 9786 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Idemo ka nazad Filter vazduha u kantu, kutija unutra cista bez naznaka ulja, guma usisna dobra, mazem blaaaago vazelininom i sklapam. Srafove, spojeve rama i sve sto moze biti izlozeno vodi prskam sa MoS2 u spreju, da se zastiti. Druga strana musava strasno, sve sam poskidao, svaki kontakt pregledan, ociscen i premazan dielektricnom mascu. MoS2 i sa ove strane Plastike iznutra nisu nigde krpljene, sklapam.. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2690 Napisano Decembar 4, 2021 Drug član, 1533 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan MoS2 sluzi da ne dodje do "proboja" vode na nekim delovima??? Sta je to i cemu sluzi primarno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23065 Napisano Decembar 4, 2021 Integrisan, 9786 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Penetrirajuce ulje sa Mos2, pomaze odvijanje zapeklog. Kada je sve cisto, ostavlja sloj koji stiti od vode i atmosferskih uticaja. Paziti da ne dodje do kocionog sistema ili prenosa u skuteru npr. P.S. Srafove koji su direktno izlozeni vodi (oni sa donje strane agregata, stendera, auspuha) premazujem grafitnom mascu u debljem sloju. p.p.s. Dielektricnu mast koristim liqumoly, nanosim na sve el. spojeve i na unutrasnjost kapica svecica, sprecava prodor vode, kapice uvek lako "sidju" sa svecica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16326 Napisano Decembar 4, 2021 Integrisan, 9393 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, N.F.S. je napisao: Guvernal stajao blaaago u desno, upreli se stapovi u trokutu (verovatno je u neku rupcagu udario), dok sam ispravljao vidim da su i prasinarke ispucale Prasinari ispucali kak je moguce? 18.05.2021. Kako je moguće da su prasinari ispucali posle 6 meseci, bas sam u čudu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23065 Napisano Decembar 4, 2021 Integrisan, 9786 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Unutra vidim tragove bele litijumske masti ako se ne varam? Ona se ne sme koristiti na plastici i gumi, degradira je i razlaze brzo! Bela silikonska moze na gumu i plastiku, nije na bazi petroleja koji razlaze gumu i kaucuk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16326 Napisano Decembar 4, 2021 Integrisan, 9393 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Varas se, nije litijmska mast, poslah ti ranije koja je ili ti bas za gumene elemente, nema degradacije nikako. Il je jaka hemija pri pranju (sto mislim da nije ovde slucaj) il je sama guma bajata (veca verovatnoca). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23065 Napisano Decembar 4, 2021 Integrisan, 9786 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Potrosni je materijal do cega god da je! Ne se opterecuj, ja ionako volim po svome da radim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16326 Napisano Decembar 4, 2021 Integrisan, 9393 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne opterecujem se za tebe jer znam kako radis (do perfekcije ako je moguce), znam da smo nasadjeni na krivu stranu povodom rada Ovo me je bas čačnulo i nateralo da razmislim jos jednom jer nije posao da ispucaju tako brzo. nije me mrzelo da odem do moje gospodje i uslikam prasinar, oem je u pitanju 26.12.2019 je radjena reparacija, tad su ugradjeni 52.000 na satu 16.04.2021. sredih, 64.000km na satu, vidi se bela mast na dnu prasinara danas izgleda ovako, 70.500km na satu, skoro 2god je proslo Zdrav, prao, ceo, nigde znaka ispucalosti, pran u samousluznoj perionici posle svake voznje. Imamo istu mast, drugi prasinar i razlicito stanje..... zakljucak jasan. 27.04.2021. ugradih drugaru Tourmax set Kontaktirao sam ga, sutra ce ici do motora da uslika i posalje stanje. Oem je izgleda najbolje resenje ili cesce odrzavati zamenske mackanjem kremica. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23065 Napisano Decembar 5, 2021 Integrisan, 9786 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23065 Napisano Decembar 5, 2021 Integrisan, 9786 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pih, tek primetih da je 600ccm! Izgleda isto kao cetiristotka... Interesantno (ne kazem da je lepo), poradio na komforu dobrano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 11043 Napisano Decembar 5, 2021 Drug član, 1573 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Reci iskreno, razmišljaš li i ti da montiraš brisač sa prskalicom na vetrobran (vizir)? Neka je sa srećom kupovina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23065 Napisano Decembar 5, 2021 Integrisan, 9786 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Mozda neki sa ekscentricnim pomeranjem, da zahvata ba 94,6% vizira Ovo jednolicno kretanje me nervira 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1261 Napisano Decembar 5, 2021 BJB Maxi scooter club, 1683 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, N.F.S. je napisao: Ovo je za mene teski kiceraj! Motor je sam po sebi prelep i nista nije potrebno da se dodaje. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23065 Napisano Decembar 5, 2021 Integrisan, 9786 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrleUE 55 Napisano Decembar 5, 2021 U prolazu, 73 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Burgman 400, 2004; Honda Integra NC750D, 2019; Prijavi odgovor kao problematičan 42 minutes ago, N.F.S. said: Sa ovim led trakama je baš preterao, pogotovu ispod farova onako zalepljene kao "veštačke obrve". Meni ovaj noviji SW uživo deluje još lepše nego na slikama kad se vidi, i položaj sedenja je odličan, bar za moje gabarite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2690 Napisano Decembar 5, 2021 Drug član, 1533 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ned'o bog da ga zasvrbi noga! Pocesa li se, uplete se jadnicko u kablove, ode s'puta, a neki naslon za ruke od pozadi ima glavu da mu presece Sabanerija teska. Ja sam mislio da je u svetu maxija ovaj nakvise lreterao sa kicericom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23065 Napisano Decembar 5, 2021 Integrisan, 9786 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Njegov tavan, njegove merdevine...Da samo znate koliko je onih koji tehnicki nisu ispravni a na putu su i u fabrickom izgledu...To je sabanija! Sent from my EML-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3488 Napisano Decembar 5, 2021 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan @MaxiS ovaj je proizveden zajednickim snagama Suzukia i harleya. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 354 Napisano Decembar 5, 2021 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, N.F.S. je napisao: Mozda neki sa ekscentricnim pomeranjem, da zahvata ba 94,6% vizira Ovo jednolicno kretanje me nervira Ne znam koliko bi vizir potrajao sa brisacem... Mislim da bi se jako brzo izrisovao.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23065 Napisano Decembar 5, 2021 Integrisan, 9786 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ma nasalih se druze, postavio sam da se vidi karabudz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 354 Napisano Decembar 5, 2021 (promenjeno) Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, N.F.S. je napisao: Ma nasalih se druze, postavio sam da se vidi karabudz Svakako...slazem se da nije lepo.. Ali korisno sigurno jeste... Toliko puta sam pozeleo da imam taj brisac...pogotovo uvece kad apsolutno nista ne vidim kad pada i najsitnija kisica.. Promenio Decembar 5, 2021 član Loshmi82 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...