tomamega 429 Napisano Avgust 6, 2021 Svrati ponekad, 432 postova Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, pvp said: P, a ako novi agregat ima papire sto da ga budzi moze bez problema da ga uvede u saobracajnu, Ovo je uglavnom problematična stavka. Nije baš da se bez problema uvodi u saobračajnu, ima tu i taksi, saglasnost mislim ABS da je to agregat koji odgovara toj šasiji itd... Svuda su ga zakomplikovali.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pvp 33 Napisano Avgust 6, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda silver wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu pa takse se podrazumevaju bez toga nema nista, a ABS nije potreban ako se radi o istom agregat, istih parametara, covek je pre dva meseca to radio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Avgust 6, 2021 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan @tomammega Motor ima saobracajnu. Ali da, to ce da bude sex za sebe, ne ocekujem da ce to glatko ici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Avgust 6, 2021 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje ti je da prepakuješ motor u isti blok, ako je moguće. Barem da smanjiš sex koliko možeš. Da se razumemo, nemam ja ništa protiv sexa, čak naprotiv, ali kad tebe *ebu, to je totalno druga priča. . Što bi reko bosanac kod grupnog sexa: Ljudi, dajmo se organizirat..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomamega 429 Napisano Avgust 6, 2021 Svrati ponekad, 432 postova Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Auuu pa takse se podrazumevaju bez toga nema nista, a ABS nije potreban ako se radi o istom agregat, istih parametara, covek je pre dva meseca to radio. Ok, ne treba ABS, ali ipak treba potvrda proizvodjača motora da je to taj motor, iako piše sve lepo u saobraćajnoj. A ta potvrda može da kosta i do 100 EUR!Evo sve lepo piše... Procedura zamene motora u vozilu | Zamena motora REGISTRACIJA-VOZILA.RS Procedura zamene motora u vozilu.Zamena motora.Kakve su pravne radnje i sta treba uraditi da bi se izvrsila zamena motora u vozilu. Koja su placanja koja treba uplatiti za zamenu motora (takse za zamenu motora) Ipak je najjednostavnije sve prepakovati u stari blok, što reče neko iznad Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomamega 429 Napisano Avgust 6, 2021 Svrati ponekad, 432 postova Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Auuu pa takse se podrazumevaju bez toga nema nista, a ABS nije potreban ako se radi o istom agregat, istih parametara, covek je pre dva meseca to radio. Ok, ne treba ABS, ali ipak treba potvrda proizvodjača motora da je to taj motor, iako piše sve lepo u saobraćajnoj. A ta potvrda može da kosta i do 100 EUR!Evo sve lepo piše... Procedura zamene motora u vozilu | Zamena motora REGISTRACIJA-VOZILA.RS Procedura zamene motora u vozilu.Zamena motora.Kakve su pravne radnje i sta treba uraditi da bi se izvrsila zamena motora u vozilu. Koja su placanja koja treba uplatiti za zamenu motora (takse za zamenu motora) Ipak je najjednostavnije sve prepakovati u stari blok, što reče neko iznad Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14541 Napisano Avgust 6, 2021 (promenjeno) moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @tomamega jedine validne informacije ima paragraf.rs , potrazite u linku prilog 1.3.3. Pravilnik o ispitivanju vozila WWW.PARAGRAF.RS PRAVILNIK O ISPITIVANJU VOZILA ("Sl. glasnik RS", br. 8/2012, 13/2013, 31/2013, 114/2013... Promenio Avgust 6, 2021 član bdada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pvp 33 Napisano Avgust 6, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda silver wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako, ja zaista nisam govorio napamet, govorim covekovo iskustvo, znaci jedino je bitno da agregat bude identican, (kaonsto pise ako agregat nije isti), ali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14541 Napisano Avgust 6, 2021 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ma i ti portali zbunjuju ljude, predstavljaju se kao strucni pa pomislis da su prave informacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9893 Napisano Avgust 6, 2021 Ne silazi, 2303 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ma batali plastike... Vidi brata japanca ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11147 Napisano Avgust 6, 2021 Ne silazi, 2236 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Ko okupana macka. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pop83 11 Napisano Avgust 7, 2021 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki-tsv Prijavi odgovor kao problematičan Juče mi se na auto putu upalila V žuta lampica. Kada sam ga poterao preko 140. Jutros sam je ponistio i do posla lagane vožnje ne pali se. Pre mesec sam otvarao ctv čisto, promenio ležaj i ulje u prenosu. Ostalo bilo ok na oko i lamele i kajis, rolnice. Jeli se još nekome ovo dešavalo...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Avgust 7, 2021 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Kako si je poništio?Sent from my SM-A515F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bily 77 Napisano Avgust 7, 2021 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Mt800Explore Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pop83 11 Napisano Avgust 7, 2021 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki-tsv Prijavi odgovor kao problematičan Ugašen kontakt Pritisnes oba dugmeta i drzis celo vreme Das kontakt i V lampica počne da treperi Sacekas da blinkne par puta i pustiš dugmad Ona se ugasi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Avgust 7, 2021 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Meni se isto desilo, bas kad sam ga kupio, prva voznja i auto put, cim sam presao 140 na sat upalila se, isto sam resotovao kao i ti i sada je ok.. Koliko sam na brzinu proguglao po netu, lampica se pali iz dva razloga, prvi je servisni interval i drugi je ako racunar primeti da se motor vrti u visim obrtajima nego sto je predvidjeno na odredjonoj brzini, nesto u slucajnost ne verujem, tako da se sigurno nije upalila zbog servisnog intervala, verovatno je ova druga varijanta, sta je razlog tome ne znam, najverovatnije da je kais za zamenu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pop83 11 Napisano Avgust 7, 2021 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki-tsv Prijavi odgovor kao problematičan Servi je urađen, ulje filteri svećice, sve novo. A kajis 20000 prešao. Na zimu cu kompletan Ctv raditi pa će mo da vidimo. Bitno da sada ide ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Avgust 7, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Inace, neko je vec jebavao oko ovog mog motora i nije se potrudio da ga vrati u prvobitno stanje. Kad se skinu izduvne grane fale bakarne podloske. Kad se skine neki plasticni predusis na 2 mesta fale gumeni dihtunzi. Tu idu 3 srafa za krstasti srafciger, 2 glave razvaljene... Ruke mu se osusile da bog da, ko god da je. Promenio Avgust 7, 2021 član Zigi011 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomamega 429 Napisano Avgust 7, 2021 Svrati ponekad, 432 postova Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan @tomamega jedine validne informacije ima paragraf.rs , potrazite u linku prilog 1.3.3. Pravilnik o ispitivanju vozila WWW.PARAGRAF.RS PRAVILNIK O ISPITIVANJU VOZILA ("Sl. glasnik RS", br. 8/2012, 13/2013, 31/2013, 114/2013... Meni tek sada ovaj drugi stav Pravilnima nije jasan.."U postupku ispitivanja ugradnje pogonskog agregata (motora) potrebno je proveriti da li ugrađeni pogonski agregat (motor) zadovoljava bezbednosno-tehničke karakteristike, u odnosu na tip vozila u koje je ugrađen, definisane zakonskim i tehničkim propisima i standardima za tu vrstu vozila"Ova poslednja formulacija je meni nejasna "definisane zakonskim i tehničkim propisima i standardima za tu vrstu vozila".Koji su to zakonski, tehnicki propisi i standardi? Ko utvrdjuje ispunjenost tih standarda? Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14541 Napisano Avgust 7, 2021 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @tomamega utvrdjuje ovlastena laboratorija za ispitivanje vozila na osnovu tehnicke dokumentacije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Avgust 7, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Meni tek sada ovaj drugi stav Pravilnima nije jasan.."U postupku ispitivanja ugradnje pogonskog agregata (motora) potrebno je proveriti da li ugrađeni pogonski agregat (motor) zadovoljava bezbednosno-tehničke karakteristike, u odnosu na tip vozila u koje je ugrađen, definisane zakonskim i tehničkim propisima i standardima za tu vrstu vozila"Ova poslednja formulacija je meni nejasna "definisane zakonskim i tehničkim propisima i standardima za tu vrstu vozila".Koji su to zakonski, tehnicki propisi i standardi? Ko utvrdjuje ispunjenost tih standarda? Sent from my SM-A405FN using TapatalkU prevodu, ako u Peglicu ugradiš motor of Skanije, da li je to sigurno tj da se neće raspasti Pegla...Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Avgust 9, 2021 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Honda FJS400D 2009 Spare Parts - MSP WWW.MOTORCYCLESPAREPARTS.EU Honda FJS400D 2009 – buy all your parts now in just a few clicks from Europe’s number 1 genuine spare parts online retailer Katalog originalnih delova za motore. Postarina za Srbiju je 20e pa se ne isplati za sitnice. Koliko vidim cene su slicne kao u Delti pa moze da se iskoristi kao smernica sto se tice cifre, a moze i broj dela za narucivanje da se obezbedi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Avgust 9, 2021 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Levo moj izvadjen, desno polovni kupljeni, on je iz "starog" SW 2007. Po svemu su identicni, nikakve razlike nema. Cak su i brojevi/slova/oznake agregata isti u smislu da je serija motora ista, oznake neke sitne na bloku, sve je isto sem naravno zadnjih par cifara. Trenutno sagledavam sta ce od dihtunga, gumica i podloski biti potrebno da se naruci kako bih prepakovao vodenu pumpu, usis i sta je vec sve ovo po njemu, gde se savetuje zamena zamenicu naravno. Posle toga porucujem te sitnice, kad stignu pocinjem prepakivanje. Nabavio sam i neki kilo kljuc, gde bude dostupno koristicu ga, gde ne bude idem na osecaj i to je to. Posle vracam motor nazad, povezujem dzekove, sipam ulje i antifriz, vracam akumulator i onda sledi paljenje. Kad budem bio siguran da nigde nista ne curi i da sve radi kako treba pocecu da sklapam ostalo, a to ce tek biti sessss avantura za sebe 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoT 125 Napisano Avgust 9, 2021 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Vrsac, Srbija Motocikl: Gilera Nexus 500, ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Zigi011 je napisao: Dobro napredujes, a imas i opak set alata ako sam dobro video na prethodnim slikama (SW STAHL). Hrabrost je raditi na livadi takoreci, samo pazljivo i dobro odvajaj i razvrstavaj delove i sklopices ti to, trud i volja su tu, samo napred 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2995 Napisano Avgust 9, 2021 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan @Zigi011 Držim palčeve! Ovakvo šta može svakom od nas da se desi kada kupujemo polovnu stvar. Vrlo pohvalan i odvažan pristup problemu. Ja bih verovatno popizdeo i prodao ga u kobasice bud zašto. Ti si pristupio pametnije sa namerom da ga oživiš. Time si me zainteresovao i naterao da pratim temu.Iskreno se nadam da ćeš istrajati i da će tvoj trud biti nagradjen uspehom.Budi predan i temeljan. Ja pratim i navijam (za tebe naravno)Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...