kepo 4527 Napisano Decembar 24, 2014 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa Antekom. Malo je bezveze da gulis 100 km onako u prazno, a dosao si na takmicenje! Jednostavno je smaranje. Ako ne moze da se to organizuje, onda "mozda" i bolje da ga nema. Hard enduro i to je to. A opet, realno, pola gostiju je bilo sa velikim motorima, a u drugom su planu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Decembar 24, 2014 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan I da kontrolne tacke budu pravilnije rasporedjene, tj da ne budu dve tacke blizu jedna uz drugu, pa posle toga 40km nista. Ja sam recimo omasio skretanje za veliku gobelju, po tracklogu sam video da sam skratio put za 5-6 kilometara, a bas u tih 5-6 kilometara su se nalazile dve kontrolne tacke koje sam promasio, previse blizu u odnosu na ukupnu duzinu staze. Ma ti nisi bitan.... ko te shisha :lol: Nekoliko takmicara je omasilo te dve tacke i upropastilo svoj plasman. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 24, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan I da kontrolne tacke budu pravilnije rasporedjene, tj da ne budu dve tacke blizu jedna uz drugu, pa posle toga 40km nista. Ja sam recimo omasio skretanje za veliku gobelju, po tracklogu sam video da sam skratio put za 5-6 kilometara, a bas u tih 5-6 kilometara su se nalazile dve kontrolne tacke koje sam promasio, previse blizu u odnosu na ukupnu duzinu staze. Ma ti nisi bitan.... ko te shisha :lol: Nekoliko takmicara je omasilo te dve tacke i upropastilo svoj plasman. Jes vala.... svasta se desavalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Decembar 24, 2014 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče teške i superteške kategorije, ja bi vilo da se mjeri vrijeme na svim specijalim, dakle od početka do kraja, ok, može biti segmentno podijeljeno. To bi bilo to! Slazem se sa Antekom. Malo je bezveze da gulis 100 km onako u prazno, a dosao si na takmicenje! Jednostavno je smaranje. Ako ne moze da se to organizuje, onda "mozda" i bolje da ga nema. Hard enduro i to je to. A opet, realno, pola gostiju je bilo sa velikim motorima, a u drugom su planu. +1 za gore navedene sugestije Jos bih dodao da je ukupna kilometraza oko 120 km za Super Tesku (dva specijala + vezna deonica) je bila taman za taj dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Decembar 24, 2014 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice merenja vremena za teske i superteske na celoj trasi, to nije izvodljivo i nece biti. Razlog je taj sto se krecu delom makadamskim putevima gde je normalan saobracaj u opticaju i takmicenje na tom delu je nebezbedno. Treba neko da drzi pun gas a iz suprotnog smera ide traktor sa drvima ili kamion. Zatvaranje 100km puta je apsolutno neizvodljivo. Nije to potcenjna klasa nego takav tip takmicenja. Da li znate kakva su pravila u svetskom enduru sampionatu, na Dakaru? Pa isto ovakva, vozis neku trasu a samo ti se mere speccijalni ispiti. Sve ovo je iz razloga sto su to motori koji ucestvuju u regularnom saobracaju. Treba razmotriti da bude mozda jos jedan ili dva specijala. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 25, 2014 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ok, imas pravo. Ne moze se voziti gde ima saobracaja, al mozda moze da se doda jos neki specijal. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Decembar 25, 2014 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ne mora da bude specijal, može se dodati kao i na mnogim trkama, minut u kom moraš da se pojaviš na sledećoj kapiji. To je lakše organizovati, očekivano vreme da ne bude prekratko, a penali za one koji ne stignu... Druga stvar, specijal neki može da se ubaci a da nije brzinski... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Decembar 25, 2014 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi bilo lose ubaciti neki brdski specijal uzbrdo uz neku skI stazu ....kao vanrednu proveru sposobnosti i motora i vozaca i uz brzinske specijale to bi bilo to a skratiti turisticku voznju na neku razumnu kilometrazu koja nece oduzeti ceo dan i bespotrebno zamarati.....jer ruku na srce voziti ceo dan tezak motor zahteva bas dobru koncetraciju a usled pada snage i koncetracije moguce su i pravi padovi i povrede....eto cisto neke sugestije iz ugla nekog ko vozi XT 600. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Decembar 27, 2014 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Iz mog ugla samo da pivo nebude mlako 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Decembar 28, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice samo angazujte neku doktorku koja iz 30x moze da pogodi venu za bromilu, svog me izbusi i da se na ambulantnim kolima zamene amortizeri. Bubrezi otpadose do novog pazara. Sto se same trke tice mene to ne zanima i onako se prvi dan slomim. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 97 Napisano Decembar 28, 2014 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan ... Sto se same trke tice mene to ne zanima i onako se prvi dan slomim. :care: Pa i to je odredjena kategorija u kojoj treba uvesti neka pravila, minutazu i pehare ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 28, 2014 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Koma, a sto bi ti tesku toliko stedeo nekim utabanim makadamima. Daj nam malo akcije bez saobracaja. Umemo mi i da guramo ako zatreba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Decembar 28, 2014 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Tebi braćala nije bilo dosta guranja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 28, 2014 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Samo da nisam iza tebe, i moze kako hoces. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Decembar 28, 2014 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan To će teško da se ponovi, takoreći nikad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Decembar 28, 2014 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan ma ako odemo sa teškim kategorijama van okvira revijalnog dela, onda treba praviti celu trku namenjenu samo teškim motorima... A da ne bi brinuli šta ćemo da radimo ceo dan, stavite da staza ide uz Gvozdac i limit do kraja dana da se popne . A ko se popne može ponovo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Decembar 28, 2014 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nije fer, ti već imaš iskustva 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 28, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nije fer, ti već imaš iskustva pola iskustva 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Decembar 29, 2014 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Trećinu da budemo precizni Vremenski bi to iskustvo zvučalo impozantnije 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Decembar 29, 2014 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ni to ne bi imao Kvarisa da nije bilo skretnicara 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Decembar 29, 2014 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se u TEŠKOJ klasi dogodine, predpostavljam da LC4 tu pripada... Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Decembar 29, 2014 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se u TEŠKOJ klasi dogodine, predpostavljam da LC4 tu pripada... Sent from my iPad using Tapatalk Sa tobom jedino ako je supermoto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 11, 2015 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se u TEŠKOJ klasi dogodine, predpostavljam da LC4 tu pripada... Sent from my iPad using Tapatalk Sa tobom jedino ako je supermoto isto kao ja sa tobom ako ne budu neke sulude kotizacije gledamo se ove godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Januar 24, 2015 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Biće oko 50e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 24, 2015 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Biće oko 50e. to je ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...