Jump to content

Moto Zajednica

Marko05

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1313
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Marko05

  1. Marko05

    Formula 1

    Управо ово, савремена Ф1 не одговара већини стаза. Величина болида отежава могућност обилажења. Друго, правила под црвеном заставом су криминална.
  2. Marko05

    Formula 1

    Није до Монака, до глупих правила је.
  3. Не знам да ли је још увек актуелна потражња, али данас док сам шетао налетим на ову Хонду код комшије у дворишту. Знам да је стајала дуго, сигурно 10ак година није паљена. Помиње да хоће да је прода. Ако кога занима могу да дам контакт.
  4. На број два мислим, али нисам видео топ, у пролазу је видех. Рекао бих да је твоја по овом визиру, ал можда и грешим.
  5. @N.F.S. видех ти јуче бившу плаву Сузану у Тополи. Ону другу по реду. И даље сијa.
  6. Видех ја. Махао сам и рукицама и ногицама.
  7. @BokyBoy видесмо ли се између Аранђеловца и Младеновца? Прошао сам групицу 5-6 мотора и на крају црна звер. @GR 46 сам видео код Тополе.
  8. И мени бацисте буву. Звао сам заступника CFa у Ариљу да видим имају ли тест модел, али (срећом) немају.
  9. Ко оде ка Златибору сад са новом макином? Бога ми, лепо изгледа на путу.
  10. Мени би врхунски лег'о на овај стуб у канцу. Таман за Олимпијаду.
  11. И мене занима...
  12. Све јасно, али рек'о да пробам. Даје убедљиво најлепши звук који сам чуо од свих топова. Одушевљен сам како се чује на другаровом фазеру. Извини на офу, хвала на одговору. Срећна продаја.
  13. Кад би могао акрап посебно радо бих га прихватио...
  14. Хвала, преносим инфо, па ако се одлучи да купи јављам да се нешто попије.
  15. Хвала Боки. Другар би мало да се вози а мрзи га да полаже за А. Кад стигнеш јавни.
  16. Piaggio MP3 500 /B KAT/ WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Piaggio MP3 500 /B KAT/, 2014. godište, Scooter, vozilo prešlo 25100 km, Aranđelovac. Cena 4.500 € -... Екипа, је ли коме познат? Тј. је ли коме близу да баци поглед?
  17. Нећемо ти замерити. Било лепо, биће слике и снимци у току дана па да видиш шта си пропустио.
  18. Искрено, све зависи колико и за шта користиш фон. Конкретно батерија на обичној С верзији је много лошија од Плус и Ултра варијанте. Ја сад користим С22 Ултра а пре тога С21 Плус. Имао сам прилику да пробам обичну С21 и С22, прва ствар, батерија ни прићи, ово остало, за просечног корисника, генерално све исто. Камере су свакако боље на Плус и Ултра верзији. Опет зависи за шта се користи телефон...
  19. Хвала пуно. Проследио сам другару број, окренуће га.
  20. Једно питање... Треба ми препорука за механичара за Тигра 1200. Конкретно замена ланца брегасте. Ако ко има кога на препоруку нека шаље. Знам да није тема 1200 али ова је најчитанија што се Тигра тиче. Хвала.
  21. Препорука! Срећна продаја.
  22. Marko05

    Voge 900DSX

    Ма и ја сам става да све треба пробати. Ја бих волео 800МТ да пробам. Али лагано. Бани у недељу на трг па мало да бацимо поглед на нову звер.
  23. Marko05

    Voge 900DSX

    Да, да, ти си и раније био више за неку варијанту вожње ван пута. Вала и терао си фрезу као невреме. Мада мања кубикажа мислим да ништа неће променити стил вожње, мислим да ће само повећати "проблем" због недостатка снаге. Али полако, пробај, супер ако има опција да се замени.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja