stari roker 4364 Napisano Jun 5, 2015 motoras, 2499 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Inače,zid ovih kojih cevi jeste 1mm. Sa malom amperazom može sasvim pristojno da se zavari sa električnim aparatom i elektrodama. Sad kad sam već to sve skinuo sa motora,da mi Dane ne bi bio u brigama dok se vozi iza mene,na svaki sastav navaricu pojačanje sa unutrašnje strane okvira. Neće se videti,a služiće svrsi. Još samo da dodam da ja uvek kad vozim sa koferima,provučem oko kofera i nosača zadnjeg kofera traku koja je tu ipak za ne daj Bože. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4364 Napisano Avgust 1, 2015 motoras, 2499 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Na kraju to izgleda ovako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4364 Napisano Avgust 1, 2015 motoras, 2499 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ili u stvarnom svetu ovako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4364 Napisano Avgust 1, 2015 motoras, 2499 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan A da bi se osigurao od gubitka kofera i da smanjim brigu za Daneta, koferi su osigurani sajlicom i dodatno zakljucani... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2712 Napisano Avgust 11, 2015 Drug član, 1232 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Jos samo da zamenis ovu zardjalu maticu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4364 Napisano Avgust 11, 2015 motoras, 2499 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Jos samo da zamenis ovu zardjalu maticu. Aaaaaa... Pa ne moze. To je original. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4364 Napisano Avgust 11, 2015 motoras, 2499 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Jos samo da zamenis ovu zardjalu maticu. Aaaaaa... Pa ne moze. To je original. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Avgust 24, 2015 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Uvlačim "donora" na kvarno u garažu gde nas čekaju moji stari drugari- bonsek,busilica,brusilica,turpija,aparat za varenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...