dule CG 236 Napisano Jul 1, 2014 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan Moramo i ovo probati, usput nam dodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5078 Napisano Jul 1, 2014 Drug član, 1870 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Moramo i ovo probati, usput nam dodje Volim brzu vožnju, ali na ovo ne bih sjeo nema para. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgboki 195 Napisano Jul 1, 2014 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SF V4s Prijavi odgovor kao problematičan Ma daj Mostarac, na ovo sedaju deca od 6god....ima ovo zezanje i ispod Kapruna! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5078 Napisano Jul 1, 2014 Drug član, 1870 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Ma daj Mostarac, na ovo sedaju deca od 6god....ima ovo zezanje i ispod Kapruna! Sjedaju i na ringišpil, ali je ne bih, hvala. Kako motor sluša, svaka čast na izboru ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgboki 195 Napisano Jul 1, 2014 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SF V4s Prijavi odgovor kao problematičan Sve je kako treba. Ide kao mecava ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Jul 2, 2014 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Moramo i ovo probati, usput nam dodje Moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jul 2, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je ludo. Jednostavno ne vjerujes da ce izdrzati kacenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Jul 3, 2014 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan a dosta je brzo ili samo tako izgleda zbog kamere. stavis kacigu pa sta bude :DD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Inspektor Nagib 58 Napisano Jul 13, 2014 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit (ex Kawa ER5) Prijavi odgovor kao problematičan Ako vas put nanese oko grada Sillian (Austrija), ima jedan simpatican retro gastehaus po imenu ''Erika'', nalazi se u mestu Kartitsch. Cena prenocista sa doruckom je bila 25e po osobi krajem juna ove godine. Nema wi-fi, izgleda kao da je vreme stalo u 1983.godini, ali je cisto, ima kupatilo i super pogled sa sa prozora i terase. Nalazi se ovde: link U junu sam bio u Alpima, ako mogu jos nekako da vam pomognem, tu sam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Jul 13, 2014 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ako vas put nanese oko grada Sillian (Austrija), ima jedan simpatican retro gastehaus po imenu ''Erika'', nalazi se u mestu Kartitsch. Cena prenocista sa doruckom je bila 25e po osobi krajem juna ove godine. Nema wi-fi, izgleda kao da je vreme stalo u 1983.godini, ali je cisto, ima kupatilo i super pogled sa sa prozora i terase. Nalazi se ovde: link U junu sam bio u Alpima, ako mogu jos nekako da vam pomognem, tu sam... Hvala na pomoci, al ipak smo rezervisali smjestaj za nekoliko dana, ako bude trebala neka pomoc, javljamo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jul 15, 2014 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Haus Gatterer, 25evra isto u blizini,..............wifi, imaju sve što treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Jul 15, 2014 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan hvala drugari za pomoc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jul 15, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako vas put nanese oko grada Sillian (Austrija), ima jedan simpatican retro gastehaus po imenu ''Erika'', nalazi se u mestu Kartitsch. Cena prenocista sa doruckom je bila 25e po osobi krajem juna ove godine. Nema wi-fi, izgleda kao da je vreme stalo u 1983.godini, ali je cisto, ima kupatilo i super pogled sa sa prozora i terase. Nalazi se ovde: link U junu sam bio u Alpima, ako mogu jos nekako da vam pomognem, tu sam... Hvala na pomoci, al ipak smo rezervisali smjestaj za nekoliko dana, ako bude trebala neka pomoc, javljamo se Vidim da je ovo selo na 111-ci, pa da vam u svakom slucaju preporucim nju (111-cu). Put je mlogo ubav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jaka 50 Napisano Jul 15, 2014 U prolazu, 55 postova Lokacija: Ljubljana Prijavi odgovor kao problematičan pa da vam u svakom slucaju preporucim nju (111-cu). Slažem se. Na GG i okolinu idem bar 2-3 godišnje i nikad mi nije dosta 111. Put ide ob Karnijskih Alpah. https://www.google.si/search?q=karnische+alpen&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=vWzFU9GpFYm9ygPuqYKoAg&ved=0CBsQsAQ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Jul 15, 2014 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tom 111-icom prosao prosle godine u povratku iz Toscane i Dolomita, stvarno je fenomenalna. Do nje sam dosao tako sto sam iz Italije presao preko jednog mini prelaza/prevoja Staller Sattel (jednosmerno se propustaju vozila iz svakog pravca na svakih pola sata) i sisao u jednu od najlepsih dolina kojima sam se vozio Defereggen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Jul 15, 2014 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pokusacemo da prepravimo malo rutu drugog dana , i da obidjemo tu dolinu, za to ce nam pomoci Jaka koji zna sve te predjele Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jul 17, 2014 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li se neki termin? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Jul 17, 2014 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan Zna li se neki termin? Na koji termin mislis , na putovanje krecemo sad, 28 jula Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jul 17, 2014 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan E do mojega, ja 1. avgusta palim na Balkan Znači ništa od viđanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Jul 17, 2014 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan mi cemo tad (1.avgusta) biti negdje u svajcarskoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jul 20, 2014 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan pa da vam u svakom slucaju preporucim nju (111-cu). Slažem se. Na GG i okolinu idem bar 2-3 godišnje i nikad mi nije dosta 111. Put ide ob Karnijskih Alpah. https://www.google.s...Ag&ved=0CBsQsAQ prekjuce, u blizini Obertilliacha 111 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Jul 20, 2014 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan prelijepa priroda, kako je tamo vrijeme, mene plasi ova kisa da nam ne sjebe putovanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jul 21, 2014 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan ja sam pratio weather2umbrella.com, trebala su mi dva suncana dana do Berna mada me iznenada uhvatilo nevreme kod Drvograda u SLO.................stigo 19og, i sad ce 2-3 dana padati jaka kisa u celom regionu, tako da sam "suspendovan" od voznje do daljneg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Jul 21, 2014 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Reci joj da se dobro ispada i da se povuce kada mi krenemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Jul 23, 2014 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Jos 5 dana! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...