aca-pn 6416 Napisano April 2, 2014 Enduraš, 6387 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Meni ima na spisku, ali nikakav mail nisam dobio, jesu li u njemu podaci za uplatu kotizacije ? I jos jedno pitanje, da li je moguce posle uplate kotizacije promeniti grupu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano April 2, 2014 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan aco, proveri u Junk folderu, meni je stiglo tamo a ne u inbox Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jogi 96 Napisano April 2, 2014 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Bela Palanka Motocikl: Yamaha XT 600 2KF Prijavi odgovor kao problematičan Ako imate mogucnosti, i uslova bilo bi veoma lepo da se nekako promovisete preko you tube-a, napravite neki mali video materijal, oko 2min. mozda za neku godinu boze zdravlje postane atraktivna manifestacija, i cisto da bi neki ljudi imali uvid o cemu se radi koji cak i nikad nisu culi za hard enduro, nego samo znaju da kazu oni koji su naculi ''a to li ono sa kroserice?'' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano April 2, 2014 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni ima na spisku, ali nikakav mail nisam dobio, jesu li u njemu podaci za uplatu kotizacije ? I jos jedno pitanje, da li je moguce posle uplate kotizacije promeniti grupu ? poslacu ti na pp uputstva. Klasu gledaj da promenis do 1.juna da bi posle lakse islo sve na samom desavanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 2, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan aco, proveri u Junk folderu, meni je stiglo tamo a ne u inbox Što, ti si dobio uputstva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano April 3, 2014 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nove fotke xross adventure na naslovnoj strani http://www.xross-team.com/ Uzivajte 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano April 3, 2014 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nove fotke xross adventure na naslovnoj strani http://www.xross-team.com/ Uzivajte A da li ima ikakve sanse da se prikaze makar I opisno staza...ili neki video klip u kome ce barem biti prikazani naj tezi delovi staze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano April 3, 2014 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nove fotke xross adventure na naslovnoj strani http://www.xross-team.com/ Uzivajte A da li ima ikakve sanse da se prikaze makar I opisno staza...ili neki video klip u kome ce barem biti prikazani naj tezi delovi staze? sve je opisano u delu biranje trase,svako ko se realno pronasao u tom opisu nema razloga za brigu, bice moguce i obici neke teze dolove, a bice uskoro i slika sa trase.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano April 4, 2014 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Људи, молимо вас да приликом уплате новca на рачун, било којом варијантом, јасно наведете ко је уплатилац, а то име треба да буде исто оно под којим сте се пријавили! Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 6, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Aj vidite ta uputstva dal ste mi poslali ili ne...u svakom slučaju ih nemam na emajlu... (za startni broj 202) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano April 6, 2014 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ima li neko brile na prodaju? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano April 6, 2014 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kako bre niko nista na mail nije dobio? Ja cim sam se prijavio, stigao mi mail sa podacima za uplatu. Jos pored toga mi stigao drugi mail od Kome pre neki dan, da naznacim moje ima na uplatnici, zbog sobe i bla, bla... Sve uredno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano April 6, 2014 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ima li neko brile na prodaju? Imas jeftine u komp co Ariete model od 2500rsd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano April 6, 2014 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ima li neko brile na prodaju? Imas jeftine u komp co Ariete model od 2500rsd Ne zuri Vojo. Brile su nagrada za trece mesto u super-teskoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
breza_nbgd 12 Napisano April 7, 2014 U prolazu, 38 postova Lokacija: ??? Motocikl: KTM 2013 ohne zylinder Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ima li neko brile na prodaju? Imam ja da poklonim jedne 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 7, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ima li neko brile na prodaju? Imam ja da poklonim jedne Eto...taman je mu je pre neki dan bio rodjendan EDIT: Stigao juce email, sa uputstvom...hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6416 Napisano April 7, 2014 Enduraš, 6387 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Danas uplatio, narucio i novu gumu da bude spremna za dogadjaj, znaci nema vise predomisljanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano April 9, 2014 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ima li neko brile na prodaju? Imam ja da poklonim jedne Brezo, veliko hvala burazeru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano April 10, 2014 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Prijavismo nadam se dio ekipe iz CiG nadam se da ce nas bit jos vise nadam se da nas nece bit manje nadam se da nam ne ostaje samo nadanje nadam se da cemo imati para da kupimo guma i cigara Nasam se da ce sefovi bit drugari i pustit nas sa posla nadam se da ce zene biti srca meka i za nase enduranje imati smeka nadam se da ne zabudalih previse 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2247 Napisano April 10, 2014 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Mogu li ja sa TT600R da se ubacim u "B" grupu? Jes, da sam malo preko sa kubikazom ali i nemam baš takmičarskih ambicija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano April 10, 2014 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mogu li ja sa TT600R da se ubacim u "B" grupu? Jes, da sam malo preko sa kubikazom ali i nemam baš takmičarskih ambicija. Cao Raco, Ako bude suvo mislim da prolazis a ako bude mokro jak si pa guraj koliko mozes, mislim da ces da prodjes ali ces fino da se namucis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6416 Napisano April 10, 2014 Enduraš, 6387 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li da budu neke slike terena po kom se vozi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano April 10, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan jao, bemlivassveodredakomplet!!!! Vidim da cu moju fotoreportazu da pomeram zbog vas... Nesto mi se mota po glavi da pomerim svoj polazak na "Puteve NOB-a" za par dana kasnije kako bih pri povratku u Srbiju dosao i na Kop. Takmicenje ne bih posto bih bio mrtvosan od putovanja i ne bih imao gume za to, ali za druzenje uvek. Narocito neko iz Afikinih ergela treba da se takmici za VladomSD u zdravnju nekih klopa i kojecega Vlado, prihvatas izazov? Oni nek se jurcaju po livadama tamo mi imamo nasu disciplinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 11, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Brate jurcanje livadama ne propustam. Kod mene je slicno , kao i kod organizatora....... pored primarnog cilja - afirmisanja ovog sporta, sekundarni je da prodjem trasu i eventualno naucim nesto novo od iskusnijih u off road disciplini .... a i dobro je, otvara apetit , za to drugo takmicenje. I za drugo takmicenje "Krkenzi-cross", Brzece 2014, obezbedjeno je sve, ...stavi se na startnu listu . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano April 11, 2014 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Eh da vas Vlajko nije izdao potukli biste Afriikance do nogu u drugom takmicenju. Ovako vam kvari prosek, pardon odrzava im nadu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...