Mr. No 569 Napisano Maj 29, 2014 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima iskustva sa ovom obucom? Zanima me kvalitet I da li je velicina (koliko toliko) standardna ili prave vece/manje kalupe? Hvala na pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Maj 29, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan A da si stavio link možda bi bilo lakse i nama koji smo zainteresovani za isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 569 Napisano Maj 29, 2014 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Cim budem pri racunaru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 569 Napisano Maj 29, 2014 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polo-motorrad.com/en/raptor-wp-kurzstiefel.html http://www.polo-motorrad.com/en/racing-stiefel-schwarz.html http://www.polo-motorrad.com/en/raptor-schuh-schwarz.html http://www.polo-motorrad.com/en/biker-schnurstiefel-schwarz.html za ove sam najvise zainteresovan: http://www.polo-motorrad.com/en/air-max-sommerstiefel.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1434 Napisano Maj 29, 2014 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam ove sa 4. linka od 25e. Za te pare su mi odlicne. Izgledaju sasvim pristojno. Da se ne lazemo nemaju ne znam kakvu zastitu. Vise su da te vetar ne duva i ne ulazi ispod nogavica. Sto se velicine tice ja nosim 44 i narucio sam taj broj ali su mi dosta komotnije. Znaci naruci ili broj koji nosis ili za jedan broj manje, nikako veci broj posto ce ti biti prevelike. Od kad ih imam duboke cizme koje imam nisam obuo nijednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Maj 30, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan @Mr.No Ako se dolučiš za neki model javi pa da naručimo zajedno možda uštedimo neki dinar za dostavu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 569 Napisano Maj 30, 2014 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan @Mr.No Ako se dolučiš za neki model javi pa da naručimo zajedno možda uštedimo neki dinar za dostavu Verovatno cu ove poslednje... cizme imam I nesto ih I ne nosim, duboke zatvorene patike slicne kao one za 25 EUR imam (stare doduse)... Razmisljam da uzmem one rupicaste za leto I te od 25 EUR da se nadju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 569 Napisano Maj 30, 2014 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam ove sa 4. linka od 25e. Za te pare su mi odlicne. Izgledaju sasvim pristojno. Da se ne lazemo nemaju ne znam kakvu zastitu. Vise su da te vetar ne duva i ne ulazi ispod nogavica. Sto se velicine tice ja nosim 44 i narucio sam taj broj ali su mi dosta komotnije. Znaci naruci ili broj koji nosis ili za jedan broj manje, nikako veci broj posto ce ti biti prevelike. Od kad ih imam duboke cizme koje imam nisam obuo nijednom. Hvala bopk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 569 Napisano Maj 30, 2014 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Porucio videcemo kada stignu kakvi su utisci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Maj 30, 2014 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Porucio videcemo kada stigne kakvi su utisci... Jesi li porucio direktno ili ce ti neko doneti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 569 Napisano Maj 30, 2014 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Porucio videcemo kada stigne kakvi su utisci... Jesi li porucio direktno ili ce ti neko doneti? Preko Bere - I ranije sam preko njega uzimao robu iz Pola 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano Maj 30, 2014 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Aj javi utiske kad ti stignu. Deluju da su krajnje korektne za tu cenu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jun 3, 2014 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam na poklon neku opremu od firefox, prvo sam pomislio "eeh, firefox",.............ali lepo su se pokazale, već druga sezona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 569 Napisano Jun 10, 2014 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Stigle su cizme sto se kvaliteta tice, za tu cenu sam prezadovoljan (videcemo kako ce se pokazati prilikom koriscenja). Uzeo sam Air-Max Summer Boot Cim sam ih dobio morao sam I da ih probam kako bih video da li su stvarno "ventilirajuce" Odgovor - jesu :jee: Na brzini vec od 50 km/h osecam kako vazduh ulazi u cipele cak I na 30 stepeni Ako je neko jos zainteresovan da poruci ove cipele, za njih ne vazi da su veci kalup. Ja sam uzeo bro 43 I taman su mi. Da su malo manje, imao bih problem screen capture windows photo hosting photos upload image hosting 20mb post a picture image upload Druge koje sam uzeo su Biker Lace-Up Shoe Njih nisam probao u voznji, kalup je stvarno veci! Uzeo sam takodje 43 I dosta su mi komotnije. Mislim da su za te pare odlicne! image hosting above 5 mb image free hosting photo hosting photo storage upload gambar I radi poredjenja velicine, evo slike oba modela broj 43: capture 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...