bracabgd 960 Napisano Jun 14, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 2146 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ова гума позади није стављена пре месец дана 100%, не знам од кад је оглас, да није од прошле године Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1850 Napisano Jun 14, 2024 Drug član, 520 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj se vuče na oglasima već duže vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pelee 29 Napisano Jun 15, 2024 U prolazu, 96 postova Prijavi odgovor kao problematičan @muljaz imam i tmax i silvera 600 restajling ako nisi visočiji od 185/6 uzmi tmax bez razmisljanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pelee 29 Napisano Jun 15, 2024 (promenjeno) U prolazu, 96 postova Prijavi odgovor kao problematičan Osim udobnosti i komfora sve je na stranu tmax-a pogotovo model 2009/10 koji je po meni najkvalitetniji i sto se tice plastika i sto se tice mehanike kad je u fabrickom stanju i ispravan mnogo je mali potrosac delova imas kolko hoces dosta ih ima rasturenih kod nas tako da apsolutno sve mozes da nadjes sto se tice snage i ubrzanja ide kao da ima 50 i preko konja pisem ti kao bivsi vlasnik bas takvog tmaxa 500 posle njega sam uzeo silvera 600 i od pre nekih mesec dana sam opet uzeo tmax530 tako da silver ide na prodaju Promenio Jun 15, 2024 član Pelee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 7174 Napisano Jun 16, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 6239 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pelee brate... Tačka, zarez... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pelee 29 Napisano Jun 16, 2024 U prolazu, 96 postova Prijavi odgovor kao problematičan E moj brate znas koja je muka presao sam sa samsunga na ajfon nemam ponudjenu tacku ni zarez na pocetnoj tastaturi ali suština je bitna 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 799 Napisano Avgust 31, 2024 Zainteresovan, 419 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda CBF600SA / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Vozimo se, mali servis na 4-5 hiljada km i to je to manje vise. Danas sam zamenio svecice i filter vazduha, neki zvuk iz prenosa se pojavio kad je motor hladan pri kretanju pa smo posumnjali na kvacilo. Jedna lamelica se malo odlepila pa cemo ih prelepiti opet (imaju mesa ko nove ali se samo odlepila malo, ali majstor preporucuje da se urade ponovo). Kais nema nikakvih pukotina ali se stanjio na 26,3 mm tako da cemo staviti novi. Treba jos samo da se raspitam koje ulje u diferencijal da sipam, 10w-40 kao sto honda kaze ili ono standardno 75/80-90. Gazi hondica finu kilometrazu . 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada747 6 Napisano Novembar 14, 2024 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd, Banovo brdo Motocikl: Honda SW t-400 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima Gde mogu da nadjem plastiku za SW 400 2012 godiste? Naime, uspeo sam da oborim motor i sad je pukla plastika sa prednje leve strane i levi migavac ispada iz lezista. Ili je isplativije da neko to zavari? Pozzzzzz Vlada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dimitrije.26 62 Napisano April 4 U prolazu, 6 postova Lokacija: Zlatibor Motocikl: Silver wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav sa Zlatibora za sve prijatelje sa foruma, od danas sam postao vlasnik jednog Silvera 400 2008 godište. 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đuka UE 45 Napisano April 4 U prolazu, 54 postova Lokacija: Užice Motocikl: AA 500,QJ Fortrees 4.0 Prijavi odgovor kao problematičan Sa srećom sinovac.Možda te primimo u bandu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 799 Napisano April 4 Zainteresovan, 419 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda CBF600SA / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom motorce! Pravo je uzivanje za voznju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suki 72 1 Napisano April 24 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SW T400 Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 5. 2024. at 13:12, keš je napisao: Moram da iznesem moja zapazanja u vezi Givi vetrobrana. Sa orginalom nisam bio ni blizu zadovoljan, ubija vetar u glavu, nije problem udar vetra vec strahovita buka, orginal vetrobran prosto skuplja i usmerava udar pravo u visini usiju, sagnem se malo i tisina, cak i kada se malo uzdignem puno je bolje. Na preporuku s foruma kupujem Givi orginal namenski za moj motor, problem resen, prosto milina voziti. Sta sam zapazio meni novo i nekako neverovatno, bar meni sa manjim iskustvom. Kada je skroz izvucen sve je ok, tako sam do sada i vozio, pokusao sam malo da ga spustim, ono tipa da malo smanjim otpor pri voznji, jer svakako je bolje bez "jedra" napred, ali onda mi svira oko usiju i vracam se na prijasnji problem buke. Jedino vozim sa spustenim u gradu kada vozim na kratko i sporo jer tu ni nema problema, problem je uvek samo pri vecim brzinama. U subotu krenem za Indjiju, zaboravim da podignem vetrobran, ostao skroz spusaten, ne stajem da ga podignem, brzina 80 km ne duva u glavu, izlazim na autoput, brzina 100 pa 130, brze nisam, postujem ogranicenja, nigde one buke i sviranja oko usiju, pomislim sta je ovo bog te mazo. Stanem podignem vetrobran na max, isto dobro, nema buke, stajem spustim samo 20 posto, ubi me buka i sviranje oko usiju, spustim ponovo max dole i kao sto sam ocekicao ne svira oko usiju, deluje sve kao da je max podignut. Sada mi krivo kako to nisam ranije probao, ali eto mozda ce nekome koristiti ovo moje iskustvo sa Givi dvodelnim stelujucim vetrobranom. Imam isti problem, sa sw t400, sa bukom pri voznji peko 80km/h. (kao i sa predhodnim skuterom, x9, ugradio sam viši vizir i rešio problem). Ako mozeš slikaj nam taj Givi vizir i pošalji neku vezu preko joje si ga kupio. Mada sam preko Temua naručio univerzalnu nadogradnju za vizir. Ako ovo ne urodi plodom, da naručim taj Givi. Javljam moje iskustvo kad isporbam nadogradnju, treba da stigne za desetak dana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suki 72 1 Napisano Maj 6 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SW T400 Prijavi odgovor kao problematičan On 25. 4. 2025. at 0:26, Suki 72 je napisao: Imam isti problem, sa sw t400, sa bukom pri voznji peko 80km/h. (kao i sa predhodnim skuterom, x9, ugradio sam viši vizir i rešio problem). Ako mozeš slikaj nam taj Givi vizir i pošalji neku vezu preko joje si ga kupio. Mada sam preko Temua naručio univerzalnu nadogradnju za vizir. Ako ovo ne urodi plodom, da naručim taj Givi. Javljam moje iskustvo kad isporbam nadogradnju, treba da stigne za desetak dana. montirao sam nadogradnju iz Temua, čvrsta je, štiti od vetra-buke, skoro da nema šumova, lepo se podešava. Ali je nadogradnja od loše plastike i kada se duze vreme gleda kroz nju muti pogled. Posle desetak minuta zabolela me glava. Mora da se lepo podesi i da se gleda preko nadogradnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 460 Napisano Maj 6 (promenjeno) Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan висини,оргинал за СВ 400 а вероватно и 600. Никада не гледам кроз њега већ преко њега. Ради посао одлично.Дводелни је, између доњег и горњег стелучег дела улази у ваздух и ствара неки контрапритисак тако да се везир не понаса као једро. Пробао сам мало да се сагнем и возим гледајући кроз њега, али то ми се никако није свидело. Promenio Maj 6 član keš Dodavanje fotografije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2394 Napisano Maj 7 Skuteras, 3763 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Samo mali gas u startu i sto vise turiranja 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pvp 34 Napisano Maj 8 U prolazu, 78 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda silver wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj ga je lepo okalio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...