Bug1 235 Napisano Maj 10, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Skoro vidim ovde temu u kojoj kolega sam napravio nosač za kofer pa rešim i ja da malo uštedim pare koje inače nemam i probam da napravim sam nosač za bisage . Iscrtam oblik bisage prenesem na dasku isečem zbog lakše prezentacije šta bih hteo ubedim drugara limara zavarivača itd da mi to odradi i krenem . Leštane , kupim cev 6m 350 din , firma pored radi uslužno savijanje , 2 kom 500 din i onda pravac garaža na završne radove Sledi još jedno farbanje i mislim da su onda spreni za put . Kako smo krenuli , da nije Seba tako dobar majstor , ostao bi bez posla , Sa sve prohrom šrafovima i auto lakom cena materijala nešto malo preko 1000 dindzi , majstorske ruke - neprocenjivo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1053 Napisano Maj 10, 2014 Drug član, 1077 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan gde si kupio cevi , posto bi i men trebalo uslozno savijanje pa da se bacim na rad ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolas02 36 Napisano Maj 10, 2014 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno, i meni bi trebalo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bug1 235 Napisano Maj 10, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Savijanje rade ovde http://www.namestaj.rs/kompanija/metallinex/5558/ ali nemaju cevi vec sam ih kupio nekih 100ak metara dalje u drugoj firmi Mark metal 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bug1 235 Napisano Maj 13, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Krenulo me pa reko' da presvučem i sedište . Eko koža (kao neka bolja) oko 450 dindzi , municija 6mm 90 dindzi , ruke , heftalica i fen besplatni . Malo povuci potegni nategni i uspeo nekako , videćemo koliko će ova eko koža da izdrži . Sad bar znam da znam pa mogu i da naručim iz Louisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1372 Napisano Maj 13, 2014 Ne silazi, 6288 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da si stavio najlon ispod ili je skaj gumiran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bug1 235 Napisano Maj 13, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Reče mi onaj prodavac da je vodonepropusna . Ako nije znaću za sledeći put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano Jun 18, 2014 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Sa bisaga presli na sediste Svaka cast za posao! Odradio si sve ono sto i meni treba. A onda cu i ja da se pohvalim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...