N.F.S. 22161 Napisano Jul 9, 2021 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nema tu nicije krivice, gomila metala pa jos u pokretu, pokvari se, popravi... Nista strasno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Jul 9, 2021 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Samo bez nerviranja, sve se da srediti. Na ovaj ili onaj način. Ne kažu džabe ljudi, sve što se parama može kupiti, nje skupo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15880 Napisano Jul 9, 2021 Integrisan, 9300 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Zigi011 je napisao: Imaces cast i zadovoljstvo kad dodjem na red Kupis taj agregat dobar sto si nasao, ubaci se i vozis sezonu. Na zimu se rasturi koji je skinut, popise sta je krepalo i dones sud dal hoces ili neces popravljati. Ja bi tako uradio..... najjeftinije i najbolje resenje. Ako se odlucis da ne popravljas agregat, ima delova koje mozes prodati (namotaj, frajlauf, senz. br. obrtaja je min upola cene celog agregata koji si nasao). 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6747 Napisano Jul 9, 2021 Ne silazi, 6574 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ko garantuje da je taj agregat ok? Da je upaljen pred skidanje...i nekako, mada ni to nije garant. Ja sam uvek za to da se posao uradi ljudski. Naravno da sve to treba da bude u razumnoj meri i sa vremenom i cenom...ali ne treba srljati. Nema ništa gore nego isti posao opet iznova... ...a vole to naši ljudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Jul 9, 2021 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar predlog Dare, tako ce i biti. Stavi me na spisak za rad. Inace, ako nekome treba besplatno saljem servisno radionicko uputstvo za Silver 600, naravno moze i za 400 da se koristi. Ovo je na engleskom, nije ono na nemackom sto ima da se nadje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Jul 9, 2021 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Ne garantuje niko nista, mora malo i srece da se ima. Uostalom ni moj nije bio u nekom idealnom stanju ocigledno. Rizikovacu pa sta bude, u najgorem slucaju ce otici u kobasice i cao, samo da se ne patim. No videcemo, bicete obavesteni o razvoju situacije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 127 Napisano Jul 9, 2021 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW400T, ,Honda VFR1200X Crosstourer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Zigi011 je napisao: Dobar predlog Dare, tako ce i biti. Stavi me na spisak za rad. Inace, ako nekome treba besplatno saljem servisno radionicko uputstvo za Silver 600, naravno moze i za 400 da se koristi. Ovo je na engleskom, nije ono na nemackom sto ima da se nadje. Ae pošalji meni ,hvala unapred Podigni negde na neki kloud ,pa šeruj na moj mej da skinem ; marko.r63@gmail.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Jul 9, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Danas su me zvali iz Stojanova. Kaze oprugA je stigla Ja kazem mislite oprugE, kaze pa ima samo jedna. Epilog je da je Honda imala na stanju samo tu jednu da isporuci, ostale ce biti ali ne zna se kad, mozda za 7, mozda za 20 dana. @root012 se prvi javio tako da ce ta opruga njemu pripasti. Meni stize u ponedeljak, utorak i odmah je prosledjujem. Cim dodju ostale saljem dalje, meni za sad ne treba nazalost. Servisno uputstvo kacim veceras na cloud i saljem. EDIT: https://we.tl/t-kIJnboiWdb Promenio Jul 9, 2021 član Zigi011 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Jul 9, 2021 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Hahah. Strašno. Opruga je izgleda stvarno deficitarna roba...Sent from my SM-A515F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-nis 3 Napisano Jul 9, 2021 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Zigi011 hvala za link. Uputstvo je fenomenalno.Sent from my SM-G965F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
root012 191 Napisano Jul 9, 2021 Lucic, 226 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda SW-T 400, Aprilia Leonardo 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Zigi011 je napisao: Danas su me zvali iz Stojanova. Kaze oprugA je stigla Ja kazem mislite oprugE, kaze pa ima samo jedna. Epilog je da je Honda imala na stanju samo tu jednu da isporuci, ostale ce biti ali ne zna se kad, mozda za 7, mozda za 20 dana. @root012 se prvi javio tako da ce ta opruga njemu pripasti. Meni stize u ponedeljak, utorak i odmah je prosledjujem. Cim dodju ostale saljem dalje, meni za sad ne treba nazalost. Servisno uputstvo kacim veceras na cloud i saljem. Екстра , шаљем ти податке у поруци. И хвала! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pop83 11 Napisano Jul 11, 2021 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki-tsv Prijavi odgovor kao problematičan Problem sa zadnjom kocinicom imam od kada sam uzeo SW. Bile su loše plocice i disk. Promenio sam sve i ulje u sistemu. Koči isto loše kao i sa starim pločicama i diskom. Meka je ručka kada se stiska. Dali je neko imao ovakav problem? Zna li neko do čega bi moglo biti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22161 Napisano Jul 11, 2021 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Zadnja kocnica (leva rucica) koci i jednim klipom na prednjem disku... Moras odzraciti i sa prednje strane znaci (srednja sisica na prednjim levim kljestima bese?) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pop83 11 Napisano Jul 11, 2021 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki-tsv Prijavi odgovor kao problematičan E to nisam znao! Hvala ti! Nisam napred ništa dirao a nazad sam sve skidao. I klešta sam rastavio i očistio, podmazao.. Sutra cu probati i da ozracim i prednju. Nisam siguran da ponovo promenim ulje, pošto je ostalo u sistemu za prednja klešta staro ulje, sada su se izme sala? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22161 Napisano Jul 11, 2021 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedan klip radi napred uz stisak zadnje kocnice, ne mesa se nista sa prednjom.Prati crevo i na toj sisici ispusti vazduh.Drukas na levoj strani, kocioni cilindar zadnje.Sent from my SM-A202F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Jul 12, 2021 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva glupost, pa ovo nema 5 grama @root012 Saljem sutra Postexpresom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Jul 12, 2021 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Glupost, ali svi kukamo da nam treba ko lebac... Sent from my SM-A515F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pop83 11 Napisano Jul 12, 2021 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki-tsv Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, N.F.S. je napisao: Samo jedan klip radi napred uz stisak zadnje kocnice, ne mesa se nista sa prednjom. Prati crevo i na toj sisici ispusti vazduh. Drukas na levoj strani, kocioni cilindar zadnje. Sent from my SM-A202F using Tapatalk Ozracio i na prednjem cilindra. Bilo malo vazduha. Kocinica je sada dobra, koči ok ali je ručka i dalje mekana, mogu da je stisnem do kraja, bez problema. Da nije do cilindra na volanu? Kako njega da ispita? Da prebacim crevo na cilindar od prednje pa da probam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Jul 16, 2021 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Stigle su i ostale opruge- ukupno 4 jos, meni ostaje 1. @Predator016 @k1z4 Posaljite mi podatke za slanje u inbox. Saljem danas, sutra idem na odmor. Ostala je jos jedna. Ko posalje prvi podatke u inbox njegova je. Cena za 1 oprugu je 1000 din + vasa postarina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ParadajzTurista 579 Napisano Jul 16, 2021 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;) Motocikl: x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan Uvek je bzvz kad dodje do generalne.. Naravno, sve zavisi sta ko hoce i kakvi su mu planovi/mogucnosti. Ako se planira da se skuter zadrzi duze u vlasnistvu, cenim da je najbolje ljudski uraditi generalnu. Istina, pojma nemam posto su delovi i jesu li dobavljivi za sw, ali ono sto sam cuo na vise mesta je da je upravo sw bolji od velike vecine (ako ne i svih) ostalih maksi skutera, upravo po tome sto ima dva cilindra, te je kao takav daleeeeeko dugotrajniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Jul 17, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nova radilica preko košta oko 900€… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Jul 17, 2021 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mog slucaja tice, uzeo sam ceo motor sa papirima za 200e i cao. Prepakivanje i gas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2648 Napisano Jul 17, 2021 Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Od istog modela, ili starijeg? Da li su agregati isti na starom i tvom modelu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Jul 17, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Od starijeg je. Mislimo da su isti. Brojevi motora su slicnih oznaka tako da deluje da su tipski isti. Promenio Jul 17, 2021 član Zigi011 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ParadajzTurista 579 Napisano Jul 17, 2021 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;) Motocikl: x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Alexa90 said: Nova radilica preko košta oko 900€… Remont je vrv više nego upola jeftiniji.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...