hard_rock 7449 Napisano Mart 9, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Stefan Lone Wolf said: razlika 100$,a sta je sa garancijom? Sent from my SM-G930F using Tapatalk 399$*96=38.400din Gigatron 53.990din ili 567$. Razlika 167$. Za garanciju ih moras kontaktirati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Mart 9, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Video sam na fb, sad ce u gigatronu neki popust na kamerice 11 i 17% pa isprati na sajtu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Mart 13, 2018 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Evo vam xiomi yi na delu. Ona prva, osnovna verzija. Ima par scenica u početku snimljenih telefonom... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Mart 13, 2018 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan A propo daljinca - daljinac je super stvar ako je kao ovaj na GoPro (i slični daljinci za Sony, Garmin itd...). Međutim, ja teram GoPro, i daljinac mi ne treba apsolutno ni za šta - jedino što mi treba je da kamera vrlo glasno kaže "bip,bip,bip - bip" kad krene da snima i "bip - bip, bip bip" kad prestane da snima. Sve ostalo je na motoru po mom skromnom mišljenju potpuno bespotrebno sa stanovišta upravljanja kamerom. Samo uključivanje/isključivanje mi je isntiktivno na kojoj god poziciji na kacigi da mi se nalazi kamerica (sam pokret za uključivanje/isključivanje je u rangu sa spuštanjem/dizanjem vizira na kacigi - znači nešto što se radi poptuno instiktivno i o čemu uopše i ne razmišljate). Kupio bih neku od ovih kineskih kamerica ali definitvno ne kao "glavnu" - samo i jedino iz razloga što nemaju nikakvu smislenu zvučnu signalizaciju za početak/kraj snimanja. Prosto mi je neverovatno da od gomile drugih mogućnosti i gluposti koje su utrpali u te kamere, nisu mogli staviti jedan jebeni GLASAN biper... YI kamere nisam imao prilike da probam, tako da za njih ne znam da li imaju "biptanje" i da li je dovoljno glasno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2600 Napisano Mart 13, 2018 ODUSTO OD DIJETE, 2649 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan YI ima taj biper i ja se njim rukovodim, čak i u toku vožnje čujem zvuk sa kamere. Daljinac pa skoro da i ne koristim. Stoji na selfi štapu i služi za slikanje i snimanje. Koliko vidim na ovim snimcima sa snega kvalitet ne zaostaje za go pro kamerama. Mislim kad uporedim sa cenom YI i go pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Mart 14, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan BTW, i GoPro treba da ima taj biper, kako mi rece jedan co'ek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Mart 14, 2018 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Eken H8R ima biper ali se jedva čuje u sobnim uslovima. Ima i daljinski (dva dugmeta sa lampilcom, Video i Pic) ali je to daleko od pouzdane informacije 'snima-ne snima'. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Mart 14, 2018 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, lalajko je napisao: BTW, i GoPro treba da ima taj biper, kako mi rece jedan co'ek. Upravo sam to i napisao - u realnoj situaciji na motoru taj biper koij je kod GoPro kamera vrlo glasan, puno znači ako se ne poseduje originalni daljinski na kome je prikazan status kamere. Ja nemam daljnski ali sa biperom uvek znam da li je kamera počela da snima i da li je završila snimanje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17666 Napisano Mart 15, 2018 Integrisan, 8364 postova Prijavi odgovor kao problematičan Eto, sto ljudi sto ćudi, npr meni taj biper na gopru uopšte nije dovoljno glasan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Mart 15, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Da se menjamo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Mart 15, 2018 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, severian je napisao: Eto, sto ljudi sto ćudi, npr meni taj biper na gopru uopšte nije dovoljno glasan. To je zato što slušaš muziku u toku vožnje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17666 Napisano Mart 16, 2018 Integrisan, 8364 postova Prijavi odgovor kao problematičan Istina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža016 159 Napisano Mart 17, 2018 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan Gde najpovoljnije kupiti Eken H9R? Negde kod nas, Aliexpress? Ili neko hoće da proda po razumnoj ceni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Mart 17, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Bocca je rekao da bi prodavao. Najjeftinije na gearbest, oko 50 dolara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 18, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan On 3/7/2018 at 7:10 AM, severian said: Ima li neka kamera (ili dodatak za gopro razumne cene, u šta ne računam ono Senino rešenje od 150+ eur) koja kao mic može da koristi bt headset? Onoliki vlogeri, mora da ima neko elegantno rešenje? Видиш, ту силно грешиш. Не постоје ту "онолики влогери". Само њихове бивше теме, а они не посећују форум од како су поставили те теме, а нису били ни пре тога. А онај један који постоји није могао да ти одговори јер је био мало суспендован баш због тога што је ово констатовао јавно. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17666 Napisano Mart 18, 2018 Integrisan, 8364 postova Prijavi odgovor kao problematičan O čemu ti? Ako imaš nešto da odgovoriš na pitanje, unapred sam zahvalan. Van toga, svoje frustracije uredništvom foruma raspravi sa njima, a mene zaobidji ubtoj priči... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Mart 21, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Prc od kamerice, refundirace mi kes... e j.bo sam im mater Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Mart 21, 2018 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Drugari ja razmisljam o ovome,sta mislite o ovome. https://www.kupujemprodajem.com/GoPro-5-neotpakovana-POKLON-Kingston-memory-card-16GB-58521337-oglas.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Mart 22, 2018 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan ima li neko iskustva sa kamerom: APEMAN A80 http://www.actioncamdeal.com/index.php/2017/06/01/apeman-a80-4k-action-camera-review/ i kakva? hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Mart 22, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informaciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Mart 22, 2018 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan meni upravo stiglo sa Ali-a...jos samo fali i kamera,ali ne izgleda lose na prvu ruku...Sent from my SM-G930F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Mart 22, 2018 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Daj.linka da vidimo sta je unutreaSent from my Nexus 5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Mart 22, 2018 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da dosta kamera na tržištu ima isto(?) kućište kao GoPro. Da li su to klasične kopije/plagijati, ili su uzeli ljudi da rade neke kao 'svoje' kamere u istom obliku da bi mogli da koristimo iste dodatke i opremu, pa da tako poboljšaju prodaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Mart 22, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Gledam bas aliexpress, odlicna snizenja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Mart 22, 2018 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Daj.linka da vidimo sta je unutreaSent from my Nexus 5 using TapatalkVamson for Gopro Accessories Set for go pro hero 6 5 4 3 kit 3 way selfie stick for Eken h8r / for xiaomi for yi EVA case VS77http://s.aliexpress.com/3iqqq6nQ?fromSns=TapatalkSent from my SM-G930F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...