miki083 8 Napisano Januar 29, 2008 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan do sada sam vozio fzr 600r sa nekih 73kw, igrom slucaja prodata je i kupljen je suzuki rf600r, stvarno nemam iskustva sa ovakvim motorom , i mislim da je redak kod nas.........znate li nesto o njemu? kvalitet trajnost delovi potrosnja....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano Januar 29, 2008 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo mog ljubimca.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sarke 0 Napisano Januar 29, 2008 U prolazu, 20 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Jamaha ti je bila lepsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Januar 29, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Prelepa je Suzy bre, ko nova!Cestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano Januar 29, 2008 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvale brate hvala, uzivo je jos lepsi , slikan je iz loseg ugla...inace ima pravih 20 000km sa servisnom knjizicom kad je sta menjano datum ,sat itd, nego niko mi nista ne rece o ovom tipu motora, stvarno nemam iskustva sa suzukijem ovog tipa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano Januar 29, 2008 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan u saobracajnoj pise 76kw, sto znaci da je kam malko jaci od fzr600r, ali cini mi se da je yamaha bolje povlacila , ili mi se to ipak samo cini zato sto yamaha ima rezaviji zvuk sa razliku od ove suzane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano Januar 31, 2008 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan dal je moguce da niko nista ne zna?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Januar 31, 2008 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj na forumu.Mislim da se vec pisalo o rf-u 600. Koliko se secam,nisu ga mnogo hvalili.I potrosnja mu je malo veca,u odnosu na ostale japance u toj klasi. Ne mogu da se setim,mislim da je neko hteo da kupi,pa je pitao kakav je motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano Januar 31, 2008 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam kao pretrazivao forum ...ali nista nisam mogao da nadjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Januar 31, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Licno meni, ovo je mnogo lep motor. Cak je u nekim varijantama postajao kao opcija za moj sledeci motor. Sve najbolje sa motorinom. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novajlija 2 Napisano Januar 31, 2008 U prolazu, 77 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Aj' daj ti neke utiske o Suzukiju, ako si neke vec stekao; uglavnom kakva je spram Yamahe FZRR? Ja sam veoma kratko vozio takvu Yamahu, i meni se mnogo svidela, a i ljudi koji su imali iskustva i sa RF600, su govorili da je Yamaha bolja u svim aspektima(i ja sam se tada interesovao za RF600). Ja taj Suzuki nisam vozio, verovatno i necu , ali me bas interesuje kakav je to motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Januar 31, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Au,pa ova Suzana je ko nova! Nemam nikakvih iskustava sa tim motorom,ali su se uglavnom vlasnici zalili na veliku potrosnju,tako sam barem cuo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano Januar 31, 2008 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan ili mene zeza explorer, ili nesto ovaj sajt, postavio sam skoro pola strane teksta mog iskustva izmedju yamahe fzr 600r i rf600r, ali ga jednostavno nije pojavio....mrzi me da kucam ponovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxi69 3 Napisano Maj 31, 2008 U prolazu, 17 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno si do sada vec video kakav je motor, ja sam se danas uclanio i video ovaj post.Pa evo mog komentara, vozim ga nesto vise od godunu dana. Meni licno se jako svidja linija i izgled.Posto ima 76kW to jest 103 KS (16 ventila) performanse su mu odlicne uzimajuci u obzir da je 600ccm.Motor je dosta velik sediste mu je prilicno nisko postavljeno, tako da se i u krivini lepo ponasa.Ubrzanje mu je odlicno, bilo da ga vozim sam ili da vozim jos nekog pozadi.Sto se tice potrosnje vidim da je neko gore pisao da puno trosi, sto nije tacno.Potrosnja se krece od 5 pa do 8 litara, sve zavisi na koliko ga obrtaja vozis i da li nosis jos nekog sa sobom.Vozio sam ga do 6 000 obrtaja i menjao brzine na oko 5 000, potrosnja je 5 litara.Kad ga zavrces na 11 000 obrtaja gde je i naj jaci (obrtaji idu do 16 000) normalno je da potrosnja ide gore.Znaci na 11 000 obrtaja ja i suvozac potrosnja mi je bila 8 litara/100km. Specifications: RF600R Engine Type 4 stroke, 4 cylinder, DOHC, 16-valves TSCC, water cooled Displacement 599cc Bore & Stroke 65 mm x 45.2 mm Compression Ratio 12.0 : 1 Carburetor 4 Mikuni BDST36 Maximum Power 100 hp (73.5 kW) / 11500 rpm Maximum Torque 6.4 kgm / 9000 rpm 64.2 Nm / 9500 rpm Maximum Speed 235 km/h (146.9 mph) Lubrication Wet Sump Ignition Digital/Transistorized Starter Electric Generator 12V - 460W Battery 12V - 8Ah Transmission 6-speed constant mesh Final Drive Chain RK50MF0Z1 x 108 links Secondary transmission ratio 3.0: 1 Overall L x W x H (mm) 2160 x 710 x 1175 Overall L x W x H (in) 85.0 x 28.0 x 46.3 Seat Height mm (in) 790 (31.1) Wheelbase mm (in) 1430 (56.3) Ground Clearance mm (in) 120 (4.7) Dry Weight kg (lb) 195 (429) Front Suspension Telescopic, 41 mm cartridge type,coil spring, oil damped, adjustable spring preload and rebound damping force Rear Suspension Link type, 7-way adjustable spring preload , rebound damping force, 4-way adjustable Front Brakes 290 mm, 2 discs with floating rotors and staggered diameter 4-piston calipers, hydraulically operated Rear Brakes 240 mm, 1 disc and 2-piston caliper, hydraulically operated Front Tires 120/70-ZR17 on 3-spoke cast aluminum wheels Rear Tires 160/60-ZR17 on 3-spoke cast aluminum wheels Fuel Tank Capacity 17 L (4.5 gal.) Oil capacity 3.3 L Colling water capacity 2.45 L Exhaust System 4 into 1 with lightweight aluminum muffler Na ovoj adresi ces naci jos puno zanimljivih informacija o ovom motoru. http://www.suzuki-rf.de/ Pozdrav[glow=red,2,300][/glow] 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dul-boy 4 Napisano Januar 27, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: nbgd-obrenovac Motocikl: SC 57 Prijavi odgovor kao problematičan to ti je f motor putnicki za putovanja izuzetno mekan ram samo za spore vozace koji vole lep zvuk... agregat se nije pokazao ,prethodna uljara mnogo bolja savet...prodaj ga dok je jos u takvom stanju...dodaj 500e i kupi yamahu fazer...pozz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don Marco 1 Napisano April 13, 2012 U prolazu, 5 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Posedujem RF600r i zadovoljan sam.Umesto njegovog standarnog lonca stavio sam lonac od Suzuki K8 1000 i verujte bolje da neznate razliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10496 Napisano Maj 1, 2012 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Imam RF 400R kojem je osim agregata SVE ostalo indenticno kao na RF 600R, malo mi je bio cudan polozaj u pocetku, malo su vislji nogostupi, ali sam se brzo navikao, malo mu je mekse ogibljenje napred, a to se nikako nemoze uzeti kao minus jer s obzirom kakvi su nam losi putevi mekanija viljuska je plus, jer je motor mnogo mirniji na losijem putu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danicke 0 Napisano Septembar 20, 2022 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Dali neko moze da mi kaze de mogu da nadjem u srbiju rf 600r 93 stranca treba mi za delove ili slupanog ili koji zakovao nekami javi na broj 0637819800 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acacar86 9 Napisano Avgust 7 U prolazu, 13 postova Lokacija: Backa Topola Motocikl: Honda cbr 600 huricane,Suzuki rf600r,Honda cbr600f ultimate light Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga nedavno kupio uz hondu koju imam i pozitivno misljenje o njemu imam lepo povlaci zvuk okej tih rad što volim pali lepo na putu stabilan meni je okej sad videćemo kakav će biti dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acacar86 9 Napisano Avgust 23 U prolazu, 13 postova Lokacija: Backa Topola Motocikl: Honda cbr 600 huricane,Suzuki rf600r,Honda cbr600f ultimate light Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima savet oko namestanja km sajle,i kutije sa osiguracima suzuki rf600r Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10496 Napisano Avgust 23 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan To ti je isto na svim motorima, sta je problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acacar86 9 Napisano Avgust 24 U prolazu, 13 postova Lokacija: Backa Topola Motocikl: Honda cbr 600 huricane,Suzuki rf600r,Honda cbr600f ultimate light Prijavi odgovor kao problematičan Sredio sam osigurace promenjeni novi i problem resen sad mi treba savet za nekog majstora ko popravlja km sat neće da pokazuje brzinu zamenjeno ono što mi je prvo palo na pamet pinjon,sajla ali kazaljka nemrda da li to uopšte moze da se resi?obrtaljka radi,pokazivac temperature radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acacar86 9 Napisano Avgust 24 U prolazu, 13 postova Lokacija: Backa Topola Motocikl: Honda cbr 600 huricane,Suzuki rf600r,Honda cbr600f ultimate light Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam onaj univerzalni digitalni ali tek sad vidim da sam se zafrknuo ipak mi je ovaj originalni bolji tako da ako neko voli digitalni tu je u kutiji zapakovan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...