Adler 189 Napisano Maj 27, 2014 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put. lepo vreme i uzbudlive puteve vam zelim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera caponord 7 Napisano Maj 27, 2014 U prolazu, 31 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia ETV 1000 Caponord Prijavi odgovor kao problematičan Kada je pre izvesnog vremena Severian najavio novu avanturu ne želeci da otkriva detalje nagadjao sam kuda bi mogao sada a ovo priznajem nisam ni sanjao. Sa uživanjem ću pratiti svako vaše javljanje. Želim sve najbolje celoj ekipi SREĆAN PUT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoledb 79 Napisano Maj 27, 2014 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Jaca 125 Prijavi odgovor kao problematičan Срећан пут ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Maj 27, 2014 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano Maj 27, 2014 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, srecan put i jedva cekam da pocne pisanije!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xl600v 147 Napisano Maj 27, 2014 U prolazu, 97 postova Lokacija: Gradacac BiH Motocikl: Africa twin 2024. ES DCT Prijavi odgovor kao problematičan sracan polazak i srecan povratak a ono između, znam da će biti vrhunski. Svaka čast za poziv za podršku Srbiji i Bosni, neka se vidi da mi bajkeri ne marimo za granice. Nekako bih volio da ovaj putopis objavite na jesen ili zimu, znam da su svi nestrpljivi (a i ja) ali tada ce biti interesantnije a vi možda da negdje objavite priču i dobijete neku materijalnu korist. (možda Moto Puls). Još jedan put SREĆNO 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanjastruja 19 Napisano Maj 27, 2014 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bmw r1200gs adv Prijavi odgovor kao problematičan Srecno!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Maj 27, 2014 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Uvek inspiracija za putovanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 27, 2014 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Нека вас Бог чува и срећа прати! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Maj 27, 2014 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Auuu jerbo misa koja tura !!! Sev, Sta sad vozis ? ADV ? I nije mi jasno kako Rusi ometaju GPS signal ? Lep provod zelim, javljajte se kad god budete imali volje i net-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANUBIS S. 24 Napisano Maj 27, 2014 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: beograd Motocikl: yamaha FJ1200 Prijavi odgovor kao problematičan sretno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16903 Napisano Maj 27, 2014 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sev, Sta sad vozis ? ADV ? Tako je, Pajero... ovaj, ADV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KnicRider 37 Napisano Maj 27, 2014 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd i Knic Motocikl: KTM 1190 Adv 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Bon voyage! Сайн яваарай! Срећан пут! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan#JunioR 719 Napisano Maj 27, 2014 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Vincha Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sreca neka vas prati, uzivajte u svakom prevezenom kilometru! Vidimo se ujutru 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Maj 28, 2014 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put, gute Reise!!! Putujemo i mi sa vama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Maj 28, 2014 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam se vratio sa ispraćaja naših drugara na daleke pute Nije bilo muzike ni šatora ni pevaljki ali je zato stvorena velika udružena pozitivna energija koja će im pomoći da odu, da uživaju i da se srećno vrate kući Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4011 Napisano Maj 28, 2014 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pišite, fotografišite, jedite (može i bukvalno) sve lepe nove stvari oko vas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 382 Napisano Maj 28, 2014 Drug član, 1457 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Srecan i bezbedan put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Maj 28, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan I krenuli su, Lords of Two Wheels! Koliko god sitan deo vase price, ponosan sam sto poznajem celu ekipu ove i prethodnih njihovih avantura. Ponosan jer covek bira prijatelje kao i puteve kojima ide. A kad prijatelj izabere ovakav put i krene, nestajuci u tvom pogledu shvatis koliku odgovornost nosi na slabo zasticenim ledjima. Ali, poznajuci vas, podrsku koju imate, nema tih prepreka, granica i puteva koje vi ne mozete proci... Sretan vam put i sretno se vratili! PS. Seve, gde ne radi GPS, ipak ti biraj puteve 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4699 Napisano Maj 28, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 5997 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Poranilo se jutros u 5:00 da bi se u 6:45 bilo na zbornom mestu. Ne idu mi drugari baš tako često na ovolike pute, pa je red ispratiti ih Čast mi je bila što sam promil njihove avanture odvozao sa njima - isprativši ih do Novog Sada. Bog neka Vas čuva, podari svu sreću, zdravlje, lepo vreme i najlepše uspomene koje putnici mogu da ponesu jer Vi to zaslužujete! Čast mi je da Vas poznajem Svu sreću Vam želim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Galand 15 Napisano Maj 28, 2014 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Zadati ciljevi, izbor rute, motori, oprema, planiranje, cine ovaj put zaista jedinstvenim i zelim da vas sreca, lepo vreme, fini ljudi i naravno "Bavarci" dobro sluze i posluze... Visoko ste podigli lestvicu , te sada i put do Grcke ili Turske izgleda kao voznja do obliznjeg kafica. Nadam se da ste se dobro "naoruzali" foto aparatima i kamerama i da ce biti puno kvalitetnog materijala za citanje i gledanje u narednim mesecima. Pretpostavljam da KIna nije uvrstena u itinerer zbog njihove glupe administracije oko (ne) ulaska motora iz "ne susednih" zemalja, sto je velika steta, ili se mozda nesto u medjuvremnu promenilo Jako mi je zao da nisam jutros uspeo da dodjem da vas upoznam i licno pozelim srecan put i da makar na par kilometara budem deo ove kolosalne avanture. Srecan put ljudi, uzivajte i javljajte se kada god mozete makar i sa ponekom slikom ili recju, pomno pratimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA ZR 64 Napisano Maj 28, 2014 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Sretan put drugari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1088 Napisano Maj 28, 2014 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da KIna nije uvrstena u itinerer zbog njihove glupe administracije oko (ne) ulaska motora iz "ne susednih" zemalja, sto Upravo tako…..Kina neki drugi put, kada promene glupu administraciju ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1088 Napisano Maj 28, 2014 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Još par fotografija da gledaju večeras kada dodju do Poljske. Mali broj sponzora ali odabran. Mimi, pobegao si mi na pumpi, oko kamere te nije stiglo. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Maj 28, 2014 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Ispratismo jutros naše pustolove....mi došli a oni nikako da krenu,još ovo,pa ovo....jašite te gvozdene konje i pičite !!!Malo smo i vozili sa njima, do izlaska sa autoputa,pa kud koji,oni za Mongoliju a mi kući!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...