Djordjino 254 Napisano April 30, 2014 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Nimmin Meni ovo odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano April 30, 2014 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle sto se tice cene slanja, cena je $23 za paket, u paketu dva manja paketa sa po jednom lampom. Dakle, dranje. (This model's standard packaging is 2 pcs/box,and 1kg for 1 box/2 pcs, so the DHL air shipping cost will be $35, pls be noted. ... After checking, for HongKong post,the shipping cost is $23/kg, pls be noted.) Tako da,... za malo... :lol: Drustvo, zao mi je zbog ovoga. Pitam se samo gde jos ima da se prodaju "maglenke" na komad?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano April 30, 2014 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih vam u celokupnoj kombinaciji predložio da pogledate i ove stvari Rezervna 1 , zatim REzerva 2 i treću varijantu koju mogu koristiti svi umesto xenona, a pogotovo je dobra za one sa duplim farovima Glavno svetlo CEna prvog je 16 e z apar uz besplatnu pošiljku, a druga dva koštaju po 15e po komadu uz pošiljku od 1,56e Ovo treće, Glavno svetlo može da bude interesantno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano April 30, 2014 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo treće, Glavno svetlo može da bude interesantno. Da video sam to, ali se pitam kako su resili kratko/dugo svetlo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1392 Napisano April 30, 2014 Drug član, 1932 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan A ovako nesto sa DX sajta? Koliko znam postarina se ne placa. ovo je samo jedan od primera. http://www.dx.com/p/m1306-cree-xm-l-u2-30w-1000lm-waterproof-white-light-car-led-bulb-black-247029#.U2FQs1e2WSc ili ovo http://www.dx.com/p/exled-electric-cars-motorcycle-cree-xm-l-u2-led-headlights-modification-lens-strong-light-302629#.U2FRVVe2WSc ili http://www.dx.com/p/diy-superbright-high-power-10w-1000lm-4500k-led-warm-white-light-car-day-running-light-dc-12v-185549#.U2FSOVe2WSc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano April 30, 2014 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Bopk ova su odlicna,bar se meni svidjaju ali meni nije jasan taj nacin kupovine i kako to sve ide. Jel ima negde u Srbiji da se kupe ove LED maglenke zna li neko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6703 Napisano April 30, 2014 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Za ovu prvu varijantu sam još juče postavio link, niko nije reagovao. LM, najbolje izgleda ponuda koju predstavio zodini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1392 Napisano April 30, 2014 Drug član, 1932 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam pricao sa drugarom i on me ubedjuje da njegov neki kolega stalno narucuje za DX sajta i da mu uvek naplate manje nego sto pise na sajtu!!!! Treba da se vidim s njim sutra pa cu da pitam da recimo naruci 2 kom za probu (ili 4 posto vidim da negde moraju najmanje 3 kom da se naruce). Ako stvarno cena bude niza i ako nema carine i postarine onda je to to. EDIT: Nimmin nekako sam ispustio tvoj post od juce Stvarno stoji sad sam pogledao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano April 30, 2014 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Bopk,ja sam zainteresovan za prva ili druga kao sto si postavio link pa sam tu za narucivanje ako nije problem i meni da narucis,dogovoricemo se oko placanja ,ti se raspitaj pa mi javi ako nije problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1392 Napisano April 30, 2014 Drug član, 1932 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ove Zodinijeve su bez sociva i ja njih ne bi uzimao i pored daleko najbolje cene. Videcu sutra sa drugarom pa javljam ovde. Djordjino mogao bih onda da narucim 2x2 kom za probu. Taman da ti ih donesem preko Kopaonika Ili da se dogovorimo ovde svi pa da narucimo bez probe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano April 30, 2014 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Moze,ja sam tu na Kopu ,raspitaj se ti pa mi javni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Maj 1, 2014 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ove Zodinijeve su bez sociva i ja njih ne bi uzimao i pored daleko najbolje cene. Videcu sutra sa drugarom pa javljam ovde. Djordjino mogao bih onda da narucim 2x2 kom za probu. Taman da ti ih donesem preko Kopaonika Ili da se dogovorimo ovde svi pa da narucimo bez probe? Bez sočiva su jer su predviđena da se stave u postojeće farove, vide se adapteri za grla na slikama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6703 Napisano Maj 1, 2014 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan I kinezi ne rade za Praznik rada, naravno. Ništa novo? Šta smo odlučili, 'oćemo li svetleti ili ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Maj 1, 2014 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam i dalje za varijantu od 30e tj opciju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Maj 1, 2014 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam i dalje za varijantu od 30e tj opciju 2 Ma i ja sam kad bi to bilo tako, nego je 30+17 evra. Za te pare ima i kod nas, isti 'vaki, mislim cak i manje... EDIT: Uf sad sam pogledao, pa i nije bas jeftinije... http://www.hidxenon.rs/default.asp?T=20&G=1730&NIVO=11&N=DNEVNA%20SVETLA%20-%20LED%20-%20DNEVNA%20SVETLA%20-%20UNIVERZALNA&Page=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Maj 1, 2014 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Pa eto,a nije da su ovakve nego slabije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6703 Napisano Maj 2, 2014 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Evo da razmislimo i o ovima. Lepo piše: cena za par, besplatna poštarina za Srbiju. Jedino što bzv - belo kućište. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Maj 2, 2014 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Nimmin,meni su ove vise za sank a ne za motor,bas su ruzne,mora to na maglenku da lici a ovo je bezveze,bar se meni ne svidja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6703 Napisano Maj 2, 2014 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisam ni rekao da su lepe, samo su dž, imaju sočivo, besplatna isporuka i ne uslovljavaju količinu. Eto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Maj 2, 2014 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Pratim ljudi vasu temu vec neko vreme, da kazem da sam i ja zainteresovan. Najvise mi se svidja opcija 2 sa pocetka teme. Ali nije mi jasno dali kupujete dodatna svetla da bi bili uocljiviji na putu ili da mogu da se koriste kad pocrkaju sijalice u glavnim farovima ( jednom u 100god) Ovo pitam jer ja ih uzimam iskljucivo da bi povecao sanse da me neki debil pre uoci...to znaci da ce raditi uvek kada su i upaljeni farovi a to znaci u opciji 1 +60w vise, odnosno +40w (opcija 2) vise potrosnje a svi se trudimo da smanjimo potrosnju struje... Ja sam se licno razmisljao da uzmem ovako nesto i da kacim il na stapove ili ispod rucki link link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1292 Napisano Maj 2, 2014 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Evo da razmislimo i o ovima. Lepo piše: cena za par, besplatna poštarina za Srbiju. Jedino što bzv - belo kućište. Ima i jeftinijih, skoro upola VIDI OVDE, a evo i prethodnih varijanti, ako ništa drugo, barem štedite neki evro za carinjenje bangood jeftinije 2 ili Bangood maglenka 10w Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1392 Napisano Maj 3, 2014 Drug član, 1932 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Nista narocito nisam sznao za DX sajt od tog drugara. Kaze uvek je tako kako pise sem sto je cena manja kad stigne nego sto je na sajtu. Nije ni njemu jasno kako. Ko bi uzimao odatle najbolje je da naruci samo za njega zbog carine. Ja cu sacekati jos neko vreme da vidim da li ima neki bolji predlog i ako nema narucujem odatle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1292 Napisano Maj 3, 2014 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan To je varijanta sa dropshipmentom, tj kinezi vam uslužno (za 0,3 usd ili 0,5 usd) na propratnici pošiljke napišu vrednost koja je manja upravo zbog potencijalnog carinjenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Maj 3, 2014 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Ima li raspleta u ovoj turskoj seriji, `oce li Hasan kupiti ove ledove ili Mustafa one, ajde bre dogovorite se ima li sultana da klepi turbanom o astal i da odluci koja svetla ce se vozati ove 2014 godine. Elem i ja bih da glumatam malko. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Maj 4, 2014 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam odustao, ali ako vam bas zafali jedan, mozete da racunate na mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...