N.F.S. 22277 Napisano Novembar 13, 2020 Integrisan, 9593 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22277 Napisano Novembar 13, 2020 Integrisan, 9593 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktiralo me je dosta kolega, oko 22-og cu sledecu turu kod strugara naruciti, ko hoce jos neka se javi. Cena kompletne izrade (par tegova, prohromski srafovi, plastifikacija) je 20 eura, od prohroma 10e vise. Ja godinama kod coveka radim, ume da odugovlaci ali jeftinije nisam mogao naci. Na oglasima vidim prodaje se po 3700din komad teg ove tezine i gabarita. One kozmetike aluminijumske da ne komentarisem. Ovo nije komercijala! Usluzno uradim po ceni koliko i mene kosta. Ako sam prekrsio neko pravilo molim administraciju da me kontaktira kako bih prepravio. Hvala. 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Novembar 13, 2020 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka tebi cast za trud i posveceno vreme! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22277 Napisano Novembar 13, 2020 Integrisan, 9593 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan @zlig0r, treba li ti drug par tegova za apriliu? Javi samo dimenziju koju zelis, ne kosta te nista... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22277 Napisano Novembar 17, 2020 Integrisan, 9593 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Montirao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22277 Napisano Novembar 17, 2020 Integrisan, 9593 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Zamolicu drugare koji su narucili da mi generalije za slanje na PP posalju. Ja sam platio a vi mozete kako hocete Pouzecem ili na racun. kako kome vise odgovara! Saljem postexpresom. @Zigi011 @WlayCo @BaneVuk58 @drmilan_ Milana cu zamoliti da skine jednu rucicu i proveri ima li navoj u guvernalu, ako ne da napakujemo neku gumu za montazu. Drugar koji transalpa vozi sa sva tri kofera nema problema na guvernalu a njegovi su tegovi po 375g, takve i tebi napravih (50mm duzine). 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1548 Napisano Novembar 17, 2020 Никад не једи жути снег!, 732 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Још само да смислимо како да ти се одужимо за ову акцију Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22277 Napisano Novembar 17, 2020 Integrisan, 9593 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam rad da se vidimo, sem par voznji tamo/amo nisam se pomucio! Vreme je lose, preko zime idem u stan, na prolece se izvolite provozajte do mene na plac, da sedimo, razgovaramo i druzimo se, pripremice supruga i nesto slatko P.S. Niko nista duzan nije, znaci nema oduzivanja!!! 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22277 Napisano Novembar 17, 2020 Integrisan, 9593 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Poslacu vam (ovima sa FJR masinama) i po par podloski (takodje prohromskih) da do strane gde je rucica gasa po potrebi na sraf dodate... Tu mora biti 2mm lufta (izmedju rucice gasa i tegica), ovaj levi teg samo se zavije. Licno, volim loctite plavi po kap da na sraf stavim. P.S. Cekam da se javi Milan pa da i njegove zapakujem , bela guma je tu da ne landaraju podloske pri transportu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1548 Napisano Novembar 17, 2020 Никад не једи жути снег!, 732 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Хвала на савету, локтајт спреман За виђање је договорено, и ја сам често у Церовцу (ал' оном крај Паланке), КГ је у комшилуку малтене... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5565 Napisano Novembar 17, 2020 Drug član, 2507 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Milan ne ustaje iz kreveta bez preke potrebe. Koliko se secam nema tamo nicega gola rucka/ guvernal Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22277 Napisano Novembar 17, 2020 Integrisan, 9593 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Saljem sa crevom! Gurnes (d"izvines) i zavijas! Teg drzis da se ne okrece dok zatezes. Tebi sam nesto teze tegove odradio P.S. Sta je sa tobom drug? Razboleo se? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8310 Napisano Novembar 17, 2020 Solo Rider, 3189 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, N.F.S. je napisao: Poslacu vam (ovima sa FJR masinama) i po par podloski (takodje prohromskih) da do strane gde je rucica gasa po potrebi na sraf dodate... Tu mora biti 2mm lufta (izmedju rucice gasa i tegica), ovaj levi teg samo se zavije. Licno, volim loctite plavi po kap da na sraf stavim. P.S. Cekam da se javi Milan pa da i njegove zapakujem , bela guma je tu da ne landaraju podloske pri transportu. Nismo mi "ovi"............nego Wlayco i Bane................................jel' tako Wlayco javi se 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1548 Napisano Novembar 17, 2020 Никад не једи жути снег!, 732 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Тако је!!! Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22277 Napisano Novembar 17, 2020 Integrisan, 9593 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, BaneVuk58 je napisao: Nismo mi "ovi"............nego Wlayco i Bane. Auuuu turam izvinjotinu veliku i iskrenu! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8310 Napisano Novembar 17, 2020 Solo Rider, 3189 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da će zbog težine AKS da tegove vozi iz dve ture 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Novembar 17, 2020 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Gospodski upakovano, bravo za uslugu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22277 Napisano Novembar 17, 2020 Integrisan, 9593 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Postexpres... Evo ga i Zigi, poslace vam supruga kada na dezurstvo krene (oko 17h).. Poslacu vam kodove za pracenje drustvo. 2350 din cu staviti otkup. (20e) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8310 Napisano Novembar 17, 2020 Solo Rider, 3189 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Uvali ženi 20 kila da tegli do pošte 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22277 Napisano Novembar 17, 2020 Integrisan, 9593 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ona je voljna da i u Bg ponese, ide u cetvrtak na VMA, izlazi iz busa na Autokomandi pre podne (Redovni sistematski, vojska).. Ali licno vise bih voleo slanje, da vas ne ceka po Beogradu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5565 Napisano Novembar 17, 2020 Drug član, 2507 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, N.F.S. said: P.S. Sta je sa tobom drug? Razboleo se? Ma da, nikako da prodje, nit temperature nit icega, al mi srce ubrzano radi i uvatio me kasalj, pa sutra idem kod kardiologa pa cu videti. Hvala na cimanju oko tegica! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22277 Napisano Novembar 17, 2020 Integrisan, 9593 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Poslato! Ocekujte sutra... Ujutru cu imati kodove za pracenje pa ko zeli neka zatrazi.Po montazi ako vas ne mrzi koju sliku stavite, ucinkovitost verovatno tek na prolece. Sent from my LLD-L31 using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15965 Napisano Novembar 18, 2020 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, N.F.S. je napisao: Po montazi ako vas ne mrzi koju sliku stavite, ucinkovitost verovatno tek na prolece. Ce bidne slike od Zigi-eve makine posto pored tegica ceka se jos koji delic iz Delte 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22277 Napisano Novembar 18, 2020 Integrisan, 9593 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drug! Ako zatreba nekome javi... Radim evo nekim likovima sa FB, jednom su me ispalili za dva para (em sam platio tegice i jos mi postarinu natovarise). Plastifikacija moze u dosta boja ali se crna naj brze odradi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5565 Napisano Novembar 18, 2020 Drug član, 2507 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Stigli! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...