N.F.S. 21685 Napisano April 15, 2022 Integrisan, 9456 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Od proslog se vikenda vozim bez maske, rece farbar u utorak gotovo... Evo petak je tu, nista i dalje Da je iscupam nazad i radim sam, zahvalan sam svim tim nazovi majstorima, naterase me da naucim i izucim vise zanata Haos... Nema rec tezinu odavno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21685 Napisano April 15, 2022 Integrisan, 9456 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Dogovorio sam da mi i bocnu masku uradi, necu ni nositi, neka ga ovako! Radicu preko zime... Ako se pripremljena maska farba 15 dana mogu zamisliti ovo. Interesuju se kolege za cene, evo napisacu i to. Y masku sam pripremio sam (sprickit, smirglanje) znaci samo da se ofarba u metalik crnu. 3000 din je cena (Materijal i ruke, nece niko pisolj da prlja za toliko, jbg). Obelezio sam na slici sta je jedino od ostecenja ostalo na skuteru, crvene strelice su ogrebotine obostrano (tu je najsiri) plava strelica je mesto gde se iznutra trebaju zavariti zabice (obostrano, na plastici su obe, ne treba da ih pravi). Sve to da se odradi je 120 eura, moje je samo da skinem. Ne moze me na rad primiti naredna 2 meseca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2571 Napisano April 15, 2022 Drug član, 1511 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Jesi li isao da ti daju neku zvanicnu dijagnozu Pa ti kad bi vido moj skut, mislim da srecu ne bi imao 3 dana Strefio bi te šlog . Svako malo zagreban. Ne ljuti se, sala mala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21685 Napisano April 15, 2022 Integrisan, 9456 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan U vojsci sam bio, Sopot, pod komandom kasarne "Veljko Dugosevic" Pozarevac... Kao neka ispostava bez piste, zastave, kantine, pa i tus kabina (isli smo peske preko livada u Po na kupanje, jednom u 10 dana, posteljina menjana jednom mesecno). Depresija teska, decembarska klasa, vreme sivo i mokro! Uteknem odatle na VMC, onako u uniformi... Tamo neka VP, ja se ufrkisem pa pravac VMA! Pravo kod psihijatra, objasnim da okruzenje strasno lose na mene utice, zatvorski uslovi a ja smatram da to nisam zasluzio... Kaze on meni, "Vracaj se odakle si dosao i moli staresinu da ovo prodje sto bezbolnije, nisi ti eF (dijagnoza) kao sto se hoces prikazati" Eto, to je misljenje strucnog i osposobljenog za dijagnostikovanje, nisam "eF" kaze covek, doktor 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21685 Napisano April 15, 2022 Integrisan, 9456 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je taj plac o kome sam pricao na prosloj strani, moja dedovina koja "ode" eksproprijacijom ali na nacin da se ja ne okoristim. Svratio sam u Tempo pa uslikah, uvek je mnogo emocija... Tu sam imao preko 20 raznih drveta za koje sam bio vezan emotivno, svako je neku pricu imalo. Vidim sebe na ljuljasci i Dedu koji mi skejt pravi. Ovu sam travu ja sadio, ako se malo rukom razgrne sigurno ce tu biti neki sraf, po koji alat ili neku drugi otisak moje porodice. Na prvoj je slici ulaz/kapija bila, levo odatle taj beton koji sam uradio za druzenje. Ostalo je mozda 4 ara nedirnuto, moje je bilo do ulaza u Tempo, 27 ari. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21685 Napisano April 15, 2022 Integrisan, 9456 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... slika skutera je tu, da ne offujem preterano 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8014 Napisano April 15, 2022 Drug član, 2114 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto često obilaziš,mora da si još nešto zakopao,samo nisi siguran baš gde.Bolno jeste,jer se stalno prolazi,pa uspomene same dolaze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21685 Napisano April 16, 2022 Integrisan, 9456 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Stize upravo na viber! 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21685 Napisano April 17, 2022 Integrisan, 9456 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovog puta nisam hteo prohromske (nisam mogao naci oblikom iste) tako da su originalni srafovi prvo ocisceni u UZ kadici pa polirani 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21685 Napisano April 17, 2022 Integrisan, 9456 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... i druga strana. Uspeo sam da spasim i srafove selne auspuha, svi su fabricki sredjeni 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21685 Napisano April 18, 2022 Integrisan, 9456 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nikako da masku od farbara iscupam! Nedelju dana je vec kod njega, u nedelju mi rece utorak, u utorak do cetvrtka gotovo Juce mi rece danas da dodjem .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21685 Napisano April 18, 2022 Integrisan, 9456 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Malo prezvrkao da zastitim privatnost, saljem bez pitanja smem li... Super lik, ultra zauzet poslom a ja sam navalio odmah, odmah... A sitno, nece da se zeza niko, razumem i to. Vrci masku vamo bre! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21685 Napisano April 18, 2022 Integrisan, 9456 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Update! Otisao, namontirao i odradio fotkanje... Dobija i izgled kakav volim 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano April 18, 2022 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, N.F.S. je napisao: Update! Otisao, namontirao i odradio fotkanje... Dobija i izgled kakav volim Баш лепе слике (као за огласе). 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21685 Napisano April 18, 2022 Integrisan, 9456 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nije na prodaju... Jbs slike, lepa je Honda 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano April 18, 2022 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, N.F.S. je napisao: Nije na prodaju... Jbs slike, lepa je Honda Ма шалим се мало. Него шта него лепа, јбг прошла твој "третман". Зрео си за нови "пројекат". 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 349 Napisano April 18, 2022 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno, šta ćeš sad, crni ti? Da ispoliraš auspuh iznutra? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21685 Napisano April 18, 2022 Integrisan, 9456 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ahaaaaaa! Otvaraju se karte polako, aludira se da moje grane nisu polirane iznutra, da celo ventila i klipa mozda naslage karbona ima... Da je jedna rolnica 00.2g teza od ostalih... Cuo sam te price, izaledjne Salim se malo Sale moj, sta cu, postanem neizdrziv za podneti ukucanima i pazarim/o motor meni! Za njim mi dusa pati. Lepo je skuter imati ali je lepse motor voziti! Pa kada spustim dve nize. Mmmmmmm 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 349 Napisano April 18, 2022 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Ma meni jedino krivo što nisam u situaciji da kupim neko vozilo od tebe, hahahaha... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21685 Napisano April 18, 2022 Integrisan, 9456 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Trudim se koliko mogu, daleko je to sve od "Nov, nov, novvvv" sto kazu ali se trudim da, na prvom mestu sve mehanicki bude (za godiste i kilometrazu) perfektno... Pa kad" sednem tek tada istinski uzivam! To je meni nagrada. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8014 Napisano April 18, 2022 Drug član, 2114 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da si miran sada.Sve je tu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21685 Napisano April 18, 2022 Integrisan, 9456 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Eto me sa lepim vremenom do tebe, da je vidis i cujes Sent from my EML-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8014 Napisano April 18, 2022 Drug član, 2114 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno,sladoled uvek imam,ima da se pocepamo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21685 Napisano April 20, 2022 Integrisan, 9456 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Golgota oko maske se nastavlja , da se nasmejemo malo ... Samo sto sam postavio slike, prednjica lakirana, ne moz" da gledas u nju bez maske za zavarivanje Zove drugar, uvezao kontigent skutera za prodaju, ja mu ih pregledam, prekontrolisem. Vecinu a posle odradjenog AMSS od njega otkupi neki iz N.Pazara nakupac pa pusta dalje u prodaju. Tu SRV850, par t-x Max i jedna sw t400! 2014 god. NJena maska fabricka, kao sada iz radnje da je izasla, ni mikro pecku nema... A ja samo sto sam montirao ovu, jedva sam je docekao. I tako, zamenim maske, (napisao sam sa unutrasnje strane N.F.S. Nenad markerom, da vidimo gde ce zavrsiti ) i zadnje amortizere, deluje mi da brze smiruju i lepse nose moju tezinu. Maska je radjena zbog dve crne tacke i ogrbotine, nadjoh sliku kada od @Kadezi kolege hondica preuzeta. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3469 Napisano April 20, 2022 Drug član, 1103 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Pa mogao si i nju da uzmes da sredis na brzinu i ovako na tvojoj nema vise nista da se radi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...