darko123 0 Napisano Februar 5, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan LJUDI MOTOR JE NOV, ZA PREPORUCITI, VISE SE NE UVOZI OVAJ MODEL STO GA CINI ATRAKTIVNIJIM CENA JE 2300 , REG. DO JUNA ZA FORUMASE NE TREBA PRENOS OVE GODINE DA SE PLATI, REG. DO JUNA IMA KOFER OFARBAN U BOJU MOTORA( CRNA MET PERLA) ORIGINALNI VIZIR PRESAO 4000KM IZVOLITE 063/325-526 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Februar 5, 2008 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan LJUDI MOTOR JE NOV, ZA PREPORUCITI, VISE SE NE UVOZI OVAJ MODEL STO GA CINI ATRAKTIVNIJIM CENA JE 2300 , REG. DO JUNA ZA FORUMASE NE TREBA PRENOS OVE GODINE DA SE PLATI, REG. DO JUNA IMA KOFER OFARBAN U BOJU MOTORA( CRNA MET PERLA) ORIGINALNI VIZIR PRESAO 4000KM IZVOLITE Може замена? Старо за ново? Хонда за Пијађа? Нека слика? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Februar 5, 2008 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan ( CRNA MET PERLA) jel moze neka slika? kakva je ovo boja? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojinp 1 Napisano Februar 6, 2008 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Culi smo se telefonom zvao sam iz halo oglasa... nisam znao da je kolega clan foruma :-) Ja zainteresovan, ajde daj neku sliku i skini motor sa terase pa da probamo. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko123 0 Napisano Februar 7, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost zamena mi bas ne igra. Boja je perla crna znaci metalik s tim sto na suncu sija kao prasina raznih boja, valjda sam dobro objasnio. Motor sam kupio od jednog pilota JAT-a sa predjenih 1000km, taman mi je zavrsio posao jer mora da se vozi do 80na sat prvu hiljadarku. Ja sam od marta do avgusta presao 3000km bez i malo muke, svaki dan na posao i s posla, samo sneg me sprecava, po kisi je odlican. Isao sam s njim najdalje do zrenjanina, max oko 105 sto me strasno nerviralo sve dok iza krivine nisam obisao 3 harleya iz litvanije koji su isli 80 i uzivali. ima 12 konja vuce kao blesav, ja i zena uz avalu bez problema 60. Ovo je naj prodavaniji model u Italiji 2006 Cena je fiksna 2300 s tim sto dajem i vizir i kofer, imam kupca na cekanju do aprila ali bih radije da oslobodim malo zivotnog prostora na terasi Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko123 0 Napisano Februar 8, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
colonelo 1 Napisano April 13, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi sta bi sa ovim Libijem? Da li je prodat? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano April 13, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Au bre covece, pa oglas je star vishe od 2 GODINE!!! Shto ne brishete oglase koji su stariji od 4 meseca recimo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 636 Napisano April 15, 2010 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Ha vidi moj bivsi, ja i zaboravio da am ga imao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...