Dejan Nešković 801 Napisano Februar 22, 2014 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju dve kacige: 1. Uvex Xenova, L velicina. Koristila moja devojka kao suvozac u protekle dve sezone. Nije padano sa njom, ima malih ogrebotina od normalne upotrebe i ogrebotinu na "spojleru" od nosenja u koferu. Cena: 5000 dinara 2. Flip up kaciga V-Can V200. Kupljena od kolege Creative bikera sa idejom da stoji u rezervi, mozda zatreba. Jednom sam je stavio na glavu kad mi se susila postava primarne kacige i jednom je cale nosio na putu do Novog Sada. Mat crna pa joj se svi tragovi koriscenja itekako vide. Nalepnicu Arai je stavio Creative, ja je nisam skidao. Velicina je M, ali razgazena, pa je sada vise L. Cena: 3000 dinara Kontakt: 064-22-71-609, 065-22-71-609 P.S. Ako ikada kupite Prestigio telefon sa kamerom od 8 MP, blicom i autofokusom, i smatrate da ste kupili nesto pristojnog kvaliteta... Verujte mi, niste. :-( 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Februar 27, 2014 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Lepšu polovinu sam obradovao novom kacigom... Ove dve i dalje skupljaju prašinu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Mart 23, 2014 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Kacige i dalje na prodaju. Korekcija cene moguća. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...