Bokes 2978 Napisano Jun 4, 2019 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti to viziru onaj kineski wind deflector sa 2 zabice?Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5560 Napisano Jun 4, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1726 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Made in Ivan. KonjarnikПослато са HTC One A9s уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2978 Napisano Jun 4, 2019 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Aha, OK. Hvala Nole.Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15555 Napisano Jul 29, 2019 Integrisan, 9269 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kod Igora je stanje malko drugacije, dobio je bolju uocljivost led maglenci zam. desna poz. sijalica jer je pocela da ckilji izvaditi crva, zakrpiti po drugi put, vrunuti sve nazad jer sa zrvom ne biva voziti diskace treba promeniti poprilicno ukopani izbacen stari antifriz turen novi G12 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gorkis 23 Napisano Jul 31, 2019 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, Dark. Pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15555 Napisano Avgust 6, 2019 Integrisan, 9269 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Coek vozi, ne staje.... samde pegla mutna al se ipak vidi Treba uraditi veliki servis, namestiti auspuh, namestiti rucice grejaca jer se okrecu. Imao je mali peh, motor je zavrsio na desnom boku, bukvalno samo plastike zagrebane bez ikakvog loma i to nije problem. problem je sto se nakon zamene guma (Mata Mladenovac) lonac nije vratio kako treba pored toga, izbacen je fabricki sraf za kljuc 12, stavljen duzi sraf za kljuc 13 cunak ne biva staviti sa desne strane vec sa leve i sve je pokrivljeno malo penkalo, malo gumica za brisanje i dodje na svoje evo zasto ne biva izbaciti fabricki i staviti duzi sraf sad kad bi ostavio ovako, sraf bi kacio o oprugu amortizera dodati par podloski da bi se odaljio pa u potragu (ako Nole hoce) za originalnim filter vazduha novi treba stigne svaki cas svecke odlicne vrtuni nazad lule svecica proveriti s'vremena na vreme ne sme imati pukotina jer ako ima, nece da valja ili ti dolazi do probijanja varnice antifriz doliti vrlo malo da bi bio na max plocice napred stizu, pozadi odlicne... rucke dodjose na red Promenjen lepak, ovog puta stavljen bas za tu namenu ali opet ne garantuje nista jer prilikom pomeranja motora kad je samo leva ruka prisutna, dizanja na centralni stender ili podizanja sa zemlje u slucaju pada, nema cimanja za rucke vec mora biti osecajno. lepak d Honda CVT za pocetak drugi lezaj ostatak druzine je dobar tako da uljne tecnosti idu dole da se cedi na tenane dok se na drugj strani vrse pregledi, pripreme malko uplavljeno nista strasno, malko ima repera za sledece sta uraditi greota jos dirati, rano je Nole je izrazio zelju da CVT sredim na moj nacin ali to za sada nece biti iz vise razloga. Prvi razlog je sto nemamo Malossi il Polini centralnu opugu a ona je bila "porucena" pre ihahhaaajjj vremena, no sada ce mu stici pocetkom Okt. meseca. Drugi raqzlog je taj sto je kais dobar, kvacilo ima mesa tako da je odluka doneta da se sada ne prepravlja CVT.... toliko za sada. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5560 Napisano Avgust 6, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1726 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan A bas sam se radovao novom kvacilu, cuo sam kad ga sredis da ide ko raketa. Ali sta je tu je, postujem sta doktor kaze, tako da sa starim za RO pa sta Bog da, necu im se dati tako lako Послато са HTC One A9s помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15555 Napisano Septembar 26, 2019 Integrisan, 9269 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bilieva zverka predihtovati kuciste auspuh, kocnice, amortizer, traverzna dole, proveren lezaj zam. oring gumica osovine unutar dekle kad smo vec sa te strane, proveriti f. vazduha valja ga zameniti brisanjem kucista f.v. primetih sledece ispucala guma od kucista f.v. do usisa, treba naci drugu svecke i lule su dobre ispusteno mot. ulje, idemo na CVT.... kad tamo mastno poprilicno popustila oring gumoca iza bolcne koja dodje na osovinu radilice sve dole, ulje se razletelo na sve strane glavni krivac zamenjen ima dzubreta ostalo na sredjivanje, nesto na lepljenje, nesto na secenje, nesto na obradu kais jos malo i gotov novi klizaci tureni nasao odlicnu gumu usisa u Motoklinici, gotove lamele, nov lezaj dekle kao i f. vazduha lezaj ubacen, kvacilo kao i zvono obradjeno lagano kockanje f. cvt-a se bukvalno raspao malko seckanja na meru rasturanje prednjeg kraja, komplet lezajeve kormana treba zameniti stvorio se zub tacno po sredini sto je jako nezgodno pri malim brzinama manevrisati kao i antifriz, izbaciti mutnjikavi zeleni Nastavice se......... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15555 Napisano Octobar 9, 2019 Integrisan, 9269 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Lele lele lele bate pa ja skroz zaboravi na dalje, sk'ce ispravimo, bez brigu...... pr. koc. kandza, tocak, amortizeri dole gore otkaciti komlet korman osloboditi navrtke i izvuci viljusku leziste gde prolazi pr. amortizer..... ocistiti i namackati mas na obe strane svi potrebni delovi su tu Ako se pazljivo pogleda slika koju postavih iznad, moze se videti kako je kavez donjeg lezaja nastafkan tacno po sredini. To stanje rezultira da pri okretu pun levi-desni, korman "upadne" tacno po sredini a dalje rezultira vrlo slabo manevrisanje na malim brzina.... rvanje sa kormanom u gradskoj voznji postaje sve teza. Nemojte misliti il biti sigurni da zamenom komplet lezaja sa sve kavezima i prasinarima nece dovesti do ponovnog problema. Nece ako se ne pogodi rupa, suprotno i te kako ce naceti kavez. Pocinje sa malim "zubom" pri motanju pa kako km raste tako se "zub" povecava. Najbolje se moze proveriti tako sto ce se motor dici na cent. stender, jedan nalegne na zadnji kraj kako bi se prednji tocak podigao u vis, drugi lagano okrece pun levi-desni..... ne sme imati nikakvog zastoja il osecaja da je po sredini upao u neki zleb. Ovo zna biti i te kako opasno kod mopeda koji nose konusno valjkaste lezajeve kormana kao recimo Bev. Takav lezaj jest da je jaci od kuglicnog, izdrzljiviji ali ima jednu manu. Ta mana je sto moze puci kosuljica pa pri zakretanju kormana valjak lezaja ispadne iz lezista i zaglavi korman do potpune blokade. Pre neku godinu umalo nisam pao kada sam probao moped.... samo sam produzio u kontra smer i sreca sto je bila mala brzina pa se zaustavio do ivicnjaka. vadjenje kafeza, ciscenje pa montaza novog gore isto lagano pakovati i pogoditi reper za pravac Posle sledi vracanje obrnutim redosledom od skidanja ili ti demontaze... korman, srafovi, poklopac, amortizeri, tocak (dobri lezajevi), koc. kandza, inst. tabla, prednja maska, blatobran, vizir, plastike oko kormana i proba 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15555 Napisano Octobar 14, 2019 Integrisan, 9269 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Resio Nole da pocasti sebe i ako su i dalje topli dani... nece jos dugo potrajati. s'toga treba turiti stitnike ruku montiranje je bas lagano jedini problem moze nastati prilikom demontaze retrovizora ako zapekne navoj povesti racuna, kontra navoj je u pitanju dobro je cucnulo uz zatamnjen vizir 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2279 Napisano Octobar 15, 2019 Zainteresovan, 619 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra je ispalo! Samo bi ja taj nosac i srafice u crno ofarbao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2978 Napisano Octobar 15, 2019 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Uuuu, odlična ideja za kačenje.Zanima me ko je savijao pleksi? I koliko je to koštalo?Hvala unapred :-)Послато са MI MAX 3 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5560 Napisano Octobar 15, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1726 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Kupio tako gotovo, od lika iz Nisa, sa kupujem prodajem....Послато са HTC One A9s помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5560 Napisano Octobar 15, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1726 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Eve gaПослато са HTC One A9s помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pvp 33 Napisano Octobar 15, 2019 U prolazu, 77 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda silver wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari ja sam uz male prepravke montirao ove 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pvp 33 Napisano Octobar 15, 2019 U prolazu, 77 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda silver wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljene kod kineza na Aliju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5560 Napisano Octobar 15, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1726 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Dobre su i ove, njih sam prvo video na Atlanticu kod@alexanto, te odlucih da i ja potrazim. Ne nadjoh te odmah kod kineza a i iskreno nije mi se cekalo bar mesec dana koliko treba da stigne iz Kine. Nadjoh ove na Kp i u principu sam zadovoljan, videcemo kako rade kad malo zahladni....Послато са HTC One A9s помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4651 Napisano Octobar 15, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 5985 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene sljakaju vec par sezona i odlicne su... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15555 Napisano Decembar 12, 2019 Integrisan, 9269 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan kucnem koje slovo dok se vremena ima, Noletovu makinu treba pripremiti na satu broji primarni problem je upravljivost, lezajeve kormana treba zameniti takodjer i poziciona sijalica napred zeza centralna maska je u bas losem stanju skoro da nema ni jednu citavu/normalnu zabicu Sve je improvizovano, dal ce uspeti plasticar i koliko.... videcemo, sledi vadjenje fara, oba migavca, varenje, farbanje pa na kraju sklapanje. Pored centralne maske, na sredjivanje ide i prednji blatobran. nastavlja se dalje plocke treba zameniti dosle su pred kraj klipove srediti pa nastaviti deo po deo zateceno stanje vidni oziljci od cukanja montaza novih prasinara i kaveza Tu se stopira prednji kraj, da moze Nole nositi kod drugara plastike na sredjivanje a ja nastavljam put ka zadnjem kraju. sledeca stanica su svecke izasle su iz tolerancije tako da sledi zamena proveren f. vazduha izduvan tako da ce se vratiti nazad gumeno crevo je dobro idemo na dizne buc na kupanjac nekad sada montirane dizne, sve spakovano tako da se moze preci na CVT malo zaprljan, nije los filter lezaj jest los poobarati sve rasklapanje, sredjivanje, lepljenje, obrada i td..... u pomoc stize lamele su otisle na lepljenje, bela cent. opruga ubacena, lezaj 6008 zamenjen pali makinu da se ugreje pa na red dolazi ulje dok se ulje cedi, valja preci na parking kocnicu nista joj ne fali sem da se nasteluje ulje se iscedilo, zatvaraj sve, vreme je za novo gasa u lampu vise nije bilo, za danas, umor je ucinio svoje poslednji udarac dajem akumulatoru, valja ga osveziti... svima je potrebno punjenje Nastavice se........ 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15555 Napisano Decembar 12, 2019 Integrisan, 9269 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Posto lamele nece biti gotove pre 13h, koristim priliku da skoknem do massa po svecice i pocnem sklapanje prednjeg kraja. dinar po dinar pogaca, e tako je i sa svecicama 2.001din po komadu.... gde nadjose taj 1din. da mi je znati montage moze poceti viljuska, nosac kormana, korman, instalacija, amortizeri, tocak (lezajevi dobri) polako se vraca na tockove, posle ga treba ucentrirati jer nije bio dobro podesen kocaljka sredjena, spakovana te se moze vrnuti nazad nista ja tu ne bi diro, rece Cola jednom prilkom lamelce gotove moze na obradu pre toga zvonce moze se se zatvoriti ovo je zadnja, inace obe bejahu slabasnog pritiska To bi bilo to za sada, mora se stati i cekati prednji blatobran kao i maska ne bi li se vrnuo far i migavci pa spakovati do kraja prednji kraj. Probao sam motor na kratko...... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5560 Napisano Decembar 12, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1726 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bilo lepih radova, stiglo sve na red.Cekamo farbara da odradi svoje, pa da probamo na kratko. Prava proba mu sledi na prolece naravno. No naravno nema ni najmanje sumnje u Daretov rad tako da ocekuje odetno poboljsanje perfomansi posle ovoga. Hvala jos jednom na ulozenom trudu i radu kao da je tvoje. Eh sta bi mi bez tebe. Nego eto me sutra sa buteljkicom domace da nazdravimo za zavrsetak radova..... Valja se zar ne? Послато са HTC One A9s помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15555 Napisano Decembar 13, 2019 Integrisan, 9269 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ma kaki prolece, posle vikenda ide neka ludacka temperatura.... taman djir negde, AR - SD dusu dao spojiti za testiranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15555 Napisano Decembar 23, 2019 Integrisan, 9269 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan stigle plastike sa sredjivanja vremeje za sklapanje vise nece zjapiti uglobljeno stras boziji moze se nabaciti usku treba obraditi, polukrug mi treba i busnuti rupu cik cak i gotovo usput macnuti di se beli glupo da se vidi, bode oci da se susne i super Toliko u ovoj rundi 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 877 Napisano Decembar 23, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 2065 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis, чиме си мацнуо ове огреботине? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15555 Napisano Decembar 23, 2019 Integrisan, 9269 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Imam nekoliko razlicitih sprejeva u crnoj boji, bemliga koji sam dohvatio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...