Jump to content

Moto Zajednica

yamaha xj700maxim-x

Recommended Posts

• U prolazu, 8 postova

interesuje me ako ima koji vlasnik ovog navedenog motocikla, da me posavjetuje da li taj motor valja ili ne, da li je kvalitetan da li se kvari, i na sta treba obratiti paznju prilikom kopovine

na ovim informacijama bi bio jako zahvalan.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 7532 postova
  • Motocikl: TDM 900

Najbitnija cinjenica jeste da je to masina u ozbiljnim godina i gledaj opste stanje. Gume, lezajevi, karburatori, sajle... Ako je sve to o.k. vozices se. Da li ce da se kvari ili ne, opet kazem, motor je u godinama i sve moze biti a i ne mora.

• U prolazu, 8 postova

Najbitnija cinjenica jeste da je to masina u ozbiljnim godina i gledaj opste stanje. Gume, lezajevi, karburatori, sajle... Ako je sve to o.k. vozices se. Da li ce da se kvari ili ne, opet kazem, motor je u godinama i sve moze biti a i ne mora.

nije problem pregledati motor gume karburatore kompresiju kako prima gas ima li rupa u gasu i ostalo...interesuje me da li se kvari posto je ova pregazila 60.000 da li tad dolazi do kvarova inace motor je bio vani i svi servisi su radjeni tamo...

tako da mi bas treba neko ko je vozio ovaj motor pa da kaze njegove utiske

• onaj koji oblikuje, 357 postova
  • Motocikl: Samo menjam ko ciga konja

Nisi naveo jel motor sa vodenim ili stara vazdusara-to su 2 razlicita motora. Vazdusara ima agregat od xj750 i neunistiva je, a model sa vodenim hladjenjem ima 5 ventila po cilindru i agregat je od FZX750 i malo je komplikovaniji za odrzavanje i skloniji kvarovima . U svakom slucaju odlican motor ,imao sam jedan kad sam 90-tih uvozio motore iz Kanade,ako te zanima jos nesto posalji PP,pozz.

PS sad sam video da pitas za model X pa pretpostavljam da je vodenjara

• U prolazu, 8 postova

Nisi naveo jel motor sa vodenim ili stara vazdusara-to su 2 razlicita motora. Vazdusara ima agregat od xj750 i neunistiva je, a model sa vodenim hladjenjem ima 5 ventila po cilindru i agregat je od FZX750 i malo je komplikovaniji za odrzavanje i skloniji kvarovima . U svakom slucaju odlican motor ,imao sam jedan kad sam 90-tih uvozio motore iz Kanade,ako te zanima jos nesto posalji PP,pozz.

PS sad sam video da pitas za model X pa pretpostavljam da je vodenjara

jest vodeno hladjenje i jest 5 ventila po cilindru kontam je kupit posto sam imam yamaha xj550maxim jako dobra masina mada im ode fazni lanac zato me interesuje da li je i toj masini boljka taj fazni lanac posto je presla 60.000 gazda kaze da je odrzavan i uredna i da nista ne lupa u masini, jer su svi sevisi radjeni vani u svicerskoj i bila je u yamahinom servisu tamo, on je uvezo i drugi je vlasnik

prikupljam inforamcije posto sam jednom naletio na motor koji sam vise popravljo nego vozi...

pa me interesuje da li je pouzdan motor i da li se kvari cesto da li ima kaku fabricku gresku

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja