scorpija 2025 Napisano Maj 17, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Ovde je greota bilo sta kucati jedino gledati i uzivati Slazem se sa tim i krivo mi je sto nisam blize pa da vam se pridruzim u tim predivnim voznjama i druzenjima. Ovde kod mene je sve ravno i monotono! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jun 17, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan E kako je drugu Scorpiji dosadno i monotono i nema sa kime da se vozi , juce 16.06. ispunila mu se zelja da se malo vozikamo u drustvo!! Gde?? Pa u Kovin, hahahaha!! Sta tamo imade?? E ima nesto pametno da se vidi! Dogovoreno ocas posla FB cudo a i pomalo mobitel1! Se nadjemo na pumpi Luk Oil U Kovinu oko 15h? Moze!! E ,a sta trazimo u Kovinu?? Maketu Dunava od usca Tise do H.E. Djerdap!! Maketa je napravljena za potrebe izgradnje elektrane, odnosno radi potapanja priobalja. Nekada su tu radile pumpe , gurale vodu itd, a kako se kod nas nista Ne odrzava tako je i ovo propalo , pa vode ima samo kada su jake kise. Ajmo dalje, receno je o maketi, a ona se nalazi u parku hotela "Grad" koji je sagradjen najpre kao restoran i konaciste za inzenjere i ostale arhitekte na izgradnji elektrane, 1957.g.zato je tu i nastala maketa. A samo mesto hotela je CASTRUM CAVE, ostatak rimske utvrde. Ispod utvrde je predivna marina za camce (kazu nema lepse na celom Dunavu).I to ce mo videti. A sada foto sesion, mada nisam neki majstor za slikanje i ovo je dobro. Jos da dodam da sam uslikao samo one lokacije koje sam poznao i za koje ima obelezje, jerbo su kamenovi sa imenima izbledeli , nekome nije vazno????? 1.pocetak , usce Tise u Dunav, tu su bile pumpe koje su izbacivale vodu: Slcorpija kao Guliver, ima ga jos na nekim mestima 2.usce Save u Dunav 3.usce Morave i malo dalje Mlave u Dunav (Scorpija stoji iznad Mlave hahahah), i za Moravu su postojale pumpe i ubrizgavale vodu! 4.Dunav kod Panceva i usce Tamisa 5.Dunav kod Smedereva 6.Dunav kod Velikog Gradista ili Kostolca nema oznake na kamenu pored?? 7.Dunav kod Golupca 8.ulaz u Djerdapsku klisuru "Gvozdena Vrata" Mrzelo me je dalje da slikam... Izlaz iz klisure, Guliver jos uvek nije savladan od strane Liliputanaca!! I ovde je kraj tu je H.E i Guliver je jos uvek tu!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jun 17, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan To je bilo to sto se tice makete, a sada nesto neobavezno. Prilaz objektu hotel "Grad", koji je kao sto sam kaz'o na mestu rimskog utvrdjenja Castrum Cave, zato je malo uzbrdo! Debela ladovina, za makine ljute! Pa smo onda krenuli do Kovinske marine na po jedno picance! Pogled na Kovinsku marinu I eto ocas posla doje vreme da se ide kucama. Lepo provedeno vreme bez neke obaveze ,do 19h. Sledeca tura nova avantura!! Samo gde??Hehehe, imam ideju!!!! Ali brez nekog planiranja preteranog, odemo vratimo se sve u roku od 5-6 sati. Scorpija isto takodje slikovao, pa ajd ubaci tvoje vidjenje, a ima nesto pokusao i video zapisom da napravi!! Koliko toliko amo sa vidoja!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Jun 17, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan ]Moram da dodam da je samu ideju odlaska u Kovin pokrenuo naravno Mihac koji je čuo za postojanje te makete! Vreme je bilo ekstra za vožnju,a Mihac je kasnio samo pola sata od dogovorenog vremena A sada i neke fotkice od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Jun 17, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Pa posle takve avanture malo opuštanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Jun 17, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Evo i neki video zapis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jun 17, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Slobo extra uspeli video snimci!! A okasnio sam zbog radi zastoja u saobracaju, uleteo sam u pratnju sahrane!! Sorry!! p.s. Na skrovito Vas vodim mesto !! Negde, samo ja to znam hihihihi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 17, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiva lokacija...bravo!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 17, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Svaka vam cast. A ja ceo dan proveo u radionici - pravim od nicega - nesto ( ETZ 250 ) . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 18, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka vam cast. A ja ceo dan proveo u radionici - pravim od nicega - nesto ( ETZ 250 ) . To je, izgleda proklestvo svih majstora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jun 18, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Zavidim...zavidim...zavidim...ko je popio onu vodu????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Jun 18, 2011 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Svaka vam cast. A ja ceo dan proveo u radionici - pravim od nicega - nesto ( ETZ 250 ) . Nije moj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Jun 19, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan uzivate jednog dana i ja cu vasim stazama Da ispratim i ja sa nekom slikicom Ko vozi MZ uvek ima neki posao oko njega!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jun 20, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Dunulo mi je ,pa cu sjutra da se provozam do Raske!!!! Svilajnac-Raska 179km, cisto zbog orijentacije ko bi da krene samnom. Ako neko hoce OK, polazim oko 08h iz Svilajnca, ako neko hoce mogu da popricekam do 09-10h nista duze!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1285 Napisano Jun 20, 2011 MZ Rider, 4139 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Dunulo mi je ,pa cu sjutra da se provozam do Raske!!!! Svilajnac-Raska 179km, cisto zbog orijentacije ko bi da krene samnom. Ako neko hoce OK, polazim oko 08h iz Svilajnca, ako neko hoce mogu da popricekam do 09-10h nista duze!! ako hoces svrati do mene, posle produzis put Studenice, Usca(kroz njega prolazis i iz Kraljeva) pa Raska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jun 20, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je Sumi , ali Arilje mi nije uzputno mesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jun 20, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan I evo ga, na skrovito vas vodim mesto ,sada ovako preko Youtubeta, aj cu sjutra i licno da se uverim!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1285 Napisano Jun 20, 2011 MZ Rider, 4139 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan znaci neces svrnes do mene, e dobro nemoj posle nisam te zvao.. A posto ti MZ torsi 3 l mogao bi da svratis menas samo 80km vise.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jun 23, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam i najavio, "skoknuo" sm do Semeteskog jezera!! Svilajnac-Smetesko jezero u oba smera nsto jace od 390km. Slikeeeeee: -Niz ibarsku klisuru ima puno parking prostora,jedino na ovom je bilo kamenih kontejnera za otpad ( betonske sahte) gde sam mogao staviti aparat da me uslika!! Nigde kanti za otpad! Pogled na Ibar U maju na Ibru je bilo Evropsko takmicenje kajak na divljim vodama A tu je i spomenik ratnicima iz Prvog svetskog rata, spomenik je u hladovini retke biljke Crni bor Tu je i utvrdjeni grad Maglic Na izlazu iz Raske, ka Kos.Mitrovici, kada se predje pruga onda se skrene levo I ovakav je put do sledece raskrsnice Mnogo ima ovakvih divljih kamenoloma sto proizvodi mnooogo rizle po krivinama!! Na pojedinim mestima stene su bledo plave!!?? Puno uspona i mnooogo ostrih krivina , a put je uzak neverovatno!! I onda jedna primitivna oznaka, na parcetu tarabe napisano Semetes. Odavde pa do jezera jos uzi , i strmiji Makadamski put.(tesko se mimoidju dva auta marke Yugo, hihihihi) Pogled ka obroncima Golije Pa pogled na deo ka Kopaoniku I onda Semetesko jezero Nije imalo smisla ici okolo njega obraslo je sevarom. E posto je duvao vetar onaj cika sto vozika po jezeru na ostrvima kaze da je veoma tesko puravljati po vetru , zato me nije ni vozao , steta! A nesto se moralo i jesti, ogladneo sam bre od ovolike voznje!! Restoran 'Jerinin grad" podno Maglica, odlicna Junetina u saftu + mesana salatica sa barenom kiselom sangarepicom mmmmmmm !! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jun 23, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Do nove ture i nove avanture 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 23, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Tooooo igumaneeee.... :moto3: :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Jun 25, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan odlicno kolega uvek nades neki razlog za voznju pitam se sta je sledece koja destinacija, slike su odlicne, motor nije kasljuco nista? reci nam dali ima riba u toj vodi zaba zmija itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jun 25, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Gde je teta sto je lepo pricala o jezeru? Sta, vise nije tamo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jun 27, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Teta se vratila kuci. Peco, ima nekih zaba , kazu da je poribljeno, ima jos tritona, ma sta znam sta sve ima... ima i ala, sandjama svasta nesto!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Jul 17, 2011 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednog malog putopisa od mene http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/68562-cvajtaktima-na-taru/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...