mlader 251 Napisano Mart 8, 2014 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Matore, izdrndane, ali cele i ne smrde ni malo. 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Mart 8, 2014 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisane . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Mart 9, 2014 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Ako kolega ninja66 odustane,meni bi stvarno trebale cross cizme,a nemam para.. Da se zapljunem za svaki slucaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 9, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan svaka čast Mladene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Mart 9, 2014 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Biće neobično bez crvenih čizmica. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Mart 11, 2014 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, izvinjavam se na zakasnelom odgovoru. Bio sam u guzvi oko posla pokusavajuci da zaradim za nov par cizama... Situacija je sledeca: Dobio sam ponudu da cizme prodam, ali one nisu na prodaju, vec na poklon nekom kome ce zaista sluziti i cuvati kosti. Ninja66 se prvi javio i polaze apsolutno pravo na njih. Sa druge strane, Lasku (mladom gospodinu na zelenom krosu u martinkama) su koliko vidim, cizme najpotrebnije. Ninja66 moze da ucini dobro delo i ustupi ih Lasku, ali naravno ni moralno, ni obicajno nije u obavezi da to ucini i siguran sam da mu niko ne bi ni zamerio. Prvi se javio i tu nema price! Da imam 20 pari cizama zadrzao bih 2 para, ostalo bih ispoklanjao prijateljima, drugarima i kolegama, ali na zalost - nemam... 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 86 Napisano Mart 11, 2014 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Mart 11, 2014 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, izvinjavam se na zakasnelom odgovoru. Bio sam u guzvi oko posla pokusavajuci da zaradim za nov par cizama... Situacija je sledeca: Dobio sam ponudu da cizme prodam, ali one nisu na prodaju, vec na poklon nekom kome ce zaista sluziti i cuvati kosti. Ninja66 se prvi javio i polaze apsolutno pravo na njih. Sa druge strane, Lasku (mladom gospodinu na zelenom krosu u martinkama) su koliko vidim, cizme najpotrebnije. Ninja66 moze da ucini dobro delo i ustupi ih Lasku, ali naravno ni moralno, ni obicajno nije u obavezi da to ucini i siguran sam da mu niko ne bi ni zamerio. Prvi se javio i tu nema price! Da imam 20 pari cizama zadrzao bih 2 para, ostalo bih ispoklanjao prijateljima, drugarima i kolegama, ali na zalost - nemam... Kao sto sam ti pisao na PP, nama nije o glavu ,tako da mladi kroser Lasko od sada ima adekvatnu obucu . Tebi svaka cast za poklon i gest !! Pozdrav ! 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Mart 11, 2014 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan E, pa sad je i tebi svaka cast koliko i meni! A univerzum nagradjuje, tako da vec vidim kako ti dolaze neke crossfire ili element i radujem se tome. A mladi Lasko ce sacuvati glavu i kosti na svom Zelenom Lahoru i doziveti sledeci dan da spase planetu od poludelog naucnika i njegovih hordi zla! 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5810 Napisano Mart 11, 2014 Svakom po zasluzi, 12404 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci, hvala Bogu plemenitost i dobrota još uvek stanuju u Srbiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Mart 11, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka vam čast ljudi, stvarno nemam reči! Drago mi je da još ima dobrih ljudi na ovom svetu! Lasko, kad budeš stacioniran, seti se ovakih stvari, pa uradi nešto slično, dobro se dobrom vraća... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Mart 11, 2014 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,kolege,carevi,ne znam kako da vas nazovem.Zahvaljujem Vam se od sveg srca,pogotovo Mladenu i Ninji66.. NE ZNAM KAKO DA VAM SE ZAHVALIM,smislicemo nešto Veliki pozdrav i vidimo se u blatu! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Mart 12, 2014 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan mlader 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Mart 12, 2014 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Mart 12, 2014 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...