Don Kihot 1 Napisano Februar 12, 2014 U prolazu, 7 postova Lokacija: Zeoke Motocikl: Suzuki GSXF600 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle Bdda Bobre volje da nam sMoto Klub Čokanlija poziva sve svoje drage prijatelje,Bajkerke i Bajkere, kao i sve ljude dobre volje da nam se pridruže u subotu 22.02.2014. na svetkovini koju po peti put tradicionalno svake godine pravimo za sve vas koje volimo... Barosevac,dom kulture (stara lokacija) DOBRODOSLI.....e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Februar 12, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolegama. Izvinjavam se unapred jer cu malo off-ovati temu. Nazalost nisam posetioc moto-zurki ali verujem da ce vam biti dobar provod. Razlog sto vam se javljam je sto pokusavam vec duze vremena da stupim u kontakt s nekim iz MK Cokanlije. Naime, gospodja iz jedne drzavne sluzbe koja mi cini neke usluge svaki put kad me vidi na motoru pita za vas MK. Ne znam tacno iz kog razloga ali se pohvalila da je kao mlada vozila motore. Mislim da je poreklom iz hercegovine, ako sam dobro razume, mada ne znam da li to ima neke veze sa Cokanlijama. Elem, njena je zelja da ima vasu majcu, a moja da joj to omogucim, pa koristim priliku da pitam da li i kako mogu da kupim jednu za poklon. Unapred hvala na odgovoru i veliki pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Februar 12, 2014 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam poruku Radetu iz Čokanlija,čim mi se javi dobijaš odgovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Februar 12, 2014 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao odgovor, Može i to gratis sa zadovoljstvom ćemo je pokloniti i čak ćemo da joj omogućimo izbor od nekoliko boja. Majicu možeš preuzeti ti prijatelju ili neko drugi koga ovlaste za preuzimanje na moto žurci 22. februara u Baroševcu. Veliki pozdrav od mene i svih čalanova MK Čokanlija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Februar 13, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno kolega! Koristim priliku da zamolim nekog od clanova foruma, ko je iz Beograda a ode na zurku, da u moje ime uzme majcu. O detaljima cemo se dogovoriti na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Februar 13, 2014 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću uzeti a za dalje se dogovorimo na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Februar 15, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala jos jednom i lep provod! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...