bdada 14113 Napisano Jul 25, 2018 moto merkat °°, 4888 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan https://www.kupujemprodajem.com//Automobili-Oprema/LED-sijalice-diode-i-trake/LED-sociva-za-motore-led-maglenke-za-motore-i-kola-bela-boja-55751655-oglas.htm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Jul 25, 2018 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Na aliexpresu ih ima koliko hoces mislim da je par bio oko 14e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Jul 25, 2018 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, bdada je napisao: https://www.kupujemprodajem.com//Automobili-Oprema/LED-sijalice-diode-i-trake/LED-sociva-za-motore-led-maglenke-za-motore-i-kola-bela-boja-55751655-oglas.htm pre 5 minuta, milos-v je napisao: Na aliexpresu ih ima koliko hoces mislim da je par bio oko 14e Ko da čeka da stigne sa alija, treba mi za juče Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1925 Napisano Jul 25, 2018 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan juce predao crash barove na plastificiranje, ja pre nedelju dana narucio ove:https://www.aliexpress.com/item/Huiermeimi-2PCS-Motorcycle-Led-Headlight-Headlamp-1500Lm-Scooter-Moto-Fog-Spotlight-12V-24V-6500K-Motorbike-Spot/32839492487.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.72084c4dLAGIF6 doduse, jos nisam smislio kako cu da ih okacim na crash barove, no to cu da provaljujem kad stignu...nasao sam neke gumene selne/nosace u luisu, to mi je za sada prvo u glavi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 611 Napisano Jul 25, 2018 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ima li možda neko da proda ovakvu jednu led lampu ? Imam ja jednu, koristio sam je na motoru mesec-dva pa skinuo nerviralo me ono menjanje tri moda rada. Kabl je oko 20-30 cm. Javi ako ti je interesantno.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jul 25, 2018 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Na netu se moze naci dijagram. Oznaceno koji lem treba da se prekine i da ostane samo u modu gdje avijetli konstantno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 611 Napisano Jul 26, 2018 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, mali_veseljak said: Na netu se moze naci dijagram. Oznaceno koji lem treba da se prekine i da ostane samo u modu gdje avijetli konstantno. Nisam uspeo da nadjem za taj model elektronike. Probao sam nesto samostalno pa jednu pokvario i odustao. Iskrsle mi povoljno neke sa jednim modom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Jul 26, 2018 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, zlig0r je napisao: juce predao crash barove na plastificiranje, ja pre nedelju dana narucio ove:https://www.aliexpress.com/item/Huiermeimi-2PCS-Motorcycle-Led-Headlight-Headlamp-1500Lm-Scooter-Moto-Fog-Spotlight-12V-24V-6500K-Motorbike-Spot/32839492487.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.72084c4dLAGIF6 doduse, jos nisam smislio kako cu da ih okacim na crash barove, no to cu da provaljujem kad stignu...nasao sam neke gumene selne/nosace u luisu, to mi je za sada prvo u glavi... Imas u radnjama gde prodaju materijal za grejanje selne koje imaju gumenu oblogu. Ima ih u dimenzijama 1/2", 3/4", i 1", odlicno lezu na skoro sve crash barove. Nego mene zanima, ako nije tajna ?? Zasto stavljas te kineske maglenke kad i mi sto ih vec imama moramo da ih poskidamo da bi prosli tehnicki ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1925 Napisano Jul 26, 2018 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan pa i ja cu da ih skidam kad budem isao na tehnicki... a hvala za info, pogledam onda prvo to! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Jul 26, 2018 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan pre 54 minuta, Borkosan je napisao: Nisam uspeo da nadjem za taj model elektronike. Probao sam nesto samostalno pa jednu pokvario i odustao. Iskrsle mi povoljno neke sa jednim modom. Samo se isčupa čip U2 sa ploče. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Jul 26, 2018 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nemaju svi U2 čip 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Jul 26, 2018 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, zlig0r je napisao: pa i ja cu da ih skidam kad budem isao na tehnicki... a hvala za info, pogledam onda prvo to! To sam i ja mislio u pocetku, ali tesko da ce to bas tako lako moci ?? Pitanje je sta biva kad nam posle nadju maglenke na motoru koje nisu mogle da prodju tehnicki ?? Imam osecaj da ce cim nas vide sa maglenkama automatski i da nas zaustavljaju ?? Jos veci problem ce biti ako dodje do neke nezgode, a maglenke na motoru ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Jul 26, 2018 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Arakis je napisao: Nemaju svi U2 čip Ja ovakvih sa fotke rastavio par komada i imale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1925 Napisano Jul 26, 2018 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, Dr@g@n je napisao: To sam i ja mislio u pocetku, ali tesko da ce to bas tako lako moci ?? Pitanje je sta biva kad nam posle nadju maglenke na motoru koje nisu mogle da prodju tehnicki ?? Imam osecaj da ce cim nas vide sa maglenkama automatski i da nas zaustavljaju ?? Jos veci problem ce biti ako dodje do neke nezgode, a maglenke na motoru ?? za sada ne znam sta ce biti, ali bila bi potpuna budalastina da nas nateraju da skidamo dodatnu opremu jer priznaju iskljucivo fabricko stanje...ja ih kacim, pa sta bude nek bude... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16130 Napisano Jul 26, 2018 Misbehave Responsibly, 1637 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan 19 minutes ago, Dr@g@n said: To sam i ja mislio u pocetku, ali tesko da ce to bas tako lako moci ?? Pitanje je sta biva kad nam posle nadju maglenke na motoru koje nisu mogle da prodju tehnicki ?? Imam osecaj da ce cim nas vide sa maglenkama automatski i da nas zaustavljaju ?? Jos veci problem ce biti ako dodje do neke nezgode, a maglenke na motoru ?? "Boj se ovna, boj se govna, a kada ću živeti", reče Meša Selimović. Te maglenke nisu tu da bi se iživljavao nego da bi pokušao da preživiš u svetu u kome mnogo češće kažu "izvini, nisam te video" nego "izvoli, prođi". 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_juga 27 Napisano Jul 26, 2018 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Kawasaki KLE 500 :) ETZ 125 ;P Prijavi odgovor kao problematičan Ma džaba se mi među nama razumemo koliko su nam bitni crash barovi i dnevna svetla na njima kada ona govna što trebaju da razmu ne žele ni da čuju. Ja ipak pravim crash barove i stavljam dnevna svetla pa kud puklo da pukne. Neznam kako je kod vas u vašem gradu al kod mene u Požarevcu do današnjeg dana nije zažive registacija na mesec, tri, šest i td i td. !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Jul 26, 2018 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Mozda se kinezi sete da naprave odgovarajuce papire za led maglenke i dodatna svetla ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jul 26, 2018 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Prvo, pucketa im za papire negde dole ispod stomaka a drugo i da naprave papire, mislim da bih tada pre kupio Baha-Design ili PIAA homologovane nego kineza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Jul 29, 2018 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan On 25.7.2018. at 21:04, zlig0r je napisao: juce predao crash barove na plastificiranje, ja pre nedelju dana narucio ove:https://www.aliexpress.com/item/Huiermeimi-2PCS-Motorcycle-Led-Headlight-Headlamp-1500Lm-Scooter-Moto-Fog-Spotlight-12V-24V-6500K-Motorbike-Spot/32839492487.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.72084c4dLAGIF6 doduse, jos nisam smislio kako cu da ih okacim na crash barove, no to cu da provaljujem kad stignu...nasao sam neke gumene selne/nosace u luisu, to mi je za sada prvo u glavi... Obavezno da napišeš kakve su te lampe, jer i ja sam ih zagledao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1925 Napisano Jul 29, 2018 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan na pola puta su, cim namontiram - delim saznanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1925 Napisano Avgust 10, 2018 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan On 26.7.2018. at 19:49, Dr@g@n je napisao: Imas u radnjama gde prodaju materijal za grejanje selne koje imaju gumenu oblogu. Ima ih u dimenzijama 1/2", 3/4", i 1", odlicno lezu na skoro sve crash barove. hvala na savetu, nasao sam selne i cucnule kao budali samar. stigle i ledovke, nadam se da cu stici za vikend da ih montiram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Avgust 10, 2018 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, zlig0r je napisao: hvala na savetu, nasao sam selne i cucnule kao budali samar. stigle i ledovke, nadam se da cu stici za vikend da ih montiram Nema na cemu, uzivaj. Drago mi je da sam bio od neke koristi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Avgust 12, 2018 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam odabrao ovu lampu https://www.aliexpress.com/item/24W-Car-LED-Work-Light-Bar-6-SUV-Truck-Trailer-Wagon-Pickup-4x4-Motorcycle-4WD-Combo/32807308605.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4d2pBePd Nisam je isprobao, samo sam je na kratko upalio kad je stigla da vidim da li radi. Služiće isključivo kao noćno off-road svetlo. Čim smislim gde i kako da je montiram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Avgust 12, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Neke slike na putu ovih svetala? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krupni 5 Napisano Octobar 21, 2018 U prolazu, 38 postova Lokacija: Čačak/Beograd Motocikl: Strom 1000 L5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, kako se sezona priblizila kraju pocinje period kupovine igracaka za sledecu sezonu, elem nabasah na ova led svetla na ebay-u pa me interesuje jel ih ko kad video/ugradio? Rekao bih da su to kopije originala za bmw s tim sto ja nisam u tom klanu al bi ih kupio . Krenuo sam od givi s321 led-ova ali su preskupi, ovo je nesto sto mi se po izgledu i opisu cini slicno, da osvetljava primarno u daljinu a ne u sirinu, 40w je jedna znaci trebalo bi da prave dan kad se pripale. https://www.ebay.com/itm/2x-Spot-Auxiliary-Fog-LED-Light-Driving-Safety-Lamp-Motorcycle-For-BMW-R1200GS/183392191490?hash=item2ab306c402:g:~gUAAOSwSYpbrgF1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...