boki.64 1924 Napisano April 24, 2014 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, ako nekoga (minimum 10) zanimaju dodatna LED svetla za motor ili mozda auto. Ima raznih jacina i raznih cena. Da bi se ovako povoljno dobila ova svetla, treba da bude minimum 10 zainteresovanih. Tu postoji jos jedan problem, ali otom-potom. Opcija 1. http://www.alibaba.com/product-detail/30W-super-bright-aluminum-led-daytime_1673251342.html Opcija 2. http://www.alibaba.com/product-detail/20W-super-bright-aluminum-DRL-daytime_833615776.html @Bgboki ima ovakve i "ubijaju" kako sijaju, mogu i put da osvetljavaju. Opcija 3. http://www.alibaba.com/product-detail/15W-super-bright-aluminum-housing-high_1185558660.html Opcija 4. http://www.alibaba.com/product-detail/12V-10W-hot-selling-high-power_1725002419.html (minimum 20) Ja imam ovakve i fantasticni su, sluze iskljucivo za oznacavanje. Imaju i opciju blinkanja. Platio sam ih 32,84usd. Hajde da vidimo ima li zainteresovanih, pa da eventualno pravimo neki spisak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4685 Napisano April 24, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 5994 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Opcija 2 ugrađena u Atlantica pre nepune 2 godine (leto 2012.) do sada "ubijeno" oko 18-tak K km i rade savršeno. Svetle bolesno dobro - ako rikne ksenon, bez problema se put nastavlja sa njima Mene su koštale 50 eura a mislim da su kod nas u Sorabiji trenutno 80 eura. Jedna od boljih investicija koju sam turio u motor (a bilo ih je...) Svaka preporuka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano April 24, 2014 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja se prijavljujem,iskreno meni se najvise svidja opcija 1 ili 2,e sad sve od dogovora,naravno ako se moze dobiti na kucnu adresu,sve do dogovora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano April 24, 2014 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene sa prijavom opcije 1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko.p 30 Napisano April 24, 2014 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NG Motocikl: Africa Twin 1000 Prijavi odgovor kao problematičan opcija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano April 24, 2014 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Mene bi isto verovatno interesovala opcija 1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano April 24, 2014 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan za opciju 1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano April 24, 2014 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, dakle ima interesovanja. Sada cu da posaljem upit prodavcu, da vidim da li bi hteo da posalje svaki komplet na posebnu adresu. To je opcija da prodjemo bez ili sa sasvim malo carine. U slucaju da dodje jedan paket vrednosti 230 usd-a, to vec postaje neisplativo, onda treba da se plati spediter, pa carina i PDV... Obavesticu vas sta kaze prodavac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano April 24, 2014 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Opcija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6703 Napisano April 24, 2014 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan 2 uliva više poverenja jer smo čuli iskustvo korisnika (hvala alexanto). Dakle, 2 pa (ili) 1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano April 25, 2014 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Boki.64 Ima li kakvih novosti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano April 25, 2014 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Odgovorio mi... Kaze moze, ali to ponaosob slanje ce da kosta. Ja ga onda pitao da kaze koliko ce to da kosta, da se raspita pa da javi. Takodje sam ga pitao da li bi mu se isplatilo da nam posalje paket sa po 3 komada, jer i tako prolazimo bez carine. Cekam odgovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano April 25, 2014 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Ok,cekamo,meni licno se bas svidjaju ova svetla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1392 Napisano April 25, 2014 Drug član, 1932 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Da se stavim na spisak. Moze opcija 1 a moze i 2. Za sta god da se odlucite ja sam za. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2514 Napisano April 25, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da vidim koliko će sve to da izađe pa se možda i ja ubacim u ovu priču 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano April 26, 2014 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Hm, odgovorio mi... Sad ne znam da li se pravi blesav, ali kaze da je pakovanje po dva seta i da bi transport DHL-om kostao 35 usd. E, a ja sam ga se docepao za gusu i ne pustam , pa sam ponovio pitanje. Dakle, da li je moguce i koliko bi kostalo da se posalje obicnom postom? Zato sto meni nije zurba da paket stigne brzo, a i hteo bih da prodjem jeftinije. I tako ... cekam odgovor. Edit: ako nekoga interesuje original prepiska, neka posalje pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano April 26, 2014 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Mene ne interesuje prepiska ali me bas interesuju svetla i bas mi se svidjaju tako da Boki budi uporan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2495 Napisano April 26, 2014 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio ovakve kao sa linka.Sad su jos jeftinije,ne placa se postarina,nema carine,led 10w svaka,ima nosač za kačenje.Vidim da su ove sto vi gledate po 30w,mislim da je to prejako. http://m.ebay.com/itm/131022218166?nav=SEARCH Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skohajm 184 Napisano April 26, 2014 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan opcija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 241 Napisano April 26, 2014 Zainteresovan, 500 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan A kako vam se cine ovi besplatna isporuka za Srbiju: http://www.dx.com/p/m1306-cree-xm-l-u2-30w-1000lm-waterproof-white-light-car-led-bulb-black-247029#.U1wG3qK8MlT Inace zainteresovan za opciju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano April 26, 2014 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan To je jedan komad od 15W, za razliku od linkova iz prvog posta teme, gde su po dva komada u paru. Inače, DX šalje besplatno u Srb a carina je, standardno, problem za sebe. Praksa je ovima u DX da pišu minimalnu cenu na paketima, baš zbog carine. Imaju kinezi iskustva u toj oblasti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano April 27, 2014 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, tesko ide, ne znam da li je Kinez (Edward ) navikao da prodaje robu na kontejnere jer se nesto necka. Obavestio me je da "obicno" ne koriste regularnu postu (China ili HK post), jer je spora, a hoce i posiljka da nestane. Ja sam ga zamolio da u ovom slucaju napravi presedan i rekao da nam je skupo slanje DHL-om, a i da imamo vremena da sacekamo posiljku. Videcemo, "obaranje ruku" je u toku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano April 27, 2014 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Ne daj se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano April 27, 2014 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Posiljka koja ima vrednost u postanskom saobracaju je uvek knjizena posiljka-nemoguce je da se izgubi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano April 27, 2014 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam ove na motoru i prezadovoljan sam jacinom svjetla i oblikom svjetlosnog snopa : Link Bez problema se nocu moze voziti sa njima, bez glavnog svjetla . Jedina mana je sto mi se u jednom skuplja kondenz, ali do sada nije uticalo na rad. Klasicna kineska boljka, kontrola kvaliteta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...