Fredi 4490 Napisano April 20, 2014 Svrati cesto, 3592 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan 1 José María LÓPEZ (ARG) 85 2 Sébastien LOEB (FRA) 73 3 Yvan MULLER (FRA) 65 4 Gabriele TARQUINI (ITA) 31 5 Hugo VALENTE (FRA) 31 6 Tiago MONTEIRO (PRT) 30 7 Tom CHILTON (GBR) 30 8 Mehdi BENNANI (MAR) 16 9 Dušan BORKOVIĆ (SRB) 15 10 Norbert MICHELISZ (HUN) 14 11 Mikhail KOZLOVSKIY (RUS) 10 11 Rob HUFF (GBR) 10 13 Gianni MORBIDELLI (ITA) 10 14 Franz ENGSTLER (DEU) 6 15 John FILIPPI (FRA) 4 16 Pasquale DI SABATINO (ITA) 2 17 James THOMPSON (GBR) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano April 20, 2014 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Sviđa mi se kako izgleda tabela posle 2 vikenda. Uopšte se ne vidi izvesnost šampionske fabrike. Jako je lepo kad fabrika napiše pravila igre pa se trka sama sa sobom. Pretpostavljam da to i Honda želi da napravi u MotoGp-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1241 Napisano April 20, 2014 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Huff me odusevio u prvoj trci sa ladom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5361 Napisano April 20, 2014 Integrisan, 13056 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jako je lepo kad fabrika napiše pravila igre pa se trka sama sa sobom. Užas stvarno. Gledam danas onu trku... pa koga oni zajebavaju? Kakvo crno trkanje, ono je ko kad na kompjuteru odabereš neki lak nivo. Da 100% pobediš. I još onaj ljigavi Loeb uguran da ga gledamo još 9 godina. Za proliv!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1241 Napisano April 20, 2014 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Tako je bilo i prethodnih godina kada je Chevrolet imao podrsku fabrike. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano April 21, 2014 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan I Seat pre toga. Mislim da je najbolje trkanje bilo pre te Seat ere. Dok su Alfa i Bmw bili učesnici. Čim su fabrike počele posle da kroje šampionat sve je otišlo u... Meni je vrhunac smora bio na prvoj trci. 3 Citroena voze formacijski i Čilton počinje da ih stiže za sekun po krugu. Reko kool, nemaju ovi tempo za celu trku možda bude zanimljivo. Kad se odjednom gospoda ubrzaju za preko 2 sek po krugu. Pa i juče je baš bilo kao na igrici što kače crank - sa poslednjeg na prvo... Možda jeai dobar vozač ninja ali budimo realni. Jedino me čudi da je Miler dozvolio da ga obiđe tako lako, a da se nije trudio da vrati poziciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4275 Napisano April 21, 2014 Ne silazi, 6613 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan pih, jebem ti Citroen, startuje poslednji i zavrsi prvi...ma vazi. Borkovic odlican, realno, pravi trkac...negde dobije negde izgubi... nije ga Loeb lako dobio. MA kakvi lako... da ne pogreši onaj Marokanac ispred... Realno je lepo jebavao Loeba skoro celu trku. Trka se i ne odustaje kad vidi nekog glavonju iza sebe. Respect ! Vrlo pametno i džentlmenski vozi, nije zatvarao Sebu prolaz kao što se to inače čini na današnjim trkama, da je hteo da rizikuje kontakt mogao je da se odbrani, tačno se vidi da čuva automobil pošto smo mi sirotinja i nemamo neograničeni budžet. Pravo rangiranje je bez Sitroena. Koliko sam čuo, taj auto košta milion. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano April 21, 2014 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Košta malo više. Ševroletova šasija je milion, a mašina 500 hiljada. Citroen je garant to dobrano prebacio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano April 30, 2014 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Ovog vikenda se trka vozi u Mađarskoj. Sad sam pročitao da će Citroenima ostati balast od 60kg, a svima ostalima se skida pa će imato 1100kg. Verovatno će biti priča kao pre par sezona kad su balasti zavisili od plasmana na poslednjoj trci. Baš.me živo interesuje da li će to ubrzati ostale ili će Citroen i dalje biti dominantan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano April 30, 2014 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Postavljena u znak podrške Borkoviću! Lajkovao je u roku od par minuta! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1241 Napisano Maj 3, 2014 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Spremam se za prenos wtcc kada dobijam obavestenje da nece raditi prenos kvalifikacija zbog snookera. > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Maj 3, 2014 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Boze Ares i ti svasta pricas... pa to je snooker, a ono samo svetsko prvenstvo turing automobila .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Maj 3, 2014 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ako je za utehu i live stream prenosi snooker Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1241 Napisano Maj 3, 2014 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Kazu da ce ici snimak kvalifikacija posle snookera. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Maj 3, 2014 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan E i ovo je svetsko prvenstvo u snukeru Sada je u toku polufinale najvećeg turnira u sezoni. Btw Ares, dobar si bio. Plivaš i međ 4 točka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Maj 3, 2014 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Sad čitam da je Duca dobio kaznu i da će startovati sa poslednje pozicije. Navodno mu je auto bio niži od dozvoljenog. Smorih se za medalju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Maj 4, 2014 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan E serem im se u pravila , 5 mm. Postoji li ikakva tolerancija? Nesto mi to da odlucuje 5 mm, stvarno bezveze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Maj 4, 2014 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kad je druga trka?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Maj 4, 2014 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Pola sata posle prve (ako već nie kasno). Pratio sam prenos na Es slupajući engleskog komentatora (izvini Ares). Gost mu je bio Džejm Neš, prošlogodišnji vozač u wtcc i obojca su izjavili da nie mogao da dobije nikakvu prednost time. Doduše, i iz kvalifikacija se videlo da nema baš savršen tempo. Kolko se sećam da je za 9im u kvalifikacijama kasnio preko 1 sek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Maj 4, 2014 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan izjava posle trke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Maj 4, 2014 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan sto znaci da sam propustio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tocak... 17 Napisano Maj 4, 2014 Svrati ponekad, 82 postova Lokacija: Kotor Prijavi odgovor kao problematičan Bice bolje u Slovackoj sledeci vikend. Idemo dalje Duco majstore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Maj 4, 2014 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Duca je objavio da je razočaran vikendom zbog kazne, ali je isto tako posvetio obe trke tragično nastradalom Mungosu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Maj 6, 2014 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan A znači trap je u pitanju. Nisam mogao da skontam o čemu se radi, vidjelo se da tempo nije onaj isti. Idemo dalje Duco kinže, konže! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5361 Napisano Maj 6, 2014 Integrisan, 13056 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.webtv.rs/play/67178 Kakav fini gospodin!!! Javlja mi se da će daleko da dogura! . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...