PECA BMW 1121 Napisano Mart 29, 2014 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja cuo, svi hvale Ducati salon i servis u Novom Sadu, delovi se porucuju po potrebi, tako da to ne bi trebalo da te brine. Nesto mi govori da ces ovde lakse prodati egzoticnog Ducatija, nego li BMW-a. samo sto svi zanemaruju sto covek kupuje motor u Americi i tamo ga vozi i registruje godinu dana a posle opet kupuje novi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1755 Napisano Mart 29, 2014 Drug član, 1010 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Necu pisati mnogo posto ih nisam vozio pa ti sa te strane nazalost ne mogu mnogo toga reci, ali kada sam procitao tvoj prvi post u temi, zvucalo mi je kao da zelis Ducatija, ali si se uhvatio za nekih 40 konja vise, sto mislim da nema smisla s' obzirom da si napisao da neces voziti po stazi. Ustalom, Ducatija si i probao i odgovara ti, a nije 200$ cifra pa da kazes nema veze. Sa druge strane ko voli Ducatija, ne vidi nista drugo, makar bilo i bolje . Inace u NS-u imas ovlascenog distributera za Ducatija, a ni Italija nije tako daleko. pozz i okaci slike kada kupis masinu, koja god da je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Flavius Valerius Aurelius 12 Napisano Mart 29, 2014 U prolazu, 35 postova Lokacija: United States Motocikl: ZX1000JDF + 2004 Polaris Sportsman 700 Twin EFI 4x4/Snow plow Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja cuo, svi hvale Ducati salon i servis u Novom Sadu, delovi se porucuju po potrebi, tako da to ne bi trebalo da te brine. Nesto mi govori da ces ovde lakse prodati egzoticnog Ducatija, nego li BMW-a. samo sto svi zanemaruju sto covek kupuje motor u Americi i tamo ga vozi i registruje godinu dana a posle opet kupuje novi Tacno tako. Dok se ja razmislim koji da uzmem, prodao se '13 s1000rr i sad ako hocu Bmw - moram da narucim '14 model i da cekam mesec dana na njega. Izadje me $18.000. Preterivanje. S druge strane, ako uzmem Dukati, najblizi ovlasceni servis je 240 milja (400km) od mesta gde sam ja. S obzirom koliki sam baksuz, ako mi crkne nesto dok je u garanciji - sjeb'o sam se. S obzirom da je to Dukati, sigurno ce da crkne nesto odmah. Nema sanse ni da kupim neki izduv za 899. Nisam lud da trosim 2.500 na Termignoni. Pada mi na pamet da "degradiram" moj izbor na '13 Mv Agusta F4 koja je $15.000 ali se kod nje jako tesko nalaze delovi ili '13 Aprillia Rsv4r $13.000. Ni sam nemam pojma koj da uzmem. Na kraj cu da puknem i kupim nesto sto mnogo mrzim: '12 R1 je $9.799 (€7.126). Necu pisati mnogo posto ih nisam vozio pa ti sa te strane nazalost ne mogu mnogo toga reci, ali kada sam procitao tvoj prvi post u temi, zvucalo mi je kao da zelis Ducatija, ali si se uhvatio za nekih 40 konja vise, sto mislim da nema smisla s' obzirom da si napisao da neces voziti po stazi. Ustalom, Ducatija si i probao i odgovara ti, a nije 200$ cifra pa da kazes nema veze.Sa druge strane ko voli Ducatija, ne vidi nista drugo, makar bilo i bolje .Inace u NS-u imas ovlascenog distributera za Ducatija, a ni Italija nije tako daleko. pozz i okaci slike kada kupis masinu, koja god da je Lepo receno o vlasniku Dukatija. Vec sam vozio jedan i znam ljude koji ih voze i istina, jednom kad udje pod kozu ... Nego je preterano skup za odzavanje. Vazi se, okacicu slike kad uzmem nesto (kad god to bilo). Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Mart 30, 2014 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Koliko god da "MRZIS" neki od konfekcijskih modela iz Japana, mala li je razlika 8-9000$??? O servisima, snabdevenosti rez delovima i potrosnim materijalom ne vredi ni trositi reci. Tu je i pouzdanost, itd, itd... Sve je na strani konfekcije. Ali, tebe ocigledno zanima exclusiva, a to kosta i novaca, a i zivaca kada krene igranka oko 1000 Malih Briga (kao kod Skode 1000 MB...). :-))) Odluci kojoj ces se sorti privoleti, a nakon toga biraj proizvodjaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5011 Napisano Mart 30, 2014 Drug član, 1885 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ti motori su tamo džabe. Mislim, nisam nikad bio u Americi ali sam mislio da su malo poslovniji. Šteta što nemaju ni jedan motor za test vožnju. Ako sad ni sam ne znaš šta da činiš o misliš o još nekom modelu, to je najgore jer će ti uvek pasti na pamet "a šta da sam kupio onaj?" Motor se i onako više kupuje zbog "X faktora" nego zbog gomile brojki koje jesu bitne, ali ovo prvo je presudno P.S. Ta Aprilija košta isto ovde, ali u evrima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Mart 30, 2014 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jedino sto mogu da napisem za dostupnost delova u SRB Sve delove koje sam porucivao u Radulovicu su bili u mojim rukama za max 10 dana . Za Japance se cesto ceka cela sezona. Za Ducati ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avijaticar 142 Napisano Mart 30, 2014 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: NoviBeograd Motocikl: BMW R45 Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok bre, kakva sezona? Od Radulovica dobijem za 7 dana, od Platnera za max 15, doduse kupovao sam za Yamahu samo filter vazduha i lanac bregaste, preventivno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano April 3, 2014 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan Ducati !! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Flavius Valerius Aurelius 12 Napisano Avgust 3, 2014 U prolazu, 35 postova Lokacija: United States Motocikl: ZX1000JDF + 2004 Polaris Sportsman 700 Twin EFI 4x4/Snow plow Prijavi odgovor kao problematičan Нисам узео ни један ни други. Нисам могао да пропустим нов ZX10R за $11.000 ( €8.291 по Блиц.рс курсу) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2442 Napisano Avgust 3, 2014 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ducati remek delo.... Bmw plastikaner i kopija japanaca 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2442 Napisano Avgust 3, 2014 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Brate ti nas zezas..... jel znas koje se dve gradjevine na zemlji vide iz svemira? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Avgust 3, 2014 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Kineski zid i njegov novcanik, ocigledno. Jeste dobar taj novi ZX, lepo da te sluzi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Flavius Valerius Aurelius 12 Napisano Avgust 3, 2014 U prolazu, 35 postova Lokacija: United States Motocikl: ZX1000JDF + 2004 Polaris Sportsman 700 Twin EFI 4x4/Snow plow Prijavi odgovor kao problematičan srbac, sto zezam? sargeras, daleko ja sam ja od bogatog tatinog/maminog sina.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Avgust 3, 2014 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Videlo se to od pocetka teme, nisam ni hteo da bilo ko tako shvati post. Lepo je kada moze da se bira, ovde je to malo ko u mogucnosti. Svaka cast na uspehu, a i novoj masini. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Flavius Valerius Aurelius 12 Napisano Avgust 3, 2014 U prolazu, 35 postova Lokacija: United States Motocikl: ZX1000JDF + 2004 Polaris Sportsman 700 Twin EFI 4x4/Snow plow Prijavi odgovor kao problematičan hvala Sageras. Iskreno receno, muka mi je vise od polovnjaka.(dok sam bio u Srbiji) Ne, nemam nista protiv toga no.... kupis "jeftino" i onda svakog meseca nesto crkava i vecito u nekom problemu. Posle mar meseci me vise iskostaju popravke nego kolika je i bila kupovna cena, zato sada iskljucivo nov. Da imam novca, uzeo bih F4RR ali nemogu sebi opravdati toliko trosenje novca na motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2442 Napisano Avgust 3, 2014 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Rekao si da ti nikako ne pominjemo neki drugi motocikl a ti bas to uradio !!! Iz svemira se na zemlji vide kineski zid i otpad kawasakija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2442 Napisano Avgust 3, 2014 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da ti zelim puno lepih milja na Kawi !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Flavius Valerius Aurelius 12 Napisano Avgust 4, 2014 U prolazu, 35 postova Lokacija: United States Motocikl: ZX1000JDF + 2004 Polaris Sportsman 700 Twin EFI 4x4/Snow plow Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da ti zelim puno lepih milja na Kawi !!!! Druze, presudila je cena kod izbora. 2014 S1000RR $18900 (rasprodat '13 model koji sam hteo) 2014 899 $16000 2013 ZX10R sam platio $11100. Hvala u svakom slucaju. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Avgust 4, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan cestitam. Taj motor ce verovatno biti i dugovecniji i sa manje kvarova od ona 2 precenjena motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...