piki 11245 Napisano Octobar 30, 2023 Drug član, 1279 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 10. 2023. at 22:22, SQTR je napisao: Pažnja! Danas sam saznao da je Vozzi pod stecajem. Poznanica dobila otkaz. Ako neko moze da proveri, bilo bi dobro. Evo okacih u prethodnim postovima kao sto mozes da vidis nije u stecaju,poznanica verovatno malo preuvelicava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8456 Napisano Octobar 30, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1882 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, piki je napisao: posto u mojoj bransi ima gomila firmi,a valute su i preko 120 dana,placam program da bih mogao da vidim i proverim sve kako bih mogao da dam robu,mada i to nekad ne znaci nista,pa se nekad i zajebem i padnem na tuznu pricu,pa popusim. Za bonitet-opšte finansijsko stanje firme mi je jasno da postoje ti servisi, ali nisam znao da postoji i ovo za tužbe. To bi trebalo da, ako je javni registar, ne bi bilo samo na plaćenim servisima, nego i na nekom javnom portalu, a ako nije, da ne može ni za neke novce da se dobije informacija (legalno). Mislim, možda i postoji negde javni registar, ali je sakriven - google pretraga ga baš ne nalazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11245 Napisano Octobar 30, 2023 Drug član, 1279 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, zaludan je napisao: Za bonitet-opšte finansijsko stanje firme mi je jasno da postoje ti servisi, ali nisam znao da postoji i ovo za tužbe. To bi trebalo da, ako je javni registar, ne bi bilo samo na plaćenim servisima, nego i na nekom javnom portalu, a ako nije, da ne može ni za neke novce da se dobije informacija (legalno). Mislim, možda i postoji negde javni registar, ali je sakriven - google pretraga ga baš ne nalazi. mislim da je sve javno,pa firme su to,pravna lica,to mora da bude transparentno,jebem li ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Octobar 30, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Treba biti veliki umetnik, čak i za naše uslove, pa firmu sa prihodima od 2,8m odvesti u stečaj... Promenio Octobar 30, 2023 član X8 Vračar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8456 Napisano Octobar 30, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1882 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, piki je napisao: mislim da je sve javno,pa firme su to,pravna lica,to mora da bude transparentno,jebem li ga Pričamo o Srbiji u kojoj je potrošnja javnih para tajna, a kamoli privatnih Šalu na stranu, ne znam - od kad su ukinuli taj registar, ja nisam naišao nigde na te podatke o tužbama - a desilo se da mi je trebalo Na portalu susdstva predmeti se ne mogu pretraživati, već ako znaš tačno pred kojim sudom je predmet, i imaš broj predmeta, onda možeš da vidiš "stanje", a i to ako se dobro sećam, bez detalja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11245 Napisano Octobar 30, 2023 Drug član, 1279 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, X8 Vračar je napisao: Treba biti veliki umetnik, čak i za naše uslove, pa firmu sa prihodima od 2,8m odvesti u stečaj... daj je bilo kom clanu sekte uzmi kokice i cekaj,dok odu kokice ode i firma. p.s.ovi milioni su promet,da ne pomisle ljudi da je profit Pre 2 sati, zaludan je napisao: Pričamo o Srbiji u kojoj je potrošnja javnih para tajna, a kamoli privatnih Šalu na stranu, ne znam - od kad su ukinuli taj registar, ja nisam naišao nigde na te podatke o tužbama - a desilo se da mi je trebalo Na portalu susdstva predmeti se ne mogu pretraživati, već ako znaš tačno pred kojim sudom je predmet, i imaš broj predmeta, onda možeš da vidiš "stanje", a i to ako se dobro sećam, bez detalja. sta ti treba viči da ti proverim,nije problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8456 Napisano Octobar 30, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1882 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 52 minuta, piki je napisao: daj je bilo kom clanu sekte uzmi kokice i cekaj,dok odu kokice ode i firma. Da, ako je državna. Svoje znaju i da sačuvaju i uvećaju. pre 53 minuta, piki je napisao: sta ti treba viči da ti proverim,nije problem Ma ne treba mi ništa odavno. Samo konstatujem da je to nekad bilo lako dostupno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11245 Napisano Octobar 30, 2023 Drug član, 1279 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, zaludan je napisao: Da, ako je državna. Svoje znaju i da sačuvaju i uvećaju upravo na to sam i mislio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Octobar 30, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Znaci da kupujemo VOZZI, jel to zakljucak ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Octobar 30, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Boga mi,kupicu juga a ne vozzi.Ovi elektro kurci odneo ih djavo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1933 Napisano Octobar 30, 2023 Drug član, 791 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj onaj klip što sam okačio da vidiš tek kakav je to pakao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Octobar 30, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Bojan82 je napisao: Boga mi,kupicu juga a ne vozzi.Ovi elektro kurci odneo ih djavo Pametno, kupi i voZZi se ko covek. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Octobar 31, 2023 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, travelman said: Znaci da kupujemo VOZZI, jel to zakljucak ... Kupi trotinet, pumpu, kanticu, i kablove za start. Eto ti pomoc na putu za iste pare. Ne ide se u stecaj jer nema para nego da se zaobidju neke obaveze pa se prebaci posao na novu firmu. Nadam se da je informacija netačna ali videcemo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8456 Napisano Novembar 6, 2023 (promenjeno) 4_tocka_i_karoserija, 1882 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Na moju žalost, danas sam koristio usluge Vozzi-ja. Šlep vozilo je stiglo za cca 30 min od mog zahteva kroz aplikaciju. (30km od Beograda) Promenio Novembar 6, 2023 član zaludan 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Novembar 6, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Danas kupio vozzi evropa jer mi pre par dana istekla vaznost članstva, pitao jer se sta menjalo u odnosu na predhodne uslove i godinu kad momak rece kolko on zna, nije. Ja nemam pojma sta je bilo i pre a kamoli sada. Kupio u kemoimpexu gde standardno kupujem godinama i jedina novina u odnosu na pre je bila ta sto su oni ubacili moje podatke u racunar/sistem i tako aktivirali paket. Pre je bilo ono da sam ukucavam poruku na mob. Pre sat vremena, zaludan je napisao: Na moju žalost, danas sam koristio usluge Vozzi-ja. Šlep vozilo je stiglo za cca 30 min od mog zahteva kroz aplikaciju. (30km od Beograda) E jbg, sta se zbilo kad si skoro bio na servisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1777 Napisano Novembar 6, 2023 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo je da sačekaš do Crnog petka, budu ozbiljni popusti na Vozzi pakete.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Novembar 6, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi palo na pamet a i trebam uskoro na put pa da ispucam ona 72h da postane aktivna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8456 Napisano Novembar 7, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1882 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, travelman je napisao: sta se zbilo kad si skoro bio na servisu Još uvek ne znam, ali sigurno ništa jeftino Biće da je crklo šta god da mi je javljalo grešku pod određenim uslovima, ali što ni u ovlašćenom servisu nisu mogli da utvrde bez rasturanja pola auta, ali se meni nije davala gomila para da mi rasture auto, pa da onda moraju da mi uzmu još para jer bi bilo glupo da priznaju da su se zajebali 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano Novembar 24, 2023 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan On 6. 11. 2023. at 20:42, vidakn je napisao: Trebalo je da sačekaš do Crnog petka, budu ozbiljni popusti na Vozzi pakete. Sent from my SM-A705FN using Tapatalk evo ga i crni petak, ali nesto ne vidim ranije popuste, sada je svega 10% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1777 Napisano Novembar 24, 2023 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Da ove godine je tako...Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksha 115 Napisano Novembar 24, 2023 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prošle godine platio vozzi Evropa 3150din, sad je sa sve Black Friday popustom 5000. Preteraše ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1777 Napisano Novembar 24, 2023 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko neki info za druge jeftinije opcije? Tipa AMSS i slično.I meni ističe Vozzi paket 27.11. pa bi da imam bilo kakvu alternativu od tada.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8456 Napisano Novembar 24, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1882 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Nema ništa jeftinije što pokriva Srbiju i Evropu. pre 5 minuta, vidakn je napisao: I meni ističe Vozzi paket 27.11. pa bi da imam bilo kakvu alternativu od tada. Tri dana ili si pogrešio u kucanju? Mislim, po tri dana im treba za aktivaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1777 Napisano Novembar 24, 2023 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Piše da mi paket ističe 27.11. nisam ništa pogrešio u kucanju.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Novembar 24, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Obrni okreni ja pre 15 dana opet uzeo vozzi jer mi njihova ponuda na papuru najlepse zvucala. Nisi pametan sta i kako ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...