Jump to content

Moto Zajednica

ZEMZEM

Članovi
 • Broj tema i poruka

  1907
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

1217 Excelent

O članu ZEMZEM

 • Rank
  ODUSTO OD DIJETE
 • Rođendan 30.11.1967.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  ZEMUN
 • Motocikl
  GSX650F

Poslednji posetioci profila

3328 profile views
 1. ZEMZEM

  Ad hoc vikend vožnja

  E, blago vama , želim lepu vožnju.
 2. ZEMZEM

  Drumske kafane

  Takođe i moja preporuka, kad sam u Karlovcima moje omiljeno mesto.
 3. ZEMZEM

  NC750X 2016

  Šta li si mu skrivio Dare kad ovako misli o tebi a nije progovorio jednu rečenicu sa tobom a možda i jeste???? Ljudi su čudo i zato ko radi sa njima nije mu lako, znam iz dugogodišnjeg iskustva.
 4. ZEMZEM

  koliko košta putovanje

  Super, ja imam Intesa račun
 5. ZEMZEM

  koliko košta putovanje

  E sad mi je jasnije, to je zato što je kreditna i oni dinare sa računa menjaju po kupovnom kursu banke, malo lošiji kurs po tebe. Ja koristim deviznu van Srbije, tako da nema provizije za direktno plaćanje. Uplaših se da nisu uveli proviziju a ja idem na odmor pa da povedem računa. Inače najskuplja varijanta je podizanje keša u banci pa podizanje keša sa bankomata.
 6. ZEMZEM

  koliko košta putovanje

  Ako sam dobro video imaš neke silne provizije banke na plaćanje karticom, koju si to karticu koristio?
 7. ZEMZEM

  Bumbarevo brdo

  To sad i ja isto mislim, koliko su imali sreće da ne podlete pod kamion.
 8. Iskoristismo juče lep dan za vožnju, vreme nas extra poslužilo samo nas malo zakačila kišica oko sajma. Da Aleksa nije onako jurio verovatno bi i nju izbegli ali nema veze. Krenulo nas šestoro iz Beograda do Inđije da se nađemo sa Vojvođanima i na kraju nas osmorica odvozasmo do Drine. Posle klope gassss, Loznica - Valjevo onako penzionerski odvozasmo . Pauza na ulazu u Valjevo, da se neki zaslade i onda preko Uba za BGD. Meni bilo odlično a nadam se i ostalima. Imali smušene konobare gde god smo seli ali smo se nasmejali.
 9. ZEMZEM

  Pitanje oko pogonskog lanca

  I kod mene se tako manifestovalo i promenio sve u kompletu, sad samo šušti lanac u vožnji.
 10. ZEMZEM

  Trebinje / Dubrovnik

  Ja sam pre par godina pred Gackom naleteo na kravu u krivini koja ide srednjom linijom ka meni, nogu pred nogu. Srećom bih upozoren na vreme za ove živuljke pa sam bio na oprezu i nisam divljao. Nije to bio ni prvi ni poslednji susret tog dana sa domaćim živuljkama.
 11. ZEMZEM

  Kakav je put?

  Podržavam predlog, istom rutom i ja vozim kad hoću da obiđem Ibarsku a nisam u žurbi. Dobar asfalt a i krivina ima i više nego dovoljno.
 12. ZEMZEM

  Nosaci kofera KAPPA K33N

  Ja imam te kofere i Seba isto nije mogao da pravi za njih nosače, zbog specifičnog oblika. Skokni do Motolanda i kupi nove ako ima za tvoj model a ako ne onda prepravka novih. Ja sam uzeo nove, cena malo skuplja nego da mi je Seba radio klasične. Teško ćeš naći ove nosače polovne koji su na prodaju.
 13. ZEMZEM

  Slovenija i malo po okolini...

  Nismo svi isti, ja recimo ne volim da vozim po kiši i izbegavam maximalno takvo vreme. Hoću da uživam a ne da kisnem i mokar vozim. Ako me iznenadi negde OK, sudbina. Ako ima najave za loše vreme odlažem, menjam destinaciju, vremena slobodnog imam a destinacija pobeći neće nigde. Jedan primer, te 2017 sam odustao od Slovenije i odvozao Crnu Goru i malo se kupali uz vozikanje. Milina vreme, extra se proveli. Da sam otišao na silu u Sloveniju od 7 dana bih kisnuo 5-6 i to jaka kiša. Pa sad meni je pametnije proveriti vremensku prognozu i uživati u vožnji pa ma gde to bilo. Nekom kiša ne smeta, meni smeta. Nismo svi isti.
 14. ZEMZEM

  Slovenija i malo po okolini...

  Evo i od mene kratak opis mog obilaska. Jedva čekam da vidim vaš putopis i slike, pozdrav.
 15. ZEMZEM

  Slovenija i malo po okolini...

  Evo ti mojih planova i saveta koje dobih te 2016 pa pogledaj možda nešto i iskoristiš. Sve ovo može da se izvoza ali uz jak tempo i nedostatak vremena da se vide sve lepote pored kojih prolaziš. Ako ste hteli samo vožnju uz minimalne pauze a u kondiciji ste za takav tempo onda može. Po meni nedostaje ti bar dva dana za te planove. Ja sam shvatio koliko treba vremena za obilaske kad sam kolima odradio deo Slovenije i šta sve ima da se vidi. Za smeštaj sam gledao buking i kao što rekoše povoljnije je u manjim mestima nego u blizini top destinacija ali sam recimo našao top apartman na Bledu za koreknu cenu, sreća.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja