Jump to content

Moto Zajednica

ZEMZEM

Članovi
 • Broj tema i poruka

  1829
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

1168 Excelent

O članu ZEMZEM

 • Rank
  ODUSTO OD DIJETE
 • Rođendan 30.11.1967.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  ZEMUN
 • Motocikl
  GSX650F

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

 1. ZEMZEM

  SMS-om do izlecenja

  Poslao
 2. ZEMZEM

  GY6 50CCM NA 125CCM

  Samo da promeniš ceo agregat
 3. ZEMZEM

  Ad hoc vikend vožnja

  Drugarica mi ima kuću u Uzovnici, planira da tu otvori etno smeštaj. Već par godina unazad se dogovaramo da dođemo i ostanemo tu jedno nedelju dana, mala ekipa ali odabrana. E tada ću da prođem sve putiće od Loznice do Tare i malo u Bosnu do Višegrada. Ti predeli su predivni za vožnju i uživanje. Većinu puteva sam odvozao ali ponoviću gradivo vrlo rado.
 4. ZEMZEM

  Ad hoc vikend vožnja

  I ja sam istog mišljenja, samo pićence, kafica i mala pauza uz Drinu.
 5. ZEMZEM

  Ad hoc vikend vožnja

  Ja prošli vikend odvozao preko Valjeva, Osečine, Pecke do Drine pa na Krupanj .... Kao na ovoj mapi. Put Osečina - Pecka - Ljubovija ima malo lošijih deonica pa možeš i ovu varijantu koju sam ti predložio, bolji asfalt i ima dosta krivina. U Tršiću imaš dobar restoran - Promaja. Od Valjeva do Loznice odličan put. Sad je kraći dan pa se smrkava već u 17h ali nije toliko hladno još bar sat dva preko Tršića i Krupnja
 6. ZEMZEM

  Ad hoc vikend vožnja

  Super vas vreme poslužilo, Tara prelepa za vožnju a i ostalo još da se istražuje za sledeći put. Ja jutros isteram motor da krenem na kraću vožnju do Topole i Aranđelovca i vidim izduvana guma. Detaljnim pregledom nađem mali ekserčić u gumi. Nabo sam ga negde u blizini kuće jer sam normalno došao do garaže. Na kraju išli kolima, nisam hteo da čepujem.
 7. ZEMZEM

  Ad hoc vikend vožnja

  Ja stigao živ i zdrav, baterije napunjene. Sutra idem na kraću vožnju sa ženom, ćerom i zetom.
 8. ZEMZEM

  TEMA za dogovoranje MAXI vožnji/ca

  Kasno ste postavili ja za nedelju već rezervisan. Ja ću sutra, subota, negde da se odvozam. Planiram na tu stranu gde i vi, do Drine. To ni sam ne znam ujutro krećem pa usput pravim rutu. Pozdrav i lepo vreme i bezbednu vožnju želim ekipi u nedelju.
 9. ZEMZEM

  Procharger Compact

  Ja isto imam pametnicu i dva akumulatora. Preko leta, dok se vozi, dopunim 2-3 puta kad se setim. Zimi ih skinem, izuzetno pristupačni pa nije nikakav problem, traje akcija 10min. Unesem ih u kuću napunim oba. Kad krene sezona vožnje napunim ih ponovo i montiram. Da napomenem da se oba dopune jako brzo. Ovom metodom mi fabrička yuasa napunila 10 god i radi kao i prvog dana. Kineski aku iz skutera mi je radio skoro 6 godina i prošle sezone zamenjen Vartom.
 10. ZEMZEM

  TEMA za dogovoranje MAXI vožnji/ca

  OK, nadam se da se viđamo sutra
 11. ZEMZEM

  TEMA za dogovoranje MAXI vožnji/ca

  Ja sam nešto u frci sa vremenom ujutro. Napišite rutu i gde bi pravili pauze pa da vas pojurim ako se uklopim a nadam se da hoću. Jedino što znam je da moram biti kući do 18h. Ostavte mi broj nekoga ko čuje zvono da se javnem za lokaciju
 12. ZEMZEM

  Prodavnica 'Moto Land'

  Ja pre neki dan otišao ničim izazvanim da kupim kacigu za skuter kod njih. Taman da krenem napolje sa kacigom i vidim lik proba pojas, meni se svidi i kupim. Ne bih se sam sebi smejao da nemam kući 2 kom koja i ne nosim, uvek zaboravim da ih ubacim u kofer. Tako ja reših da sledeći put nosim samo onoliko para koliko sam isplanirao da potrošim, kartice i keš ostavljam kući.
 13. ZEMZEM

  Ukradena Moto Guzzi Breva 750

  U nedelju se vraćali iz Topole, kod Mladenovca se isključili na AP. Koliko se sećam između Mladenovca i uključenja vidim čiča zapalio na njivi vatricu i dimi pošteno. Pored parkirana dva pandurska auta pod rotacijom i vidim čiča štrika preko njive i gasi vatru. Jutros takođe slušam nekog stručnjaka koji objašnjava neznanje našeg seljaka jer paljenjem uništavaju gornji sloj njive. Po njemu to treba izorati plitko da ostane u zemlji taj ostatak pa ponovo preorati kad dođe vreme za to. Kaže da je našem seljaku jeftinije da zapali nego da preore a nije upoznat da tim postupkom šteti oranici.
 14. ZEMZEM

  Drumske kafane

  Slažem se sa Arsom, volim dobru klopu ali i korektan-normalan odnos osoblja. Ja takođe kad u nekom restoranu imam susret sa osobljem u minus fazi, ako je to neki restoran koji duže posećujem, dam još jednu šansu i posle toga menjam kafanicu. Hvala bogu po Beogradu i Srbiji ih ima podosta pa za moje pare idem gde mi uz klopu bude i prijatno. Neko će uživati i uz pljeskavicu pored kioska a drugi ... Ali opet nismo svi isti tako da svako radi kako mu odgovara. Pozdrav!!!!
 15. ZEMZEM

  "Domaće" peskarenje

  Ovo je malo ozbiljnija kućna varijanta ali i skuplja i jedna slična ovoj sa početka posta. Ima još gomila ideja pa kome se igra eto ideja. JEFTINA OPCIJA br.2.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja