Biker Q 1642 Napisano Mart 28, 2014 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugaru procurela vodena pumpa, neki predlazu zamenu semeringa ali gde? ili ako neko ima da proda ispravnu pumpu neka javi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12725 Napisano Mart 28, 2014 Ne silazi, 7371 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sumnjam da ce i ta polovna biti okej. Ja bih reparirao i onda znas na cemu si. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Mart 28, 2014 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Imam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Mart 28, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Sumnjam da ce i ta polovna biti okej. Ja bih reparirao i onda znas na cemu si. Zasto sumnjas...zxr ima prolupalih koliko hoces(uostalom kao i vecina kawasakija )koji su rastureni u delove...tako da je pumpa najmanji problem.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Mart 28, 2014 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan imam ja pumpu 30e 064/198-08-14 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Mart 30, 2014 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima sto su se javili, brojeve prosledjujem drugaru i on ce vas kontaktirati oko daljeg dogovora. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...