Castrol 2 Napisano Maj 16, 2014 U prolazu, 57 postova Motocikl: Mackica Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me sta mislite o ovom modelu,kvarovi,potrosnja,odrzavanje,i jel ima razlike izmedju 954 sa obicnim bojama i repsol modela.pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Maj 16, 2014 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Da ti lepo kupis 600 sa 21 godinom ? Nekako ne bi isao na 1000..... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Maj 16, 2014 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Vec dosta je pisano na forumu u vezi Honde CBR 954RR, slobodno koristi pretragu. Sve u svemu odlican motor, pouzdan, nije tezak za voznju, agregat odlican, ume lepo da potrosi ( vise nego pojedine litre ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Castrol 2 Napisano Maj 16, 2014 U prolazu, 57 postova Motocikl: Mackica Prijavi odgovor kao problematičan Vozim sad 600 Pa jeste ali u vecini tema se prepiru i uporedjuju sa drugim modelima mene to ne interesuje,interesuje me konkretno taj model i razlika izmedju repsola i obicnog modela,koliko otprilike trosi normalne voznje do 100 km/h.Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Maj 17, 2014 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Nema razlike modela ... sem u boji. Potrosnja 5-6 litara normalne voznje . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano Maj 17, 2014 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da 954 nije fabricki izlazio u repsol bojama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
borkos 1 Napisano Septembar 8, 2014 U prolazu, 7 postova Lokacija: S.Crnja Motocikl: K7 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Septembar 9, 2014 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan kupuj i ne razmisljaj, ja sam izvozao dva komada u poslednje 4 godine, sad sam na 1000 rr i nije istina da trosi vise od hiljadarke... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Castrol 2 Napisano Septembar 9, 2014 U prolazu, 57 postova Motocikl: Mackica Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetima,definitivno sam se odlucio za 954,samo jos da bude neki lep model na oglasima,vredi cekati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Castrol 2 Napisano Septembar 9, 2014 U prolazu, 57 postova Motocikl: Mackica Prijavi odgovor kao problematičan Prethodni model sam imao thundercat i odusevljen sam polozajem sedenja,kakva je honda sa polozajem sedenja,za duza putovanja i za svakodnevnu voznju na krace i duze relacije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca75 30 Napisano Septembar 9, 2014 U prolazu, 95 postova Lokacija: valjevo Motocikl: cbr 600 Prijavi odgovor kao problematičan honda je honda a i banditos ti je sve rekao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 9, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prethodni model sam imao thundercat i odusevljen sam polozajem sedenja,kakva je honda sa polozajem sedenja,za duza putovanja i za svakodnevnu voznju na krace i duze relacije? Sve su ti to relativna pitanja. Kracem je polozaj drugaciji od duzeg. Jednom je dugo 100 km, drugom je kratko 1000. Svakodnevne voznje se razlikuju....itd itd... Generalno, 954 je tvrdji, grbaviji, neudobniji i mnogo jaci od mackice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
borkos 1 Napisano Septembar 10, 2014 U prolazu, 7 postova Lokacija: S.Crnja Motocikl: K7 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ali ipak mnogo udobniji od novijih R-ova... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Castrol 2 Napisano Septembar 11, 2014 U prolazu, 57 postova Motocikl: Mackica Prijavi odgovor kao problematičan Prethodni model sam imao thundercat i odusevljen sam polozajem sedenja,kakva je honda sa polozajem sedenja,za duza putovanja i za svakodnevnu voznju na krace i duze relacije? Sve su ti to relativna pitanja. Kracem je polozaj drugaciji od duzeg. Jednom je dugo 100 km, drugom je kratko 1000. Svakodnevne voznje se razlikuju....itd itd... Generalno, 954 je tvrdji, grbaviji, neudobniji i mnogo jaci od mackice. Ali ipak mnogo udobniji od novijih R-ova... dugo 200,300 kratko 100 km,svakodnevna voznja po kraju i too,zajebancija ipak je R nastrojen znaci ipak je malo udobniji od 100% R-ova to mi je bitno Hvala vam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Septembar 8, 2019 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Kako se krece potrosnja na ovom modelu, procitao sam na par foruma da zna 'dobro' da potrosi pa me zanima koliko je to? Od recimo 6l pa dokle se moze ocekivati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2981 Napisano Septembar 9, 2019 Drug član, 1174 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...