ivan88 855 Napisano April 27, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam imao previse vremena zbog posla ostajao sam do kasno imali sastanke al sam ga dovatio i za par sati rastavio oklope skinuo auspuh, skinuo glavu cilindra i cilindar. Dihtunzi glave cilindra, fabricki, se skuvali i tamo je pustao vodu u cilindar a kompresija je gurala vodu u pumpu i zato je kapalo kod pumpe. Dihtunzi su naruceni novi, stizu u utorak. Rastavicemo i pumpu, desava se, ukoliko je propeler koji vrti vodu samo nataknut na osovinu bez sarafa, da kad se zagreje krene da proklizava ili uopste da ne vrti. S obzirom da mi se slicno desilo i sa proslim dihtungom glave, verovatno pumpa malo radi malo ne i kad prestane krene da kuva tecnost i skuva dihtung i nastane kurslus. Bice menjani i dihtunzi glave i ovi kartonski sto idu ispod cilindra, oni jos drze al kad je bal nek je maskenbal. S pozitivne strane, danas bio kod keve, u supi nasao svoju biciklu, sredio, podmazao i danas sam se biciglovao malo..fale mi jako retrovizori i amortizeri..i rucica gasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano April 30, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Pumpa rastavljena, sve ok, promenjeni dihtunzi na pumpi, ispod cilindra stavljeni od klingerita, zamenjeni ovi kartonski a na glavu stavljeni fabricki. Ne pusta nigde, zadihtovan skroz, za par dana kada se par puta dobro zagreje i ohladi ce glava biti dotegnuta za svaki slucaj i to je to. Nije prevelika havarija ali mi i dalje nije jasno kako je prokuvao fabricki dihtung ako pumpa radi i vrti tecnost..par minuta pre ponoci sam se vratio u stan, motor je u garazi, prvi maj je, necu ga danas voziti jer planiram da locem pa ne ide jedno s drugim ali cu vec sutra malo da provozam da mu razradim noge od stajanja..provozao nekih 15 km po mraku, isao malo laganije a gde ima svetla malo ga i natezao, radi ko bombonica. Osecaj - neprocenjiv Sad u krevet, treba ustati na uranak. Sretan prvi maj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Jun 17, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Evo samo da raportujem..nakon 100 km i nakon 1000 km je dotegnuta glava cilindra. Prvi put je bilo lufta, drugi put skoro nista. Nakon vise od 3000 km mogu da kazem da radi ko sat, prede ko bumbar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mad Mike 143 Napisano Jun 17, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E valjda je to to sada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...