keš 457 Napisano Decembar 5, 2023 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Benzin u rezervoaru treba potrošiti u roku dva do tri meseca. U suprotnom postaje tecnost koja bi mogla našteti motoru. Znaci rok trajanja benzina u rezervoaru je 2-3 meseca, to treba imati u vidu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Decembar 5, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan И пуњење до врха важи за металне резервоаре, за пластичне нема потребе Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 457 Napisano Decembar 10, 2023 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Da li vam se svidjaju ove kolor seme i sta biste oduzeli ili mozda dodali? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 457 Napisano Decembar 10, 2023 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da ofarbam kao na prvoj slici s tim da umesto te bele lisice stvim honda krilo. Ili kao na drugoj slici da ofarbam ali bez tih zastavica EU ITALY i bez tih ispisa na sivom delu dola, vec da tu opalim HONDA kao na prvoj slici, a tu gde pise overland i zastavice da tu stavim KRILO. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2523 Napisano Decembar 10, 2023 Drug član, 1074 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prva je meni lepša šema,samo se pazi ako budeš prolazio pored Lacijala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 547 Napisano Februar 16 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se ako je vec pisano o ovome. Koliko je zeznuto zameniti one dve male sijalice u prednjem faru (pozicije)? Na starijem modelu, ne face lift. Skinuo sam onu plastiku izmedju fara i vizira ali nisam uspeo da zamenim sijalice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 127 Napisano Februar 16 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW400T, ,Honda VFR1200X Crosstourer Prijavi odgovor kao problematičan Pa koliko ja znam ,kada se to skine, od dole se može prići . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15797 Napisano Februar 16 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Odozdo nećeš ništa uraditi jer su pozicione sijalice skroz gore, odozdo se menja sijalica oborenog/dugog svetla. Za pozicione sijalice moras skinuti gornju masku, spremi duži ravan srafciger. Napomena....nikako nemoj vući žice, iščupaćes ih iz fasunga gumenog! Prst ide sa donje strane, ravan srafciger deluje na gornju stranu fasunga, pritisni osećajno, klackaj gore-dole i povlači ka nazad, mora izaći, vrlo je lako. Pre montaže nazad, namackaj malo masti na zljeb, klikni i biće drugi put lakše pri skidanju. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 547 Napisano Februar 16 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Billy Idol 0 Napisano Februar 21 U prolazu, 4 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo, Skoro sam prodao svog Bandita (teskog srca) pa sam u nameri da kupim nekog foteljasa posto zbog slobodnog vremena bi mi vise odgovarao ovaj tip motora. Troumim se izmedju Majesty, burgmana i SW (svi u 400cc varijanti), ali od svih najvise mi se dopada SW sto zbog dizajna sto zbog toga sto ima 2 cilindra. Ima li neko da preporuci neki SW 400 u restayling varijanti od 2009 do nekih 2600e?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 127 Napisano Februar 22 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW400T, ,Honda VFR1200X Crosstourer Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to lepo ,ali za te pare nećeš naći ni 2007. godište. Moraš malo više dodati para(600-700€) za restajling u veoma dobrom stanju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Billy Idol 0 Napisano Februar 22 U prolazu, 4 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Onda se vise isplati da se uveze, u Bugarskoj do 1800e u top stanju (vizuelno) sa fabrickim koferom, kod nas takav 3200-3300. Ne verujem da dadzbine oko carine i prevoza izadju 1500e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 127 Napisano Februar 22 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW400T, ,Honda VFR1200X Crosstourer Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to lepo na slikama . Ja nikada ne bi kupio nešto preko slike . Hiljadu stvari se sakrije preko slike . Ima lik u Leskovcu ,toliko dobro ušminka motore iz Bugaske da bi reko čovek da je to nov motor, a ono ni za otpad nije .Jedan se zove Nikola i on je vođa bande, a drugi ne znam kako se zove. Rade zajedno . Na svim oglasima koje postave za motore prepoznam motore preko slike dvorišta ,jer sam bio tamo . Bio lično i uverio se . Dažbine bi izašle oko 1000-1100€ 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Billy Idol 0 Napisano Februar 22 U prolazu, 4 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Bandit Prijavi odgovor kao problematičan 1500e cena motora u bugarsku, 430e cena svih dadzbina do registracije plus put, sad bio kod speditera. Dobro mi rece planirao sam jedan SW u leskovac da gledam, sto kazes na slikama kao lutka ali nisam otiso da ga pogledam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1089 Napisano Februar 22 Drug član, 379 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica Prijavi odgovor kao problematičan Otvori četvore oči bugari su čudo. Što bi reko Dule Pacov "Umesto Toshiba napisali Tobisha i umesto Gucci Guchi". 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 127 Napisano Februar 22 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW400T, ,Honda VFR1200X Crosstourer Prijavi odgovor kao problematičan @Billy Idol vidim ja da ti forsiraš Bugarsku . U jednom danu si našao za 1800€ ,pa za 1500€. Ako su sve dažbine 430€ bez puta ,ja ne bi ni trenutak razmišljao . Put te košta još nekih 100-150 i to je to. Imaš dovežen motor u Srbiji za 1500+450+150=2100€ pa još 2009. godište. To ti je loto sedmica. Prvi slobodan dan pravac Bugaska i kupi motor. Samo nemoj da misliš da si dobro prošao ako kupiš restajling za 1500€. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Billy Idol 0 Napisano Februar 22 U prolazu, 4 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Honda S-Wing 400 в Мотоциклети и мототехника в гр. София - ID43610008 — Bazar.bg BAZAR.BG Вижте Honda S-Wing 400 от ➤ гр. София на Цена 3 550 лв - ID43610008 ✔ Купувайте и продавайте в Bazar.bg ☛ Безплатни обяви без лимити! na slikama deluje ok. Forsiram bugarsku zato sto sam iz nisa i otiso bi da ga pogledam i doteram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15797 Napisano Februar 22 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ideš u nemoguću misiju, srećno šta god uradio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 127 Napisano Februar 22 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW400T, ,Honda VFR1200X Crosstourer Prijavi odgovor kao problematičan Ako je tebi ova Honda iz Bugarske Ok , onda nam nisu ukusi isti . Za 1500€ kupuješ 2009. godište. Nebiva tu ništa dobro . Slike samo sa desne strane motora . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pop83 11 Napisano Februar 22 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki-tsv Prijavi odgovor kao problematičan Pa pustite coveka da kupi motor. Sto ga svi napadate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11023 Napisano Februar 23 Ne silazi, 2191 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Bezi dalje od Bugara.Gledaj motore severnije od BG ka NS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 51 Napisano Februar 23 U prolazu, 61 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, da li te zanima....?"Honda silver wing 400, 2006god, oko 33000km, originalni kofer dva ključa, reg do 28.06. na njega se vodi, trenutno mu je u Barajevu kod drugara u garaži, nema sliku...cena oko 2500e..."Ovo je motor od poznanikaPoslato sa STK-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 193 Napisano Februar 23 (promenjeno) Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Svedska Motocikl: Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se sto skrecem s teme, kratko pitanjce.Koliko realno vrijedi Silver Wing 400, 2008.god sav u originalu , sarvisna knjiga ,dva kljuca, presao 9.800 ali stvarno. Jos su fabricke gume na njemu DOT 01 08. Strane table. NE PRODAJEM nisam trgovac samo cisto info.Hvalaaaaaa. Promenio Februar 23 član Zeleni 65 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 547 Napisano Februar 23 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa s obzirom da za ove iz Bugarske po jugu Srbije traze preko 3k evra, taj sa pravih 9k km bi trebalo da vredi prilicno vise... Trenutna km na mom mopedu 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 193 Napisano Februar 23 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Svedska Motocikl: Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, Miroslav91 je napisao: Pa s obzirom da za ove iz Bugarske po jugu Srbije traze preko 3k evra, taj sa pravih 9k km bi trebalo da vredi prilicno vise... Trenutna km na mom mopedu Svaka cast. Meni obaveze ne dozvoljavaju, ako "ubijem" 2000-2500 km godisnje to je to a imam ih nekoliko tako da mi mogu trajati jos par zivota. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...