DzOkS 1174 Napisano Maj 6, 2014 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Само напред и храбро, ухвати сан! Велики поздрав и бар морална подршка! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoguBK 41 Napisano Maj 6, 2014 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Dok cekamo neke fotografije sa puta evo kako je izgledao pocetak njihovog putvovanja. Kisa, pakovanje, frka, panika i odose 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18143 Napisano Maj 6, 2014 Integrisan, 8420 postova Prijavi odgovor kao problematičan Piši taj putopis, još malo i moći ćeš i mali oglas da daš, il' da pišeš u "But i guz" ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lisabon 2 Napisano Maj 8, 2014 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: aprilia leonardo,yamaha virago Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arvak 393 Napisano Maj 8, 2014 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TA 600 Prijavi odgovor kao problematičan Salaam! Ljudi Iran! Evo ovde je 1:30h i upravo stigosmo kod Huseina u Urmiju, nakon 2 sata nocne voznje od Khoy-a. Ko nije bio, ne moze ni da sanja kako to izgleda. Ko je bio neka cuti... Do sad sve sjajno. Turska je pruzila puno toga za ovih 7-8 dana, a Iran takodje, ali za 7-8 sati. Putopis piskaram koliko stignem, ali na papir, mnoooogoo tesko kucati na telefonu... Pokusacu da "marnem" komp od Huseina, pa da postavim po neku sliku. Ali to ujutru, sad ne vidim na oci Pozdrav! Sent from my LG-D605 using Tapatalk 4 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1214 Napisano Maj 8, 2014 Zainteresovan, 920 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Drz se drugar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Maj 8, 2014 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Zamalo da mi promakne ovako velicanstveno putovanje... Svaka cast i puno srece na putovanju! Sa zadovoljstvom cu pratiti svako javljanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18143 Napisano Maj 8, 2014 Integrisan, 8420 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravi mi Huseina puno, a naročito celu porodicu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Maj 9, 2014 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Srecno, ne mogu da opisem koliko me zanima kako je tamo? Kako sve to izgleda, slike i najbitnije utisci o zemlji i ljudima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 9, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj se pretjerano trzati oko nas binarnih dok si tamo. I kad se vratis, nama ce biti dosadno i valjat ce nam dobar putopis. Sad uzivaj, pa kuckaj kad se vratis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoguBK 41 Napisano Maj 9, 2014 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan huseine daj taj laptop Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arvak 393 Napisano Maj 12, 2014 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TA 600 Prijavi odgovor kao problematičan @ZoguBK Dao Husein lap top, ali u Iranu postoji i dodatna problematika oko za nas trivijalnih stvari... Elem... Isfahan! I hotel posle x dana. Ajao... Pa kreveti, pa tusevi, pa prava wc solja, pa toalet papir... Da ne idem previse u detalje... Hotel super, u centru, 5min od Imam sq (samog centra). Cena - 8eur po osobi! Ova zemlja je totalno ludilo. Koliko god sam citao i pripremao se, ovo je nesto potpuno novo. Bice tesko sve opisati i u putopisu, a kamo li ovako u par recenica... Uglavnom, za sad nam ide super. Trenutno smo na 5000km od kuce - najdalje sto sam ikad odmakao kopnom. Wi-fi je veliki problem, zapravo, nema ga nigde. Sad smo ga dograbili, pa i Isfahan mora da ceka... Kako covek nauci da ceni male stvari... Narednih dana smo ovde. Odmor i uzivanje u verovatno najlepsem gradu koji cemo videti na ovom putovanju. Za sada tako i izgleda. Za 2-3 dana palimo na jug, ka Sirazu i Persepolisu... Pazdrav i kuckamo se. Hoda hafez! Sent from my LG-D605 using Tapatalk 4 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arvak 393 Napisano Maj 12, 2014 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TA 600 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da bi ovih dana trebalo da zapocnu jos neka velika putovanja, iako ne videh neku najavu sad na brzinu, pa bih iskoristio ovu priliku i ovo mesto da svim putnicima pozelim puno srece i uzivanja makar koliko ga mi upravo imamo. Srecno! Sent from my LG-D605 using Tapatalk 4 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 206 Napisano Maj 12, 2014 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Srećno i vama,uživajte i za nas!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18143 Napisano Maj 12, 2014 Integrisan, 8420 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znam da bi ovih dana trebalo da zapocnu jos neka velika putovanja, iako ne videh neku najavu sad na brzinu, pa bih iskoristio ovu priliku i ovo mesto da svim putnicima pozelim puno srece i uzivanja makar koliko ga mi upravo imamo. Srecno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The Krle 29 Napisano Maj 16, 2014 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Honda Africa Twin RD04 Prijavi odgovor kao problematičan :care::care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arvak 393 Napisano Maj 16, 2014 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TA 600 Prijavi odgovor kao problematičan Shiraz! Bogi danas okrenuo na sever, a ja se smestio u ovom predivnom gradu. Persepolis je bio poslednja zajednicka tacka. Efektno! A dalje... Pa sto bi rekao Cane: "Najbolje se putuje kad putujes sam..." Mada je cudno, ali idemo dalje... Danas i sutra Shiraz, a posle - videcemo. Ima opcija... Za sada sve 10. Motor sluzi perfektno, Iran zemlja obecana! Nije za svakog, do duse Beleske hvatam, ne brinite... Sklepacemo neki putopis na kraju... Veliki pozdrav! Hoda hafez Sent from my LG-D605 using Tapatalk 4 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Maj 16, 2014 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred a motor naravno da sluzi,Transalp je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogishic 10 Napisano Maj 16, 2014 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 1983. BMW r65, 1995. BMW r1100r, 1974 Tomos 15 Colibri SLH Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas stigoh u Yazd.Potkaci me kisa i to dobro, cim se iz pustinje popeh u planine. Obidjoh Yazd, predivqn grad i sad uzivam u basti hotela.Malo luksuza pred petodnevno kampovanje. Sutra krecem dalje na sever, za par dana Jermenija...ocekujem mnogo...narocito piva 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18143 Napisano Maj 16, 2014 Integrisan, 8420 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne žuri kući, ovde kiše ima i previše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogishic 10 Napisano Maj 17, 2014 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 1983. BMW r65, 1995. BMW r1100r, 1974 Tomos 15 Colibri SLH Prijavi odgovor kao problematičan Cuh...necu skoro, za 15tak dana...do tada, nadam se bice suvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkorsa85 200 Napisano Maj 17, 2014 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda crf300l rally Prijavi odgovor kao problematičan Momci samo reci hvale za vas.Svaka cast.Pratim temu. Verujem da ce nas biti jos mnogo koji cemo inspirisani Severianom i njegovim putopisom u Iran i Kazakstan krenuti ovim pravcem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Maj 17, 2014 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Dragi mladi prijatelju, tek sam sada ukapirao da si to ti. (Šifra Mačkov kamen). Uvek me raduje kada vidim mladog čoveka koji se ne libi da prekorači granice uobičajenog i opšte prihvaćenog, koji sebi stalno podiže letvicu sve više i više. Siguran sam da ti možeš visoko. Uživaj u onoj lepoj strani solo vožnje. Onu ružniju stranu neka ti nadomesti upoznavanje i druženje sa dobrim ljudima koji su svuda oko tebe, gde god da si. Želim ti svako dobro i sreću. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Maj 17, 2014 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Ne žuri kući, ovde kiše ima i previše A kada vi krećete? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovach81 1 Napisano Maj 17, 2014 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mihoooooooo!!!! :D Budi dobar na tim zurkama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...