Laki TC 14 Napisano Februar 6, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovom prilikom zelim da pohvalim člana ovog foruma Raju, pošto čovek pravi lepe crash padove za ok novce. Znam da politika ovog foruma ne dozvoljava agresivni marketing, ali što ne pohvaliti nešto što je dobro, efikasno, lepo odrađeno i još to pravi neko od nas. Svaka čast, Rajo i samo napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Februar 6, 2008 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa kada vec hvalis daj i neku sliku. Da i sami procenimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Februar 6, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan imas slike u oglasima 30 evra par,nije bas jeftino Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Februar 6, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako pogledaš da su inače po 60 evra u polo katalogu pa dostava i ptt, cena i nije loša a mogu da kažem da izgledaju bolje nego na slici. Ali ja sam u svakom slučaju hteo samo da pohvalim nešto što je ok, a ne da pokrećem debatu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Februar 6, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan imas slike u oglasima 30 evra par,nije bas jeftino Ja ne nađoh oglas... Može li neko link da ubaci ili slike? A za 30 Evra ja ne bih ni alat stavio na gomilu. Ako imaš jeftinije ti pošalji gde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Februar 6, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Imam pravo da iznesem svoje misljenje a imam i strug pa znam koliko izadje da se naprave.U louisu su od 35 - 40 evra zavisi od motora,jos i plastificirani u svim bojama,naruci preko www.motobunker.com bez provizije.A oglas stoji vec danima na svim sajtovima tako da ste se potrudili da nadjete nasli bi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Februar 6, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan evo i linkova: http://moto-berza.com/ponuda.php?id=8235&trazi=1&ur=1&model=94&m=--Oprema-i-delovi-KRASPAD http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=572&catid=23&Itemid=62 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Februar 7, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan To što si video u louisu nema veze sa ovim ovde, probaj da naručiš pa ćeš videti o čemu se radi. Ali nema veze, meni je ovo od Raje leglo ko budali šamar, i zbog toga sam i pohvalio. A o motobunkeru no coment, kada nesto narucis pomoli se Bogu da ti stigne početkom sledeće sezone. Ja kad god sam nazvao ili ne može da primi porudžbinu, ili ide preko tek za mesec dana, ili nazovi od srede jedan dan, pa brate ako oni neće da me ispoštuju kao mušteriju, neću ni ja njih kao prodavce. Pre ću Beri platiti 15 posto, zato što čovek kada god da sam ga nazvao bio je ljubazan, i uvek je sve bilo na vreme. Ali odoh ja u off, izvinjavam se. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 123 Napisano Februar 7, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Imam pravo da iznesem svoje misljenje a imam i strug pa znam koliko izadje da se naprave.U louisu su od 35 - 40 evra zavisi od motora,jos i plastificirani u svim bojama,naruci preko www.motobunker.com bez provizije.A oglas stoji vec danima na svim sajtovima tako da ste se potrudili da nadjete nasli bi. IMAS STRUG !!! STRAVA,BLAGO TEBI ! E, jos da imas volje da ga ukljucis i svi cemo kupovati od tebe po 15 E par. Evo, ja prvi !! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Februar 8, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan i mene bas interesuje kako izgledaju, obzirom da i ti imas TDM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aku 11 Napisano Februar 8, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: BG Motocikl: TDM 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ako je neko ljubazan posto sam ja neobaveshten, kako se montiraju ti crash padovi i kako to funkcionishe, poshto sa slike pokushavam da skapiram ali mi ne ide ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Februar 8, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan http://www.getgeared.co.uk/acatalog/LSL_Motorcycle_Crash_Pad_Fitting_Kits.html#a10021998D to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DMX 0 Napisano April 5, 2012 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako ugraditi crash padove na VFR 750F 1988. ( http://www.motorcyclespecs.co.za/Gallery/Honda%20VFR750F%2088%20%205.jpg ) ako je neko već izveo taj poduhvat ili ima neko rešenje neka predloži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano April 6, 2012 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Montirali smo na takav motor.Mora da se probusi oklop sa obe strane i idu duzi slajderi,koliko se secam 12cm duzine. Uglavnom mogu da se postave lako,pozovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrgud 151 Napisano April 21, 2012 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan jel može negde da se vidi kako izgledaju slajderi i kolika im je cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...