nash 488 Napisano Jul 18, 2017 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xroad 26 Napisano Jul 18, 2017 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sachs xroad Prijavi odgovor kao problematičan @ZEMZEM Ja sam mislila mozda crvenu ili zutu ali plasim se da bi to bilo previse drecavo i upadljivo, verovatno cu onda sivu jer je i meni kamerica bela. @JankelA Meni se desilo samo jednom i onda sam planirala da uzmem AntiFog tracice, i sve danas cu sutra cu i onda se vise nije desavalo pa nisam ni narucila. Kad vratim film mislim da je to bilo zato sam je skinula sa punjenja i tako zagrejanu odmah stavila u kuciste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Jul 18, 2017 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Koji program koristite za obradu videa? Da li je filmora dobar za pocetnike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2614 Napisano Jul 18, 2017 ODUSTO OD DIJETE, 2656 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sa Filmorom prezadovoljan. Imaš na YT klipova kako se koristi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Jul 19, 2017 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan @Svaler @xroad Hvala vam na pomoci Meni se desava svaki put, u pocetku nije ali vec jedno mesec dana konstantno magli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jul 19, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Знаш како, мени се дешавало јесенас и послеподневним сатима кад мало залади. Иначе сад по лету не. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Jul 19, 2017 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se na Eken H9R nije nikada desavalo da zamagli, a koristio sam je na motoru i zimus po snegu na -15. Prvi i jedini put je sad kad sam bio na moru i kad sam divljao na talasima od preko metar visine, pretpostavljam da je malo uteralo vode pod pritiskom. Nije nigde bilo kapljica, samo zamaglilo. Otvorio, osusilo se, i vise se nije pojavljivalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano Jul 19, 2017 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi kako resavate kad zalepitr nosac pa posle hocete da skinete, pa da zalepite na neko drugo mesto... jel ima da se kupe i gde one lepljive trake za nosac ili neka alternativa? Help...Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2645 Napisano Jul 19, 2017 Drug član, 1300 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ima da se kupe posebno stikeri: https://m.aliexpress.com/s/item/32654481273.html 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Jul 20, 2017 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi neko bio ljubazan da mi posalje na pp link gde mogu da skinem filmoru i reg key a da funkcionise? Dva dana se zezam sa tim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Jul 30, 2017 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Da li i vama koji imate xiaomi yi i king ma kuciste magli ovako? Vreme je bilo suncano sa konstantom tempreraturom voznja oko 30 min. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Avgust 1, 2017 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se desava, pitao sam par postova iznad oko toga Jedno pitanje, jel zna neko da li mogu nekako da sredim zvuk da mi se ne cuje ovo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Androvic 134 Napisano Avgust 1, 2017 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je kamera u kucistu tokom voznje ili ne ,ovo su direktni udari vetra na zvucnik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Avgust 1, 2017 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan U kucistu se nalazi, ali ovako se cuje samo kad je na motoru, kad stavim na kacigu normalno je, vibracije verovatno, ali ne znam kako je moguce da proizvode ovakav zvuk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Avgust 2, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Вибрације помешане са неким чудним ваздушним струјама Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Avgust 2, 2017 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan https://www.kupujemprodajem.com/Akciona-kamera-Elephone-explorer-pro-4K-47584991-oglas.htm?filter_id= Evo, moja je na prodaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Avgust 2, 2017 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kartončića protiv maglenja. U suštini najbitnije je da kamera i kućište pre upotrebe budu na istoj temperaturi na kojoj će da snimaju. > Anti-fog inserts < Primer, sa i bez kartončića. PS. Ja ih zovem kartončići jer stvarno to i jesu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Avgust 3, 2017 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ima to i za manje para Evo na primer OVDE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7776 Napisano Avgust 3, 2017 -, 1757 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan @caparin, kakva je rezolucija slika na njoj? Aj skljocni neku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Avgust 3, 2017 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Evo snimka! Slike cu da postavim kasnije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Avgust 12, 2017 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan Stalno mi iskace reklama za ovu kameru https://www.tomtop.com/sport-cameras-282/p-d3586w.html 15e, smesna cena, sad da li i smesno snima ili ne ? Iskustvo neko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Avgust 13, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Avgust 13, 2017 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neko da mi kaze koja je minimalna konfiguracija da radi ziv snimak na kompu 1080 60 fps? Imam dual kore pentium intel 2.7 2 gb ram dd3 Hd grafika nije integrisana 512 i integrisan audio Ali mi koci snimak ..nzm sta da pojacam tu. 60fps na tjubu radi ali ziv snimak u kompu secka. Tj zvuk i slika ne idu zajedno. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Avgust 13, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Хм, пробај да погасиш све програме у посадини или да промениш плејер преко ког пушташ снимак. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Avgust 13, 2017 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Mislis da je konfuguracija dobra? Dovoljna za normalno pustanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...